Şimdi Ara

Netspeed Ping ve Tracert Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle netspeed kullananlara bir sorum var; yurtdışındaki (örn: Amsterdam-Frankfurt) herhangi bir serverdan 50 veya altında bir ping alabileniniz var mı?

    İkinci sorum ise daha önce hiçbir iss de yaşamadığım bir sorun; CGN havuzuna girdiğimden beri hiçbir şekilde bir ip ye ping/tracert atamıyorum Türkiye ya da yurtdışı hiç farketmeksizin gitmiyor packet loss olarak gözüküyor, bunun statik ip dışında bir çözümü yok galiba?



  • Frankfurt 45-55, amsterdam 55-65 benim pingler netspeed, yer Sakarya. İstanbulda daha düşükte olabilir 5-10 ping.
    CGN'den çıkabilirsiniz WAN'ı resetleyin çıkana kadar. Gerçi ben tracert ve ping atabiliyorum cgn olsa bile.
  • poopsy kullanıcısına yanıt
    Ankara FTTC kullanıyorum, maksimum ulaşılabilir hız 86mbps ben 32 kullanıyorum fakat frankfurt 60+ amsterdam ise 60-70 arası ayrıca ping ve tracert da atamıyorum, siz FTTB mi kullanıyorsunuz?
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    Fiber mi? O da nedir bizim burası saf bakır tam bakır, santral ve dslamlar da bile 1 gram fiber yok . VDSLde yok haliyle.
    Önceden ne kullanıyordunuz pinginiz daha mı düşüktü? Superonline Tata communications kullanıyor ve ankarada çıkışı var Tata'nın belki onlar en iyi pingi verebilir.
  • poopsy kullanıcısına yanıt
    Evet superonline kullanıyordum önceden, ve frankfurt pingim 50 nin üstüne çıkmamıştı oyunlarda ise 45-52 arasında değişirdi genelde. Ama sorun bu değil sorun çoğu netspeed kullanıcısının benden çok daha düşük ping alması, bilmiyorum netspeed ankara çıkışları mı sorunlu.
  • Aynı sorun bende de var. Netspeed kullanıyorum. Sizde bir gelişme oldu mu acaba ?
  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt
    Eğer ping atamama sorunundan bahsediyorsanız o CGN den dolayı, gece modemi resetleyin normal ip alırsınız ama normalden fazla pingden bahsediyorsanız o konuda ne bi gelişme var ne de bi gerileme.
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    Evet ping atama sorunu için yazmıştım. Gece modemi resetleyip yeniden kurulum yaptım. Bırakın normal ip yi, cgn içindeki kullandığım ip yi bile değiştirmedi yine de sağolun fikir için. 11 metreden tip 11 kabininden hizmet alıyorum pingler cidden rezalet. Kocaeli ve Sakarya'da ki iki arkadaşım aynı oyunda 70'er ping alırken diablo 3 de ben 90'larda geziyorum. Bu ping olayı canımı sıkmaya başladı hafiften.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.