Şimdi Ara

Monster Abra A7 V7.2 Donma Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 11 Aylık Laptop'm son zamanlarda devamlı donmakda genelde düşük işlem gerektiricek zamanlarda donuyor(Monster Boştayken Kilitlenme Sorunu) mesela hiçbirşey yapmazsan internetde bile gezmiyorken dona biliyor,1 defasında youtube'da video izlerken dondu ve cızırtı çıkararak hemde ! tek çözümde restart atmak oluyor bu aralar çok canımı sıkıyor bu sorun buna ek olarakda F8 ve F9 tuşları ile ekran ışığını düşürüp çıkaramıyorum. lütfen yardım edin Not : 2 gün önce uefi olarak format attım ama hala aynı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylcdr -- 22 Nisan 2018; 23:50:28 >



  • https://forum.donanimhaber.com/notebook-anlamsiz-kilitlenme-donma--128559976#132499683 benimle aynı sorunu yaşayanlar olmuş ama çözüm yok, @Monster çözüm bul lütfen
  • herşeyi denemem sonucu intel hd graphics 630 ekran kartını devre dışı bırakınca kilitlenme sorunu yaşamadım ama buna bağlantılı olarak NViDİA GTX 1050 Ti ekran kartıda devre dışı oluyor yani 2 kart birden devre dışı kalıyor.
  • Merhaba,

    Yaşadığınız durum Windows 10 'un Intel HD ekran kartı ile Nvidia ekran kartı arasındaki yazılımsal geçiş sorunundan kaynaklanıyor. Çözümü mevcuttur bunun için sizden ricamızhttps://www.monsternotebook.com.tr/mesaj/mesaj_gonder.aspx linkinden konuyla ilgili teknik destek ekibimize bir mail atmanızdır. Arkadaşlarımız en kısa sürede size geri dönüş yapacaklardır. İlginiz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • Bugün teknik servisinize teslim ettim ama problem geçiş sırasında mı yaşanıyor yoksa başka sebepden ötürümü bilemiyorum çünkü boş modda iken donuyor laptop yani laptop açma tuşuna basıyim ve sadece 10 dk bekliyim yeter donması için,nvidia grafik kartına geçmesine gerek kalıcak bir işlem yok iken oluyor. Mesela oyuna giriyim ve nvidia devreye girsin hiçbir şekilde donmuyor yada inteli devre dışı bırakıp grafik kartsız kullanınca bilgisayarı yine donmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ylcdr kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,



    Sorununuz çözümlenebildi mi?



    İyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü mü ?

  • Bu sorunu ben de yaşadım, iş için satın almış olduğum abra A7 bilgisayarımı bu nedenle 2 defa servise gönderdim. İkisinde de fan temizliği yapıp geri gönderdiler. Yanılmıyorsa bir de bios'un sürümünü değiştirmişler o kadar. Cihazı aldığım günden beri bu sorun var, tek çare cihazı zorla kapatmak.


    Yani anlamıyorum, buraya yazmış müşteri hizmetleri.. sorunu tanımlamış sebebini yazmış, falan filan... Yani madem biliyordun neden bu kadar eziyet çektirdin be Monster ?


    Monster'ı almak bi yana dursun, koşarak kaçıyorum artık. Almayın aldırmayın.

  • Az önce aradım kendilerini, sorunumu anlattım. Dahihane çözümleri; sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemekmiş!


    Abra A7 V10.1 kullanıyorum, aldığım günden beri aynı sorun. Youtube'da birkaç video da var bu konuyla alakalı. Yani sadece bir iki kişiyle sınırlı da değil.


    Tam bir rezillik..

  • ylcdr kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar,

    Bu sorununuz çözüldü mü ? Bu sorundan dolayı elimdeki abra A7 atıl vaziyette duruyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.