Şimdi Ara

Almanya'da polis siddetine ugrayan Turk genci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [DHTUBE=https://www.facebook.com/turkoshamburg/videos/802382619968868/]
    https://www.facebook.com/turkoshamburg/videos/802382619968868

    Twitter'da gordum, eksi de basligini acmislar burada da eksik kalmasin.
    Asker kiyafeti giydigi icin polis tarafindan siddet gordugunu soyleyen bir arkadas var burada. Oncelikle askerligini bedelli yapmis olma olasiligi yuzde bir milyon. Gel memleketine hakkini vererek giy o asker uniformasini desen ne yapar merak ediyorum.

    Ardindan bu arkadasin buyuk ihtimalle Alman vatandasligi var. Alman hukuk sistemine basvurmak yerine, yine buyuk ihtimalle zerre vergi odemedigi ve faydasinin olmadigi Turkiye Cumhuriyeti buyuklerinden bu konuyu namus meselesi yapmalarini istiyor. Bu arada cifte vatandaslik da bildigim kadariyla yasak Almanya'da.

    Cifte vatandasligi varsa eger umarim tespit edilip sinir disi edilir de hasretini cektigi Turkiye'de yasamaya devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestanealtcizgi -- 13 Nisan 2018; 17:19:55 >







  • Avrupa bunlarla dolu. Belçika'da yaşarken, hayatında Türkiye'ye gelmemiş, tek kelime Kürtçe bilmeyen ama kendilerini PKK'lı ve beni de "TeCe'nin adamı" diye yaftalayan birçok insan gördüm. Bu da onların diğer bir versiyonu.
  • Arkadaş gelsin Türkiye'ye. Ekşi'de de yazdım aynı şeyi. Üstünde Adidas ile geziyor bir de utanmadan.

    Böyle adamların bu ülkede yaşamayıp bu ülke insanlarının kaderini etkliyecek birşeye etki etmeleri kanıma dokunuyor.

    Ayrıca Almanya'da çifte vatandaşlık yasak mı bilmiyorum ama yasaklanacağına dair haberler dönüyordu bir ara ortalıkta.
  • Almanya'daki Türklerin 67% si tehlikeli cunku beyinleri malum parti ile şekillenmiş haldeler. şu ülkedeki zalim bencil uyanıklardan daha ötede insanlar var mıdır sorusunun cevabı gibiler. Neyse ki Almanlar sabırlı. Ancak bizim sabırlı insan gördüğümüzde dayanamayıp sabrını taşırana kadar uğraşma huyumuz da var. Orada ifade özgürlüğü demokrasi adı altında yaptıklarını burda yapsalar görürler anyayı konyayı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Turkiye'de polis siddetinden sikayetci olan herkesi de "vatan haini, terorist" diye damgaliyor bunlar ama kendileri polis siddetinden sikayet edince terorist olmuyorlar.

    Bir de aklima geldi, cifte vatandasligi bulunan bir Suriye kokenli bir Turk vatandasi ortalikta Suriye ordusu uniformasi ile Istanbul'da dolassaydi ne olurdu. Bu aglayan arkadas buna nasil tepki gosterirdi.
  • Polise kalkan eller kırılsın.
  • Yav hacı, Facebook'taki videoyu seyredemedim cunku login olmayı istiyor, fakat Face hesabım olmadığı için login olmadım izleyemedim. Facebook gibi 'üye olmayan giremez'ci sitelerin haricinde başka sitelerde aynı video var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan öyle atar gider yapmakla olmuyor işte buraya gelip bizim gibi rezil kepaze olmaları lazım yoksa boşa ötmesinler orda
  • Vardır polisin bir bildiği.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel Türkiye'ye kardeşim hatta takas olalım sen buraya gel ben oraya.
    Bitir bu hasreti bitir bu sılayı, sen ezan sesine hasret ben et yemeye ...
  • Geçen yaz almanya'dan sıkı Tayyipçi bir arkadaş geldi. Yaşı 23. Orada tesisatçılık işi yapıyor maaşı 2200 Avro. 1999 model Mercedes C-180 almış onla gelmiş. Araç model yılı olarak mütevazi fakat kazasız temiz birşey fiyato 750 Avro :| Arkadaş gürbüz cildi bizim gibi solgun değil kırmızıya kaçarcasına canlı eeeh etin kuzu pirzolanın kilosu 8 Avro acıktıkça ye. Türkiye'de yaşamayı hiç düşünmüyor musun diye sormak isterdim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey gidi gozunu sevdigimin parasi ! Insana vatanini sattiriyorsun !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.