Şimdi Ara

Sinan Gümüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önce Konya maçı, şimdi de bu maç. 2 aydır top oynamayan Garry yerine 11de başlar umarım derbide. Sene başında kızdırmıştı bizi ama affettirdi kendini. Aslan



  • Sinan 90 dakika oynayacak bir oyuncu değil. Kupa maçlarında görüyoruz. Bir türlü atamadığı bir umursamazlığı var. Rodriguez de iyi değil ama Sinan yerine tercih ederim.
  • Gomis kadar bitiricidir ama 24 yaşındaki oyuncunun topsuz oyunda bukadar yok olması, Podolski gibi sabit kalıp ayağına beklemesini kimse kaldıramaz. Çok ağır kalıyor, patlayıcılığı var ama hızı çok düşük. Sene sonu kendine çeki düzen verirse seneye çok işimizi görür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silverlight

    Sinan 90 dakika oynayacak bir oyuncu değil. Kupa maçlarında görüyoruz. Bir türlü atamadığı bir umursamazlığı var. Rodriguez de iyi değil ama Sinan yerine tercih ederim.
    Kupa maclari yedek kadroyla çıkıyoruz

    O bakimdan degerlendimemek lazim

    Ben de katiliyorum

    Rodriges etkili olsa bile gole donusme ihtimali dusuk.ya son pas ya sutu yapamiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ne Rodrigues'i. Tamam Rodrigues kötü ama orada hiç bir işe yaramayan Feghouli isimli bir çöp var.
  • Çocuk bir şekilde kaleyi buluyor takdir etmek lazım ama üsteki arkadaşın dediği gibi 90 dk temposu yok.
  • Sinan joker oyuncu. 90 dakika hiçbir maçı kaldıramıyor ne yazık ki. Son 25 30 dakikalık dilimde ancak iş görüyor. Bazı oyuncular böyle yapacak bir şey yok. Potansiyel olsa bile oldukları yerde sayıyorlar. Mesela bugün attığı gol zor açıdan ters ayakla çok iyi bitirdi. Takımdaki başka bir oyuncumuz olsa asıl ayağına gelse bile bodozlama kaleciye sabitlerdi topu.

    Ama şu var. Bu sene şampiyon olursak gelecek sezon Garry - Belhanda - Feghouli ile yürümez. Avrupa arenasında bu adamlarla bizi sahaya gömerler.
  • Dediklerinize katılıyorum ama Rodrigues bu kadar kötüyken ve Sinan son haftalarda kritik goller atıp takıma puanları kazandırmışken ona bu şansı vermemek haksızlık olur bence. Sonuçta 4 hafta kaldı ligin bitmesine ve bize bu şampiyonluk maçlarında sahneye çıkabilecek, kritik golleri atabilecek oyuncular lazım. Rodrigues'in bu maçta kaçırdığı gol ve Sinan'ın bitirdiği pozisyon ortada. Ayrıca Rodrigues de hamle oyuncusu olarak sonradan girip iş yapabilir.

    Ha bir de şöyle şeyler var tabii:

    http://www.haberturk.com/futbolcu-garry-rodrigues-capkinlik-turunda-magazin-haberleri-1919385-magazin/7

    Performansını etkilemediği sürece böyle şeyler umrumda olmaz sonuçta özel hayatı, ama sahadaki performansını etkiliyorsa ( ki görüyoruz son haftalarda) kesik yemesi ve daha formda olanın 11'de başlaması gerekiyor.




  • Bana göre Beşiktaş maçında Feghouli - Rodriguez başlamalıyız. O maç ayrı olacak çünkü. Ama diğer maçlar için konuşursam Sinan'ın ilk 11 başlamayı hak ettiğini düşünüyorum. 90 dakikayı kaldıramadığı da doğru bu yüzden ilk yarı sonu ya da 55-60 gibi değişiklik ile yerine giren oyuncudan da verim alabiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.