Şimdi Ara

Sadece bilgisayar üzerinden Tivibu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Smart TV kullanmıyorum, laptop sürekli tv ye bağlı. uydu bağlantım ve receiver yok. Bilgisayar üzerinden tv izlemek için Tivibu paketi var mıdır? En ucuz çözüm nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam evet böyle bir yöntem var. Tivibu go aboneliği almanız gerekiyor. ama size nacizhane tavsiyem eğer internet hattınız ttnet ise direkt tivibu ev bağlatın. böylece laptopunuz boşa çıkar. gelip evinizir tivibu cihazını kurarlar. Ayrıca tivibu ev aboneliği aldığınızda tivibu go aboneliğini de hediye ediyorlar. ayrıca tivibu go internet kotanızdan yerken tivibu ev internet kotanızdan yemez. özellikleri harika ve fiyatı da uygundur.
  • donanim06 D kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, turk.net kullanıyorum faydalanamaz mıyım Tivibu dan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibu go üyeliği alabilirsiniz. Tivibu evin aynısıdır. Tivibu web in adını tivibu go olarak değiştirdiler. Sizin istefiğiniz tivibu go Ama pc tablet telefon vb. İle izleyebilirsiniz ve harcadığı vetş kotanızdan yer. Türknetiniz bitene kadar tivibu go yu kullanırsınız. Zaten bu süre zarfında tivibuya da hakim olursunuz. Sonrasında zaten karar verirsiniz tivibu ev bapatmayı ve ttnet e geçmeyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.