Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR OYUN SONU TEORİLER KONUSU | Ω (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
12
Favori
55.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kolunun görülmemesinden dolayı o kişinin tyr olduğunu söyleyen var. Kratos’un tyr olduğu soylentisi de var. Ama nasıl olur nasıl baglarlar bilemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum yılan tanımıyor kratosu demişsin ya ben böyle bir teori buldum bak şimdi ragnarok 100 kış yıl sonra başlıcakti değil mi mimirmi birisi demişti kehanet seni katmamıştı diye yılanda gelecekten geliyorsa kratosu tanımaması normal durmuyor mu yoksa ben mi yanlış düşünüyorum veya saçmalıyormuyum bilmiyorum sence

  • bilmiyorum ama dünya yılanı olcak diolar ama sanmam öyle birşey yapmazlar

  • Zangieff kullanıcısına yanıt

    sanmam god of war kratosla başlar kratosla biter bana göre başka kimi koyabilirlerki

  • Tuomir kullanıcısına yanıt

    dostum baya iyi teoriler ortaya atmıssın okuya okuya keyif alıyorum

  • Oyunun sonunda Thor'un gözükmesi rüya değil, gelecekten bir kesit bence. Kratos'a "farklı bir his" demişti. Aetrus'un öyle bir özelliği olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 24 Mayıs 2021; 10:35:3 >
  • Shatzy S kullanıcısına yanıt
    Dünya yılanı zaten lokinin çocuklarından biri büyük ihtimalle dünya yılanı gelecekten geldi, zaman kayması yaşandı oyunda…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

    Oyunun sonunda Thor'un gözükmesi rüya değil, gelecekten bir kesit bence. Kratos'a "farklı bir his" demişti. Aetrus'un öyle bir özelliği olabilir.

    Atreus da diğer devler gibi geleceği hissediyor veya görüyor muhtemelen. %90 oyunda göreceğimiz bir sahne, katılıyorum. Benim bu konuda çok uçuk ve gerçek olamayacak bir teorim var.

    Modi, Thor'un çekicini hak ettiğini söylüyordu. Sonraki oyunda Dünya yılanı Thor ile dövüşür, Thor ölmez ama çekiç dövüş esnasında kaybolur, çekiç Modi tarafından bulunur ve Modi intikam için geri döner. Sonuçta gördüğümüz detaylar çekiç ile şapka ve sakallı bir adamdan ibaret. Çakan şimşekler de Modi'nin öfkesiden dolayı olabilir. Sonuç olarak, Modi bir güzel dayak yer ve çekici Kratos'a teslim eder, tövbe eder ve Kratos'un yanında yer alır.

    Modi gibi ezik bir karakterin bu senaryoya uymadığının farkındayım ve teoriyi uçuk yapan kısım da tam olarak bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 2 Ağustos 2021; 23:31:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence o resimde atreusun kucağında ölen kişi kratos değil tyr size garip gelecek biliyorum ama mantığıma tek yatan teori bu... Mimirin gözleri ve tyrin gözleri aynı değil mi? Bence tyr çok kötü değil tam aksine çok iyi birisi olacak atreusa baba gibi davranacak kratosun savaş taktiği hayatta kalma taktiği askeri disiplin vs. sözlerinin aksine atreusa dostluğu barışı sevgiyi aşılayacak yani annesi gibi lokide çok büyük etki bırakacak... Şimdi ne alaka diyebilirsiniz ama trailerde dinozorlar vardı bi geçmişe yolculuk işlenecek... Bence geçmişte odine karşı olan savaşta ya da bir şekilde ölen tyr plan kurup hesaplama yapar ve gözlerini bir şekilde yıllar sonra mimire devreder mimirde bu gözlerin etkisiyle dolaylı olarak kratosu yönlendirir thor kratos savaşında üstün olan thor babasına yardım etmesi için atreusun yardıma çağırdığı dünya yılanını ya öldürür ya da mjölniriyle geçmişe postalar kratoslar savaşı sonunda kazanırlar ama oyunun hikayesi bu noktadan sonra başlar geçmişe yolculuk için çıktıkları uzun yolda freya ile ve diğer tanrılarla kapışırlar tyr'i bulduktan sonra tyr'i ya odin ya da size garip gelecek ama bilincini kaybeden atreus öldürür(atreusun kurta dönüşme merakını ve gerçek mitolojide fenrir'in lokinin oğlu olduğu gerçeği)(ayrıca oyun resimlerinde tyr'in elini tuttuğu bir resmi var bence bu resim fenrir'e gönderme çünkü gerçek mitolojide fenrir tyr'in elini koparıyor) Ayrıca Atreusun kucağına alıp ağladığı yaralı kişi bence TYR ve atreus baba yarısı gördüğü tyr'i bir şekilde büyü olabilir vs. bir şekilde ölmemesi için dünya devine dönüştürüyor... Bu kısma kadar mantığıma yattı bu noktadan sonrası ne olur bilemiyorum 😂 Bir şekilde Mısır tanrılarınıda sırayla elden geçirmek gerekiyor 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • http://jlhilton.com/2019/08/gow-jotunheim/

    Bu sitedeki eleman güzel inceleme yapmış

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyunun çıkmasına çok az kaldı. Buradaki teoriler çok iyi lakin herkes 3 oyuna göre teori çıkmış. Mit bu oyunla son bulacak. Tekrar oynadım oyunu ve inanılmaz heyecanlıyım şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin eline klavyesine sağlık mğthiş şeyler yazılmış. Sabah sabah uykum kaçtı mesaiden önce bşrsz oynayayım dedim aklıma Faye neden öldü sorusu geldi. Ona bakarken buraya denk geldim.


    Yıllar önce insanlar güzel tahminler ve teoriler ortaya atmış. Şu an Ragnarök oynarken okumak ayrı keyif verdi.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Biri mesela Atreus, Thor'un gelişini rüya olarsk gördü demiş ve şu an oyunda Atreus da bunu söylüyordu ve sonra gerçek oldu dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Kasım 2022; 9:20:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.