Şimdi Ara

NAVİMEX CAR MULTİMADİA HIZLANDIRMA HK.DA !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar android tabletler kısmına konu açtım ama sanırım o bölümde bu işi daha önce deneyen çıkmadı. Birde şansımı burada denemek konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum, akıl akıldan üstündür belki deneyen uğraşan bir arkadaş denk gelir. Arkadaşlar konu şu ;

    https://forum.donanimhaber.com/navimex-car-multimadia-hizlandirma-hk-da--132502160

    Aracımda navimex marka doubledinn multimedia kullanıyorum. Android 5.1 sürüm ve birnevi bununda bir tablet olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 2 yıllık bir cihaz ilk aldığım dönemden beri 1gb rama rağmen çalışmasından oldukça memnunum. Diyeceksiniz ki öyleyse sorun ne ; sorunum şu bu cihazı wifi ile internete bağladımmı performansı bir anda kayboluyor. Dokunmaları geç algılamaya yaptığım işlemleri geriden takip etmeye başlıyor. 

    Mesela yapmak istediğim işlem ; cep telefonuma whatsaptan gelen bir konuma gitmekse, yaptığım şey teypten crome açıp whatsap webi açıp telefonumla eşleştirip konumu cihazdaki androidin haritalarından açmak. Fakat bunları yapmak istediğimde çok kasıyor, çok zaman kaybettiriyor. 

    Şahsen sahip olduğu donanımla bu kadar yorulmadan ufak tefek takılmalarla bu tarz işlemleri şuanki halinden daha rahat yapabileceğini düşünüyorum. Acaba diyorum cihazdaki bazı gereksiz şeyleri kaldırabilirsem , ramda yer açabilsem bu tarz işlemlerde biraz rahatlarmı ?.. 

    Arkadaşlar bu konularda tecrübeli arkadaşlardan ricam eğer oluru ve faydası olursa ROM ATMA veya ROOTLAMA gibi işlemlerle bu cihazın performansını arttırma şansımız olur mu ?.. Oluru var diyecek arkadaşlardan sırayla ne yapmam gerektiğini hangi programları kullanacağımı, beni yönlendirmelerini rica edeceğim. 

    Cihazın donanım ve yazılım bilgi görselleri diğer konuda var. Şuan bulunduğum ortamdaki çekim gücünden ötürü bu konuya resim ekleyemedim maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 23 Nisan 2018; 19:16:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.