Şimdi Ara

Asus GTX 1080 TI Poseidon 85 C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkeze merhaba arkadaslar. Asus GTX 1080 TI poseidon u air olarak kullanıyorum. Alalı 2 gun olmadı ve Pubg oynarken 85 C yi göruyorum. Kart bosta iken de 44 ve ya 43 C oluyor. Kasanın onunde 140 lık fan ustunde 2 adet 120 lik egzoz arkadada 1 adet 120 egzoz mevcut. Ne dersiniz internette kartın videolarına baktım onlarda da aynı 85 C gösteriyor. Bilemedim ne yapmalı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • O model öyle çalışıyor, herhangi bir sorun yok.

    AIR modunda iken FE'den bile daha yüksek sıcaklıkta çalışıyor, custom water modundaykende water bloklu modellerden(ArcticStorm , seahawk x, hydrocopper, Waterforce WB) daha kötü soğutması var üstüne üstlük bide onlardan daha pahalı.

    Zaten air modda kullanan adam gider gaming x, ftw3, strix, aorus vs. alır, custom su soğutma takacak adam ise ArcticStorm , seahawk x, hydrocopper, Waterforce WB vs. alır hem daha ucuza hemde daha iyi soğutma elde eder.

    Dünyanın en gereksiz ekran kartı modeli, tamamen şov amaçlı, donanımdan anlmayan kullancılarda en pahalı model en iyisidr mantığıyla gidip alıyor sonuç hüsran, bazılar ise custom water cooling'e bağlamadan su soğtuma olacağını sanıyor o da ayrı bir komedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 14 Nisan 2018; 20:5:47 >
  • Değer normal ama isterseniz msi afterburner gibi bir programla fan hızlarını yükseltin değerler düşecektir Asus genelde sessiz çalışsın diye fanların düşük hızda çalıştırır.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Ah paranın gözü kör olsun bar işte :p sonuçta normal diyorsun ve yanmaz diyorsun ozaman tamam kart boyle ise sorun değil ama makineden gerçekten memnunum tek sorunum bişi olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Custom sıvı soğutma yapmayacaksanz neden aldınzki o kartı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esasında yapacaktım ki sonradan caydım kim uğrasacak diye yorumlarda hava soğutmada yetiyor falan dediler diye caymıştım ama yapmalımıyım diye duşunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik açıdan o sıcaklıklar zarar vermez. Tek kötü yanı vıp ücret ödeyip vıp hizmeti alamamak. Piyasanın en saçma kartıdır kendisi.
  • Kart hava ile soğutmada pek başarılı değil sanırım ama şikayet edilen konulardan birisi de heatsink ve fanın yerine oturmaması olmuş. Yüksek sıcaklık yaşayan kullanıcılar karta biraz bastırıp heatsink temasını artırmış ve fanları yerine oturtup sıcaklıkları düşürmüş. Vidaları kontrol etmekte yarar var.

    Kart her ne kadar sıvı soğutma için özellştirilse de hava soğutmaya göre de optimize edlmeliydi. Sonuçta markanın en üst ürünü bu be fiyatı da ona göre.

    Böyle bir kart hava soğutma ile bile olsa yük altında kabu edilebilir fan gürültüsü ile 70-72C geçmemeli bence.

    Asus Poseidona para ödeyip MSI Armor sıcaklıkları ile kullanmak keyif kaçırır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 14 Nisan 2018; 20:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bileyim cok öven oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cidden böyle top tier bir kartta hava soğutmayı bu kadar geri plana sallamaları rezillik olmuş reklamını yaparken air or water your choice diyor birde utanmadan. evga precision xoc yükle sağda fan kısmında curve'e tıkla 30 derecede %30 rpm, 40ta40 50de50 60ta60 devam ettir böyle 100e kadar ok de sol üsttende startup ı işaretle windows açılışıyla beraber senin çizdiğin fan şemasıyla çalışacak kart. firmaların kart bioslarına entegre fan şemaları sessizlik üzerine bu yüzden istenilen soğutma performansını beklemek yanlış üst seviye kartlarda mecburen yapmak gerekiyor manuel olarak. faydasını göreceksiniz kesinlikle.
  • FE ile pubg 77 dereceyi geçmiyor fan otomatik modda %55 geçmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinizi yapacagım tabi 85 C ye 2k ultra 144 hz de geliyor 1080 de 75 - 80 arası takılıyor gencler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı modeli kullanıyorum , sıcaklılar normal su soğutma ile kullanılması için tasarlanmış bir model , yukarda yazılan bazı mesajları dikkate almayın zira "Poseidon" un kendi bloğunun bahsedilen modellerden aşağı kalır yanı yok ve tam tersi su soğutmaya ek hava soğutması sayesinde bahsi geçen bloklu kartlardan daha serin çalışıyor ek olarak "GPU/VRAM özel seçim" ve tasarımı oldukça iyi , en kısa zamanda custom su soğutma parçaları almanızı öneririm.

    Not : Su soğutma ile kullanırsanız "4X derecelere" inersiniz yük altında , kasanız tower tipi ise ekran kartı desteği kesinlikle alın zira hali hazırda oldukça ağır bir kart birde içine su dolunca ağırlık çok ciddi oranda artıyor ve gpu nun soğutucuyla olan temasında sorun çıkabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 15 Nisan 2018; 18:35:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROG Strix'in gözünü seveyim. Pubg ultrada 65 dereceyi geçtiğini görmedim henüz. Ben de 1080p 144Hz (180Hz OC) kullanıcısıyım

    Poseidon sıvı soğutma olmadan gereksiz bir kart bence.

    Tavsiyem kendiniz bir fan şeması çıkartın. Soğutmayı ona göre ayarlayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 15 Nisan 2018; 18:17:36 >
  • Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    Oncelikle ilgi ve alakaniz icin cok tesekkur ederim ve konu ile ilgili size sormak istedigim sorular ve yardim ederseniz sevinirim.

    Oncelikle birinci sorum destekten bahsetmissiniz o destegi nereden bulabilirim. Sinucta kasa corsair carbide 100r tower sanirim.

    Ikinci olarak sivi sogutma demissiniz.

    http://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-gust-fan-k120-sivi-sogutucu-kiti.html

    Bu uygun olurmu yoksa bildiginiz baska varmidir.

    Ucuncu olarak 37 yasinda evli ve cocuklu biri olarak oglan uyuduktan sonra 1 saat oyun oynamak icin aldigim bi makine. Ne oc ile ugrasirim ne onla ne bunla. Hic icim olmaz fakat su Gtweak dene programi kurdum ve onda oc mode var ve gaming mod var. sence hangisinde olmali. Sonucta cok oyun oynayamiyorum. Gaming de olmasi sikinti olusturur mu?

    Ilgi ve alakaniz icin cok tesekkur ederim tekrar. Cok sagol.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armant81 A kullanıcısına yanıt
    Çok uğraşmam derseniz hazır kit işe yarar ama everest kalitesi alacaksınız sonuçta kafanız yine rahat olmaz. İlerde bozulursa hazır kit, her gördüğünüzde canınız sıkılır. Custom soğutma hevesi olmayanlar için sırta binen bir yük.

    Size tavsiyem kartı elinizden çıkarıp zahmetsiz, üst model hava soğutmalı kart almanız. Sıvı soğutmaya vereceğiniz muhtemel parayı, kartı elden çıkarırken uğrayacağınız zarara sayarsınız.
  • Vallaha daha yeni aldım vatandan belki 1 saat kullanmadım nasıl elden cıkartayım???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armant81 A kullanıcısına yanıt
    Eğer mağazadan aldıysanız iade şansınız olmaz, internet alışverişi ise 14 gün cayma hakkı var.

    Sizin için problem kartı sıvı soğutma yerine hava ile kullanıyor olmanız ki bu da aslında kart tercihi yapılırken belirlenmesi gereken bir unsurdu ama internet için yasa cayma hakkı veriyor sonuçta.

    Kartı yakın zamanda aldığınıza göre oldukça yüksek bir fatura bedeli vardır. KDV indirimi ile aldıysanız belki nispeten uygun fiyata gelmiş olabilir.

    Uygun derken ekran kartı fiyatlarının şiştiği ve dövizin fırladığı bugünler için nispeten uygun olabilir.

    Kart türü olarak oldukça kısıtlı bir kitleye hitap edecektir. Sıvı soğutma kullanan fazla kullanıcı yok.

    Elden çıkartırken zarar etmeniz olası.
  • Sıvı soğutma kullanacaklar için o model.İade imkanın varsa iade et.
  • Vatanın indiriminden 3 gun once almıştım. Bir tek sorun PUBG de.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.