Şimdi Ara

Win XP yi windows 10 yapmak yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkdaşlar windows xp eksi bir notebook var evde duruyodu bende bunu windows 10 yapıp tv ye bağlamak istiyorum. Ama win10 yükseltmesini yapmadım. 1tb lik harici hdd vardı onun 20 gb gibib bir alanını ayırdım içine boot edilmiş şekilde windows 10 32bit home editon setupı kurdum. Ama notebooku yeniden başlatınca boot etmek istediğim Operating System Not Found diyor yani harici diskin ayırdığım kısmını görmüyor ayda görüyor ama içindekini göremiyor bilemiyorum. Laptop normal açıkken setupa tıklayıncada uygulamageçerli bir win32 uygulması değil gibi bir hata veriyor. Ne yapabilirm akşam ayrı 32 gb usb ile tekrar denicem o da olmassa bilmiyorum napıcağımı.



  • Bilgisayarınız dediğiniz kadar eski ise zaten o tarz bir bootlamayı görecek bir biosa sahip değildir tahminimce. O yüzden eğer ki destekliyorsa usb üzerinden kurulabilir bir windows 10 hazırlayın ve o şekilde windows 10 kurmayı deneyin. Ki usb kurulumunu desteklemiyorsa dvd kurulabilir bir windows 10 hazırlmanız gerekiyor.

    Ek olarak hangi program ile windows 10 kurulumu hazırlıyosanız. Belki hazırladığınız programda bir sıkıntı olduğu için boot edilemiyordur. İnternetten windows 10 iso dosyasını bulup indirin ve rufus yardımı ile windows 10 kurulabilir usb'si hazırlayın. Programın kullanımı çok kolay. Araştırırsanız zaten internette bir çok forumda anlatımı vardır.


    Kolay gelsin.
  • USB ile denedim oldu. Formatladım, sistem biraz zorlanıyo win10 da tabi ama sanki netflix falan oynatacak gibi hafif takılsada iş görebilir. Ama ses driverını kuramdım bir tülü onda halledebilirsem kullanmayı denicem olmassa yine yazarım buraya :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.