Şimdi Ara

Sizlerden Ufak Bir Rica

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün 2 kişi Allaha,Peygambere,Kitaba,Anneme küfür etti. Gerekli ssleri aldım ticket gönderdim cevap bekliyorum. Oyun içinde reportta ettim ama bir işe yaradığını sanmıyorum. Normalde mute atar geçerdim ama artık uğraşacam. Lütfen siz de maçlarda küfür edenlerin sslerini alın ticket yollayın gereksizlerden kurtulalım. Bilerek besleme,troll,afk neyse ama küfür de bir yere kadar. İlk defa bu kadar sinirlendim bir oyun için


    Edit: Selamlar hocam,

    Geç yanıtımız için gerçekten üzgünüm.Yoğun zamanlardan geçiyoruz umarım bu nedenle kusurumuza bakmazsın :( Seni daha çok bekletmemek adına hemen konuya dalıyorum. Bu tarz oyuncularla mücadele etmenin tek yolu oyun sonu raporlama ekranını kullanmak ve bu oyun sonunda da gereken raporlamayı yapmış olduğunu görüyorum ♥ Bu raporlaman sonrasında da gereken inceleme ve işlemin yapılacağına şüphen olmasın :)

    Ne zaman ihtiyacın olursa buralardayım. Görüşmek üzere.

    Leb Le Bee
    Riot Games Oyuncu Destek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdibey1 -- 26 Nisan 2018; 14:15:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Boşa uğraşıyorsun. İstersen savcılığa ver yine bir şey olmaz. Lol oynuyorsan her türlğ küfrü yemeyi göze almalısın. Yediği küfürleri ciddiye alanlar çok komik geliyor bana. Bende zerre bi etki oluşturmuyor 10 iqlu aptalların ettiği küfürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yediğim küfür değil de küfür edilen değerler insanın zoruna gidiyor. Allahına Peygamberine sövüyorlar. Ana bacı bile normal gelmeye başlıyor bazılarına. Oyunda mute attın diyelim seçim ekranında başlıyor küfürler. Insanda heves kalmıyor iki el zevkine giriyim desen. Yoksa bende biliyorum oyun bu hayat memat meselesi değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Direk küfür edince değil de oyunun ırzına geçip, kaybetmemize sebep olup sövenler tam dayaklık. Bir de verilen tavsiyeye "sanane lan a..." diyen veletler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticket yolu ile hiç bir işlem yapılmıyor diye biliyorum.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Oyun içi seçeneğinin altında küfür,hakaret seçeneği var. İşe yaramasa neden koysunlar ki dostum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    En son attığımda yoktu, ben bilet attığımda da "buradan bu duruma müdahale edemiyorum" gibisinden bir şey saçmalamıştı. İlgileniyorlarsa iyi
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Cevap gelmedi hala ama dediğin gibiyse çok saçma. Oyun sonu attığın reporta bari bi şekilde ss seçeneği falan gelse hem onlara kolay olur hem de daha sağlıklı banlar atılır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunun sonunda raporlamak dışında yapabileceğin bir şey yok. atılan ticketlardaki sslere bakmıyorlar bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun dışından ulaşabilirsen savciliğa verebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 7 yi gümüş 2 bitirdim.25 den fazla dereceli maç atmamisimdir galiba.Oyuna kendimi kasmak icin degilde zevk icin giriyorum bu yuzden genellikle normal maç atardim.Bu dedigin tipler her 5 maçımın 3 ünde eksiksiz gelirdi.Ya sulaleye kufur ederler ya dini degerlere ya Türklere gibi gibi.Akla gelemeyecek saygisizlikta kufurler.Her maç eksiksiz bir sekilde hepsini reportlamisimdir.Hatirladigim kadariyla hiçbiri ne ceza ne ban yemedi.Bende baktim olmuyor.Sezon 8 olmadan ara verdim oyuna 6-7 aydir girmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsen her maç birilerini reportluyorum. genelde her oyuna girişimde reportlar için teşekkür mesajı geliyor doğru reportlar atılırsa ve altına yazılırsa sebebi işlem yapılıyor sanırsam. tabii bunun için kendi chat logunuzunda temiz olması lazım sizde küfür eden adama her hangi bir şey söylediyseniz sizde onun kadar suçlu sayılıyorsunuz
  • supportta ilgilenmiyorlar. Ceza yaptirimi olmuyor ticket yolu ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar raporladığınız kişi gerçekten toksik oyuncu ise cezasını alıyor. Benim tahminim burada devamlılık önemli. Yani rapor edilen hesabın aynı durumdan daha önce raporlanması veya kaç kere raporlanması gibi.

    Bu ayrımı yapmak çok zor. Sistem bu şekilde olmasa herkes raporlanmadan doalyı sorgusuz ceza alsa. Olmadığı halde uyuzluğuna raporlamaların önünü alamazlar.

    Ben bu hafta raporladığım kişilerin cezalandırıldığını bildiren iki geri dönüş aldım.
  • "Bu tarz oyuncularla mücadele etmenin tek yolu oyun sonu raporlama ekranını kullanmak" dediklerine göre ticket atmak işe yaramıyor. Ne diyelim yapacak bir şey yok o zaman mute all dan devam..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizlerden Ufak Bir Rica

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • küfüre af yok bende kazansak da kaybetsekte küfür eden velet taşısa da reportluyorum gene de. az edep ahlak öğrensin veletler.
  • Tam bir kültür adamı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: central CEE

    Tam bir kültür adamı
    saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.