Şimdi Ara

Turkcell'den Köylü Kurnazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikler merhabalar,

    Yaz sıcakları başlamadan ufak bir tatil yapmak istedim. KKTC, Ukrayna ve Balkanlar öncelikti. KKTC daha yakın geldiği için oraya gitmeyi planladım. Hikayemin devamı ise şöyle ;

    2 senedir Turkcell Platinum müşterisiyim. Yurt dışına çıkacağım için müşteri hizmetlerini aradım, hattımı yurt dışında kullanmak için 19,99 TL/Gün fiyat biçtiler. Buna bir şey diyemem. Fakat yurt dışı olan yer KKTC. Hadi diyelim ona da eyvallah.

    Platinum müşterisi olduğum için bir takım avantajlardan yararlanabiliyorum. HAVAŞ'ta ücretsiz taşımacılık, fulltrip diye bir sitede 100 TL indirim gibi. KKTC'ye gideceğim tarih ve saatte bilet buldum. Sabah olduğu için aracımı da havaalanına bırakmak istemediğim için HAVAŞ ile giderim, fulltripten indirimli alırım gibi bir hesap yaptım kendimce. Önce ilk şokumu HAVAŞ olayında yaşadım. HAVAŞ sadece Ankara, Adana, Antalya ve İzmir şehirleri için geçerliydi. İstanbul gibi bir metropol şehri kapsamıyordu. Dedim uber müber bir şekilde gidicez artık.

    İşin patlayacağı noktaya gelelim. Hattımı kullanmam için günlük 19.99 TL istenen YURTDIŞI olan Kıbrıs'a fulltrip sitesinde indirim dahil değil!


    ▪ KKTC Yurt dışıysa neden fulltrip sitesinde indirimim geçerli değil ?
    ▪ KKTC Yurt dışı değilse neden hattımı kullanmam günlük 19.99 TL istiyorsunuz ?
    ▪ Türkiye'nin en büyük şehri İstanbul'da havaş neden kampanyaya dahil değil ?


    Kendi içerisinde bile çelişkiye düşüyor Turkcell. Umarım doğru düzgün bir telekom sağlayıcısı çıkar ve piyasadaki tüm telekomları bitirir.

    quote:

    kaynaklar : https://www.turkcell.com.tr/platinum/ayricaliklar/havalimanina-ucretsiz-transfer https://www.turkcell.com.tr/platinum/ayricaliklar/yurt-disi-ucak-biletinde-100-tl-indirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pxcnsRy -- 17 Nisan 2018; 5:7:1 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.