Şimdi Ara

N11 SEBEPSİZ YERE HESAPLARI KAPATIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • N11 açıldığından beridir kullandığım hesaplarım vardı. N11 hepsini kapatmış. Binlerce liralık alışverişim vardı. Ürünlerden arızalananlar oldu. Satıcılara ulaşmakta zorlanıyorum. N11 hesapları açmıyor. Sebebi sormak için N11i aradığımda birden fazla hesabım olması sebebiyle dediler. 8 milyon üyemiz var diye reklam yapmayı biliyorsunuz. Gerçekten 8 milyon kişi mi üye olmuş sizin sitenize? Ülke nüfusunun %10' u eder. Gidin parti kurun madem bu kadar üyeniz varsa. Kimseyi kandırmaya gerek yok tüm üyelerin birden fazla hesabı var.

    YORUMLARA GÜVENİP ÜRÜN SATIN ALMAYIN. ÇÜNKÜ ARIZA YAPINCA YORUM YAZAMIYORUZ ÇÜNKÜ HESAPLAR KAPANMIŞ OLUYOR.
    SAHTE ÜRÜNLER İSE GIRLA SATILIYOR. N11 BUNU UMURSAMIYOR. BEN TARAF DEĞİLİM SÖZLEŞMEYE DİYOR.

    N11 İN MÜŞTERİSİ ÇOK GELİYOR ARKADAŞLAR. ZATEN DOĞRU DÜZGÜN KAMPANYA YAPTIĞI DA YOK 11.11 DIŞINDA ÇÖP BİR SİTE OLDU ARTK BENİM İÇİN.







  • eskiden geçici olarak askıya alınmıştır diyordu. şimdi platforma erişiminiz kısıtlandı diyor. askıya alınsa da eski siparişlerle ilgili problemler çözülüyordu. şimdi hesaba girilmediği için sıkıntılı bir durum.
  • Şarj aleti aldım adam 10 kere orijinal ürün demiş eve bir geldi orijinal aletin 3 de 1 i ağırlığında sert kablolu dandik bir şey...

    Telefon, fotoğraf makinesi filan belki sağlam satıcılardan alınır ama diğer elektronik ürünlerini n11 den almayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11'in böyle gereksiz çıkışları var.
  • Faturalı faturalı diyerek satılan çoğu (çakma) ürün faturasız olarak geldi hatta ve hatta satıcı stoklarını bitirdikten sonra mağazasını hemen sildi. Ürün aldık tamam satış sonrası için destek alacağımız satıcıya dahi ulaşamıyoruz artık..
  • https://www.n11.com/destek-merkezi/uyelik/yeni-uye-rehberi

    Birden fazla üyelik oluşturabilir miyim?
    n11.com'da farklı e-posta adresleri ile birden fazla üyelik oluşturabilirsiniz. Aynı e-posta adresi ile sadece bir üyelik gerçekleştirebilirsiniz.

    Önemli Not: Kupon kampanyası kapsamında birden fazla üyelik açıldığı tespit edilmesi halinde diğer hesaplarla yapılan alışverişlerde hak kazanılsa bile kupon yüklemesi yapılmayacak ve üyelikler n11.com tarafından kapatılabilecektir.

    diyor kendi sayfalarında




  • chatlaxs kullanıcısına yanıt
    n11.com'un belirttiği kuralların ihlal edilmesi durumunda üyeliğiniz askıya alınabilir ya da iptal edilebilmektedir. Alıcı Üyelik Sözleşmesi'ni inceleyerek kuralları kontrol etmeniz ve işlemlerinizi bu kurallara uygun olarak alışveriş gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

    Aynı kişinin birden fazla üyelik açarak kampanyalardan yararlanması, usulsüz kupon kullanımı sağlanması gibi durumlarda üyeliğiniz askıya alınabilmektedir.

    Talebiniz ilgili bölüme iletilmiş olup; üyeliğinizin usulsüz kupon kullanımı sebebi ile durdurulduğu ve aktif edilemediği yönünde bilgi alınmıştır.

    Müşteri Hizmetleri Ekibimiz konu ile ilgili arama sağlamış ancak sizlere ulaşamamıştır.

    Hesabım sayfanızda bulunan Canlı Destek bölümünden de bize ulaşabilirsiniz.

    n11.com Müşteri Hizmetleri


    böyle cevap geldi hocam. kendileriyle çelişiyorlar.
  • Merhaba leonidas26,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Merhaba isviçreli bilim adamı,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • Cmd_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba Cmd_,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    Merhaba orhunn,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • Bir de şu çok yorum alan ürünlere ait ilanları değiştirip başka ürün koyan yorum sahtekarı satıcılara el atsanız?
  • Benimde üyeliğim geçici olarak durdurulmuştur diye mail geldi ama açtıramadım tekrar. Sadece 1 mail adresime kayıtlı üyeliğimi zorla açtılar. Hatta 2 arkadaşımın üyeliğide benim yüzümden kapatılmış. Kendilerine 1 ürün alırken benim adresim kolay bulunuyor diye benim adresimi yazdılar diye kapatıldı. Aynı adrese sadece 1 üyelik izin veriliyormuş. Aylık 10-15 ürün alırken başka platformlara yönlenmeye başladım. şimdi aylık 1-2 ürün ancak alıyorum. Bence verdikleri kupon için yaptılarsa yanlış yaptılar. Zaten komisyon olarak satıcılarda bu oranlar kesiliyor. Neyse kendileri bilirler, site olanların sonuçta, işinize gelirse bu diyorlar. Bende çok elzem olmazsa tercih etmiyorum. Sadece diğer üyeliğimden daha önce ne almışım takip için açsalar bari. Yoksa çokta önemli değil.
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    DALGA GEÇMEYİN KARDEŞİM. DEFALARCA ARADIK. BİR ÇÖZÜM SUNMUYORSUNUZ. MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ DALGA GEÇER GİBİ SİZE BİR LİNK VERECEĞİM ORADAN SATICIYA SORU SOR KISMINNDAN SATICIYA ULAŞIN DİYOR. SANKİ BEN KENDİM ALDIĞIM ÜRÜN İÇİN SATICIYA ULAŞMAYI BİLMİYORUM. HESABI GERİ AÇIN DA OLUMSUZ YORUMUMU YAPAYIM. BAKALIM O ZAMAN SATICI TELEFONLARI AÇMAMAZLIK YAPIYOR MU?

    BIRAKIN GİDİN BU İŞİ 11.11 DEN SONRA ÇOK KÖTÜ YÖNETİYORSUNUZ SİTEYİ.
  • Gittigidiyor sebil gibi 20/80 dağıtırken N11 den alışveriş yapılmaz
  • superhead kullanıcısına yanıt
    artık vermiyor maalesef hocam bir kaç gündür deniyorum.
  • indirimde diye aldığımız ürünü iptal edip satıcı yanında olan n11 den o zamandan beri alışveriş yapmıyorum. tüketici yanındayız vs alayı faso fiso elin çinlisi bile sizden milyon kat tüketicinin yanında.
  • Gittigidiyor ile n11'e fazla bulaşmayın. Gittigidiyor daha berbat önüne gelen herkes mağaza açıp ürün satabiliyor. Alışveriş yapacaksanız hepsiburada.com'dan yapın. Ama yapılan yorumları okumayı unutmayın.
  • geçen sene benim de hesaplarımı iptal etmişti. evet çoklu hesap açmıştım.

    adamlar müşterilerini banlıyorlar, bizden alışveriş yapma kardeş diyorlar. ben de tamam dedim.

    bu kafayı yaşamak için ne kullanıyolar merak ediyorum.

    4 sene önce evlilik hazırlığı yaptığım zamanlar abartmıyorum 20bin liralık sipariş vermiştim 3 ayda.

    1 senedir n11den hiçbişey almadım. sadece carrefour alışverişimden kazandığım 11 liralık altlimitsiz çek vardı onu kullandım bedava olduğu için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonidas26

    artık vermiyor maalesef hocam bir kaç gündür deniyorum.
    Yeni kampanya başlamış hocam

    https://forum.donanimhaber.com/gittigidiyor-18-26-nisan-cek-kampanyasi--132420405
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.