Şimdi Ara

Vodafone servis ve Note3 telefonumun başına gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Samsung Note3 telefonumu elimden düşürerek iç ekranını kırmıştım. Pek çok telefoncuyu gezdim. Samsung servis 620, diğerleri 450-500 civarı fiyat çekti. Ben de yaptırmadan bekletiyordum. Bi tanıdık, tanıdığı bi telefoncunun 310 liraya yapacağını söyledi. Bizim macera da başladı.

    Vodafone servisi olan telefoncuyu gittiğimde fiyata yanlış bakmışım, 310 değil 330'a yaparım dedi. Tamam dedik verdik.

    1.nci gün akşama kadar yaparım dedi ama şimdi git sonra gel derken ertesi güne kaldı.

    2.nci gün gittiğimde yine hazır değildi. Dedim ki bi problem mi var oyalayıp duruyorsun. Telefonu elimden düşürdüm. Yeni taktığım ekran kırıldı dedi. Dedim şimdi nolcak? Ben bugün yeni ekran takıp teslim etçem dedi.

    Bi kaç gün sonra gittiğimde ekran hazır dediler. Aldım elime baktım çalışıyor. Parasını verip eve gittim. Bi baktım ekranın üst taraflarında mürekkep var. Hemen geri gidip gösterdim. Paramı geri aldım. Sıkarken mürekkep salmış dediler. Ee nolcak şimdi dedim. Yeni ekran takıcaz dediler. Bakın dedim kendinizi zorlamayın. Olmuyorsa takın benim eski kırık ekranı, telefonumu geri verin. Yok öyle şey olur mu, biz yapıp geri vericez dediler. İyi bakalım dedim.

    Bi kaç gün sonra gittim ekran hazır. İyice baktım mürekkep yok. Ekran sağlam çalışıyor. Parasını verdim. Telefonu aldım eve gittim. Sim kartı taktım. Vodafone çekmiyor. Sim karttaki kişiler geliyor ama anten çekmiyor. Sorun sim kart yuvası değil, anten olduğu belli. Dışarda çekiyor, evde çekmiyor. Gittim telefoncuyu gösterdim bak çekmiyor. Tama bakarız dediler.

    Bi kaç gün sonra gittim. Anten devresinde çatlak var. Değişmesi lazım dediler. Ee dedim nasıl çatlamış. Düşürünce çatlatmışsın dediler. Dedim daha önce böyle bi problem yoktu. Sen düşürünce çatlamıştır o. Yok dedi sen düşürünce çatlamış. 30 liraya değiştiririm dedi. Tamam dedik mecbur.

    Bi kaç gün sonra gittim. Anten olmuş. Ekran çalışıyor. Verdim 30 daha. Bu sefer eve gittim. Telefonun sesi çıkmıyor. Dedim ki aldık başımıza belayı. Bu işin sonu kötü olacak. Gittim telefoncuyu. Hemen hoparlörü hallettiler. Ama dokunmak biraz sıkıntılı. Sağ altta bir sıkıntı var.

    Aradan bir hafta geçti. Telefonun üst kısmından ekran atma yaptı. Ekranı heralde uhuyla yapıştırdılar ki bir haftada attı. Götürdüm geri. Bu ne dedim. Hemen yapıştıralım dediler. Yapıştırıp geri verdiler. Telefonu bi kaç gün daha kullandım. Baktım dokunmak kendiliğinden basıyor. Çıkma ekran mı taktılar ne yaptılarsa artık telefon kendiliğinden mesaj yazıyor.

    Hemen gittim telefoncuyu dedim servis kaydı açın. 5 kere geldim, 2 kere servis kaydı açtınız. Bu 3 ncü servis kaydı olacak. Bu sefer de yapmazsanız bana paramı iade etmek zorundasınız. Tamam yaparız dediler. Servis kaydı açtılar. 1 haftadır bekliyorum ses yok.

    Şimdi bu durumda ben ne yapabilirim? Yaşadıklarımı Vodafone merkezi arayarak anlatayım mı? Tüketici mahkemesine mi başvuranın? Ne yapmam lazım şaşırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.