Şimdi Ara

Yurtdışı eşya vergi muafiyeti yine düşürüldü!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yurtdışından hızlı kargo ile getirtilen kişisel kullanıma mahsus eşyaya 30 euroya kadar tanınan gümrük vergisi muafiyeti 22 euroya düşürüldü

    Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan 4458 sayılı gümrük kanununun bazı maddelerinin uygulanması hakkında kararda değişiklik yapan kararla ayrıca, bu kapsamda, 150 euroyu geçmeyen kişisel kullanıma mahsus kitap ve benzeri basılı yayının getirtilmesine muafiyet tanındı.

    Kararın 62. maddesine eklenen bentlerle, kıymeti 1,500 euroyu geçmemek şartıyla, posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen eşya için yukarıda belirtilen limitleri aşan eşyanın değeri üzerinden; kitap ve benzeri basılı yayın için yüzde 8, özel tüketim vergisi kanununa ekli (IV) sayılı listede yer alan eşya için ise yüzde 20 oranında tek ve maktu vergi alınması hüküm altına alındı.

    Kararla, kamu kuruluşlarına, kütüphane, müze, eğitim veya bilimsel araştırma ile uğraşan kuruluşlara gönderilen veya bunlar tarafından temin edilen kitap ve benzeri basılı yayına bu kapsamda muafiyet tanındı. Karar, 15 gün sonra yürürlüğe girecek.



    150 euro dan 22 euro ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gerçekten çok sıcak bir fırsat TEBRİK EDİYORUM... Konu amacı dışında her türlü amacı sıcak fırsat olmayan bir forum haline dönüştü gerçekten ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allahtan euro artıyorda ordan açığımızı kapatıyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halk vergi versin yada distribitör firmalar da kazansın ;bende onlardan vergi alarak kazanayım mantığıyla dönüyoruz, nasıl bir devlet anlayışıdır anlayamıyorum artık!! En büyük kazığı firmalar değil bence devlet atıyor halkına ! Enteresan bir ülkeyiz vesselam !?

    Bu sene 22 euro

    Seneye 15 euro

    2 sene sonra 10 euro

    3 sene sonra yurtdışı ürün alımı yasaklanmıştır diycekler

    Ekonomi gerçekten muazzam gidiyor ülkede :)) artık ağlamıyor bu haberlere gülüyoruz , çünkü bakalım nereye kadar gidecek ve de sonunda nasıl bir espri yapılcak merak ediyoruz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 11 Nisan 2018; 11:5:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hesapli.muhendis

    Gerçekten çok sıcak bir fırsat TEBRİK EDİYORUM... Konu amacı dışında her türlü amacı sıcak fırsat olmayan bir forum haline dönüştü gerçekten ...
    Bölümü kirletmek gibi bir amacım yoktu alışveriş ile en çok bu bölüm haşır neşir olduğu için ve araştırdığımda 'diğer fırsatlar' bölümünde 2 - 3 adet zam ile ilgili bilgilendirme haberi gördüğüm için faydalı olacağını düşündüm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hesapli.muhendis

    Gerçekten çok sıcak bir fırsat TEBRİK EDİYORUM... Konu amacı dışında her türlü amacı sıcak fırsat olmayan bir forum haline dönüştü gerçekten ...
    Mevcut indirim, gelecekteki indirim ve gelecekteki zam bilgisi her zaman sıcak fırsattır. Ekonomi bilmeden eleştirmeyelim lütfen.



    Bu bilgiye sahip olmak tüketicin stratejisini kendi çıkarları doğrultusunda değiştirmesi ve piyasa şartlarına göre daha avantajlı bir konum sağlamasına fayda sağlar.



    Kısaca gelecek zam bilgisi en az indirim bilgisi kadar sıcak fırsattır.



    Yakıt zammı vergi zammı haberlerinin altına bu sıcak fırsat değil yazmaktan vazgeçin artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumutlu -- 11 Nisan 2018; 11:8:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde haklısınız hocam ülkenin anasını bellediker yıl sonu dolar endeksi 4.7 olarak görülüyormuş ne diyelim yazıklar olsun!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi bir haber sandım şaşırdım. Meğerse ters anlamdaymış. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.