Şimdi Ara

Şuana kadar ki en iyi otel programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,

    çalıştığım iş yeri için yeni bir otel programı satın aldık. çok fazla araştırdım ve inceledim programı, gerçekten adamlar yapmışlar.
    ben bu programı övmek için herhangi bir çıkar içinde değilim tabiki.

    yalnız gerçekten arayışta olupta değişik programlar için kazık yiyen arakdaşlara birebir gelecek bir program. otel işleten bilir. kimlik bildirimi yapmak yeni sistemlerde epey zorlu hale geldi. adamlar onu da çözmüş. kimlik bildirim sistemine koxp kurmuşlar


    eski knight onlineciler bilir. hani koxp kurup arka planda çalışan bir uygulama bizim yerimize tuşlara basar ve oyuna komut vererek sürekli çarımızı kasardı. işte bu adamlarda koxp gibi birşey kurup arka planda kimlik bildirimi sistemine komut göndererek işi çözüyorlar utanmasalar kimlik bildirim sistemini hackleyecekler daha bir sürü güzelliği var. online çalışan ve bulut sistemi üzerinde varlığını sürdüren bir program. yani internet üstünden erişiyorsunuz. bilgisayarınız yansada bilgilerinize bir şey olmuyor. hatta cep telefonunundan bile işlem yapıyorsunuz. aynı facede insta da dolaşmak gibi eğlenceli vede güzel. bir de expedia, odamax ,booking ve bir çok tur şirketinin extranetlerine giriş yapmadan programınız üzerinden fiyat ve doluluk olayını güncelleyebiliyorsunuz. yani channel manager için ayrı bir para ödemenize gerek kalmıyor.


    bu arada programın adı HMS otel programı. satın almak isteyen işletme sahipleri, detaylı soruları için tarafıma pm atabilirler. yada patronlarına önermek isteyen çalışanlarda aynı şekilde pm atabilir. kullanan ve cok memnun olan bir kullanıcı olarak düşüncelerimizi paylaşırız. programın fiyatıda son derece cazip ;)

    detaylı inceleme ve görselleri yakın zamanda paylaşacağım. ön bilgilendirme yapmak adına bir konu açayım dedim. keşke daha önce içinizden biriniz böyle bir konu açsaymışta sağdan soldan kazık yemeseymişiz... 5 yıldızlı grup oteliniz var ve kendi yazılımınızı kendiniz yapmıyorsanız daha iyisi bence yok ;) bunu söylerkende son derece ünlü ve meşhur bir çok otel yazılımını kullanmış biri olarak söylüyorum....







  • quote:

    Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

    Bu mesaj silindi.
    Hms otelin serverinda saklaniyor bilgiler... serverin guvenliginin son derece iyi oldugu dusuncesindeyim. Cnku iyi alakali ve son derece bilgili bi ekipleri var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    veri işleme paylaşım izninden bahsediyorsunuz. biz kişiden t.c numarası alarak veri işlemiş yada paylaşmış olmuyoruz ekstra bir izin isteme gibi bir zorunluluğumuz yok. işi yapmak için aldığımız bir bilgi en nihayetinde biz değil devlet istiyor bunu. biz kişinin bilgilerini kullanarak kendisine ileride ampanya veya promosyon sunsak veri işleme izni almamız gerekir. ki bunu yapmıyorsak problem yok. eğer ki kendi isteğimiz ile 3. şahıs ve firmalara bilgilerin satışını yada devrini yaparsak veri paylaşma iznide almamız gereklidir. 2 si farklı izin aslında ama günümüzün firmaları bir kere onay alıp ikisinide almış gibi yapıyor. yani küçük laf oyunları ile ikisinide alıyor aslında.
    şimdi bizim hms otel sistemine girdiğimiz bilgileri firma olarak siz işlemiyorsunuzda paylaşmıyorsunuzda. gizlilik ve güvenlik adına hms ile bir sözleşme yapıyorsunuz. hms eğer sizin sisteme girdiğiniz telefon t.c kimlik vs gibi bilgileri 3. şahıslarla paylaşırsa kendisi suç işlemiş olur bizi ilgilendiren bir durum yok. ama firma elalemin tel numarası olsun. tc numarası olsun peşine düşecek bir firma değil. yan bizim açımızdan bu programı kullanmak herhangi bir güvenlik açığı yaratmıyor.




  • evet arkadaşlar programın arayüzüne değinelim birazcık;

    Şuana kadar ki en iyi otel programı

    anasayfamız bu şekilde odalarımızın ve odalarımızın durumları gözüküyor hangi oda temiz hangi oda kirli veya boş. misafir ekli olan odalarımızda burada misafir adı ile görünüyor.
    mavi olan ve fırça işareti cıkan check out yapmış temizlenmeyi bekleyen oda. sarı olan oda yarın çıkacak anlamına geliyor. kırmızı oda ise uzun süreli. gün içerisinde çıkması gereken odaları ile yeşil renkte gösteriyor.,


    Şuana kadar ki en iyi otel programı

    daha önce konaklamış olan müşteri geldiğinde müşteriyi aratıp detaylarını görüntülediğimizde daha önce hangi odalarda kalmış kaç para ödeme yapmış görüntüleyebiliyoruz.

    Şuana kadar ki en iyi otel programı


    bu resim örneğinde ise aylık odalarımızı görüntülüyoruz. yeşil olan odalar kesin rezervasyon parasını ödemiş veya geleceğinden emin olduğumuz misafirlerimizi gösterirken mavi olan odalar ise ön rezervasyon niteliği yani kesin olmayan rezervasyonlar anlamına geliyor. ilgili rezervasyonun günü geldiğinde ilk resimdeki anasayfadaki odalarımızda bu kişileri gösteriyor olacak. özellikle ön rezervasyondaki müşteri arayarak rezervasyonun geçerli olup olmadığını teyit edeceğiz. rezervasyon iptal olmuş ise sileceğiz.




    Şuana kadar ki en iyi otel programı



    anasayfaki müşterilerin yanındaki oka tıklayarak bu müşterilere ekstra eklemesi yapabilirz. ör; gömlek ütüsü, restoran adisyonu, oda servisi ücreti vb. herhangi bir tahsilatta bulunduğumuzdada tahsilatı ekliyoruz.



    Şuana kadar ki en iyi otel programı


    programın özelikleri arasında channel manager olduğunu söylemiştik. çalıştığınız tur şirketlerinin hepsini hemen hemen destekliyor. channel manager eşleştirmesini hms nin kendisi ayarlıyor daha sonra gelen bir rezervasyon olduğunda size bildirim düşüyor ve müthiş şekilde çalışıyor. sizin günlük aldığınız rezervasyonlar çalıştığınız tur şirketlerinin kontenjanlarından düşerken, onlardan gelen rezervasyonlar da sizin programınıza kayıt oluyor. kullanımı çok basit vede kolay.

    channel manager kullanmayınca sürekli şirketlerin extranetlerine giriş yapıp kontenjan fiyat güncellemek vs vs gerekiyordu. sorumsuz arakdaşlarımız bunu yapmadıkları için ya otel full olduğunda bir rezervasyon geliyordu. yada boş olduğumuz günlerde tur şirketlerinin extranetlerinden güncelleme yapılmadığı için hiç rezervasyon alamıyorduk. aslında bu olay çok çok önemli bir olay. hms programınında bizler için her şeyi düşündüğünü görüyoruz. bunlara rağmen fiyatı çok ama çok uygun burada fiyat belirtmeyeceğim ama ilgilenenler hms otel ile görüşüp fiyat alsın bence.

    http://www.hms.gen.tr/

    programımız online çalışıyor olduğu için ağ kurmak için bir sürü masraf yapmanıza gerekte kalmıyor. ister evinizden girin isterseniz cebinizden girin. cep içinde bir uygulama yapmışlar.



    Şuana kadar ki en iyi otel programı

    bu resimde gelen expedia rezervasyonunun bilgilerini görüntüleyip odaya yerleştirilmesini sağlayabiliyorsunuz. artık tur şirketlerinde olması gerektiği gibi görünüyoruz. otelimiz dolu ise dolu boş ise boş. çok boş günlerimiz için dilersek anlık fiyat gönderebiliriz. fiyatları güncelleyebilir indirimler yapabiliriz. eskiden olsa tek tek her şirketin extranetine girip fiyat güncelleyecektik ki zaten onunla uğraşmazdık.

    heleki bizler gibi standart bir şehir oteliniz varsa online tarafında çok etkili olamıyorsunuz. ama helal olsun hms programına alırken 4 yıllık satın aldık. 4 yıllık parasını 15 günde cıkarttı bize. bu arada programın sabit bir fiyatı var daha sonrası için yıllık minicik ödemeler yapıyorsunuz. yani her yıl tonla para vermiyorsunuz.




    Şuana kadar ki en iyi otel programı



    bu resimde ise yaptığımız tahsilatlar var. yani kasamızı görüntülüyoruz. bizden sonraki arakdaşa devretiyoruz yada patronumuza paramızı verip kasamızı sıfırlıyoruz. tabiri caizse paraları sıfırlıyoruz :):):) anlayan anladı:D

    kasada hangi odanan ne para alımış kim nakit kim kart kim havale hepsi görüntüleniyor. hem isimleriyle hemde tarihleriyle. örneğin 1 ay sonrasına olan odanın parasını tahsil ettiğinizde o parada bu günün kasasına girer bir ay sonra o rezervasyonun tarihi gelip cattığında odanın bakiyesinin önceden alındığını görürsünüz.



    programı anlatmaya sayfalar yetmez. işinizi en çok kolaylaştıracak noktaları sizlere göstermek istedim. ama sizin için her şey düşünülmüş. gözleri kapalı tercih edebilirsiniz.


    ekstra sorusu yada danışmak istediği bir şey olan olursa pm atabilir. yada linkini verdiğim hms otelin istesini ziyaret edip irtibat telefonlarından kendilerine ulaşabilir. programı satın almak istediğimi söylediğimde bir kaç kez aradılar dedim ki sattıktan sonra da bu akdar arayacaklarmı. günahlarını almışım sattıktan sonra daha cok aradılar ve ilgilendiler. bir çok kezde ben aradım. sırf bu incelemeyi yapmamın nedeninide bu kadar ilgili oldukları için kendimi borçlu hissetmem. onların bize bu akdar faydası olmuşken belki bizimde onlara faydamız olur. sanmam buradan gelecek 3-5 müşteriye ihtiyaçları olduğunu ama, en büyük faydası kullanıcısına gerçekten.


    herse sevgiler ve saygılarla.




  • Merhaba, geçen yaz açtığımız otelimiz için biz de uzun zaman program araştırdık.. Masaüstü program satın almayı düşünürken web tabanlı bir otel yazılımı satın aldık. Bizim kullandığımız otel programı ElektraWeb.

    Öncelikle web tabanlı bir otel programının avantajı masaüstüne göre çok fazla. Sunucu, lisans, güvenlik masraflarından sizi kurtarıyor. Tek bir bilgisayara bağlı değilsiniz. Telefondan dahi otelinizin durumunu görebiliyorsunuz. Tek ihtiyacınız internet :) Bize en cazip gelen diğer özelliği programın içerisinde kanal yönetimi ve online rezervasyon sayfasının ücretsiz olması ve hepsini tek bir ekrandan yönetebilmeniz. Kanal yöneticilerine ekstra komisyon ödemiyoruz. Online rezervasyon sayfası ile kendi web sitemizden satış yapabiliyoruz. Müşterilerin bize ulaşımı çok daha kolay oluyor. Gelen rezervasyonlar ön büro ekranına düşüyor size sadece oda numarası vermek kalıyor.

    Programın içerisinde ücretsiz pos programı var. Bizim küçük bir restoranımız var. Harcamaları oda folyosuna aktarabiliyoruz. Bunun dışında crm, satış projeleri alanları var. Unuttuğum bence en güzel özelliklerden bir tanesi Elektraweb in içerisinde rate manager olması. Rakiplerimizin kanallardaki fiyatlarını görebiliyoruz. Fiyatlarda buna göre aksiyon alıyoruz.
    Kbs sistemi çok iyi ve çok büyük kolaylık. Check-ine ve check-outa aldığımız rezervasyonları otomatik bildiriyor.

    Programın içerisinde chat butonu var. İstediğimiz raporları bulamadığımızda yada sorumuz olduğunda ordan yazabiliyoruz. Destek ekibi anında dönüş yapıyor hatta gerekirse bilgisayarımıza bağlanıp nasıl yapılacağını bize gösteriyor. Çağrı merkezine bağlanıp muhatap bulmak böyle durumlarda çok zor olabiliyor. Chat özelliği anlık sorun bildirme konusunda mükemmel bir çözüm. Hem de herhangi bir ücret ödemiyoruz.

    Otelde çalışan herkese görevleri dahilinde kullanıcı rolü verebiliyoruz. Herkes her ekranı görmüyor ve loglama özelliği sayesinde hangi kullanıcının ne yaptığını görebiliyoruz. Şu ana kadar her şey sorunsuz ilerliyor. Bildiğim kadarıyla Elektraweb türkiyedeki ilk web tabanlı otel programı ve gerçekten her detayı düşünüp, otel yönetiminde ihtiyaç olacak her şeyi bir araya toplamışlar. Tüm ekibi tebrik ediyorum.




  • serkanguney S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz de otelimiz için program arayışındayız. Programı genel olarak güzel bir şekilde anlattığınız için teşekkür ederim fakat aklıma takılan bir soru oldu, Server yok ise otelimizin dataları nerede saklanıyor? Bu konu hakkında cevap verirseniz sevinirim, ElektraWeb'e de demo talebinde bulunduk.
  • baharaydin B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, datalar microsoft azure da saklanıyor. Bu konuda dünyanın en iyi sunucularından biri. Yedeklemeler otomatik yapılıyor. Ayrıca masaüstü versiyonlara göre virüs tehlikesini ortadan kalkyor. Demo hesap veriyorlar. Programı ordan detaylı inceleyebilirsiniz.
  • HMS Otel Programı gayet başarılı bir program. Rakipleri çok yakından takip ediyor. Buradaki konuya bile rakipleri post atmış. Şuana kadar ki en iyi otel programı 

    Web sitesi yenilendi bu arada artık hms.gen.tr https://www.hmsotel.com/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrtszr -- 1 Mayıs 2021; 12:46:43 >
  • Otelimizde Hms otel programını kullanıyoruz hem çok fazla özelliği var hem de teknik desteği çok başarılı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar herkese, 10 odalı yazlık tesis için web sitemize uyarlayabileceğimiz otel yönetimi programı/yazılımı tavsiyeniz var mıdır? Özellikle rezervasyon için çok önemli. Online/Temassız ön büro işlemleri vb. olsun istiyoruz. Araştırmalarıma göre güzel çalışmmalar buldum ancak direkt kullanandan bilgi almak istiyorum.

    Kendi otellerinde kullananlar otellerini de yazabilirler mi? Kolay kullanılabilen, depolama yapabilen ve çökmeyen bir sistem olmalı sanıyorum:) Acemi sorumu profesyoneller anlamıştır diye affınıza sığınıyorum. Şimdiden teşekkürler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.