Şimdi Ara

3008 veya 5008 kullanan arkadaslarin yorumlari

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar;

    Esimin eski aracini bugun sattik Golf.

    Ozellikle arac bakarken 3008 veya 5008 cok mantikli geldi ; hem donanim olarak nerdeyse yok yok ; hem otomatik hem dizel olmasi cok avantajli geldi.

    Tek korkum fransiz araclari eskiden beri cok elektronik aksam problemi cikartirdi ; bu yuzden en azindan kullanicilar yorum yapabilirler mi?

    Servise 1 yil icinde gittiniz mi? gittiyseniz neden gittiniz? Bugun 200.000TL niz olsa yine ayni araci mi alirdiniz?

    Sorularina yanit bulabilrsem ; satin alma kararinda cok faydali olacak.

    Simdiden tesekkurler



  • Selamlar,

    3 yıl önce 2011 model 5008 aldım. Bu zamana kadar servise rutin bakımları haricinde uğramadım. Ben özellikle 7 kişilik araç olduğu için tercih etmiştim...
    Aldıktan sonra ev halkının da beğenisini kazandı. Belirttiğiniz gibi donanım olarak herşey mevcut ...
    Ben sadece radyo cd sini değiştirdim...

    Şu anda iki araç kullanıyoruz ve tek araça indirmek istiyoruz. Ben şu anda başka araç kullansam memnun olmam gibi geliyor..

    İyi forumlar,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismailb

    Selamlar,

    3 yıl önce 2011 model 5008 aldım. Bu zamana kadar servise rutin bakımları haricinde uğramadım. Ben özellikle 7 kişilik araç olduğu için tercih etmiştim...
    Aldıktan sonra ev halkının da beğenisini kazandı. Belirttiğiniz gibi donanım olarak herşey mevcut ...
    Ben sadece radyo cd sini değiştirdim...

    Şu anda iki araç kullanıyoruz ve tek araça indirmek istiyoruz. Ben şu anda başka araç kullansam memnun olmam gibi geliyor..

    İyi forumlar,
    ismail bey cok tesekkurler ; 2011 olmasi da yorumunuza deger katti sonucta bakinda 6-7 yasinda araba ; eger bir problem cikartmadi ise ; saglam diyebiliriz.
  • Peugeot markasında maalesef sadece 206 ve özellikle 307 modelleri sorunluydu. Uretildikleri yıllara bakildiginda 2000 li yıllardan bahsediyoruz. O zamanki teknoloji ile sorunların çıkması normal sayılabilirdi. Fakat o dönemden sonra Peugeot markasi kendini ciddi anlamda ilerletti. Şahsen ben 2001 model 106 quiksilver ile peugeot dünyasına girdim. O aracı 5 yıl en ufak sorunu olmadan kullandım. Aracı sattiktan sonra 1 yıl içerisinde tabiri caizse aracın içine etmişlerdi. Aracı zorlayip bakmazsan isterse en sağlam araç olsun ortada kalırsın. Ondan sonra 2013 başında 308 aldım ve halen kullanmaktayım. Allaha Şükür bir sıkıntım yok ama 3 çocuğum olduğu için 5008 arıyorum. Sizce sorunlu bir marka olsa yaklaşık 20 yıldır bu markanın peşinden koşar miydim? Etrafta pejo alınmaz diyenlere tek sorunuz aracı kullandın mi olmalı. Yüzde 90i yok kullanmiyorum , öyle diyorlar der emin olun. İnternette 308, 3008, 5008 modellerini aratin hiçbirinde sorun bulamazsınız. Tabii ki aralarında ufak tefek sorunlar çıkartan kullanıcılar olabilir. Her araçta olduğu gibi. Wv çok ovulur ama Dsg sorunları alıp başını gidiyor. Pejoda otomatik vitesle alakali sorun duyamazsiniz. Şu anda sizin de dediğiniz gibi piyasada o dolulukta ve uygun rakam da başka bir marka yok, net. Şu an ki 3008 ve 5008 yeni bir seri siz yinede araştırın ama bir sorunla karsilasacaginizi sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GOXIN

    Peugeot markasında maalesef sadece 206 ve özellikle 307 modelleri sorunluydu. Uretildikleri yıllara bakildiginda 2000 li yıllardan bahsediyoruz. O zamanki teknoloji ile sorunların çıkması normal sayılabilirdi. Fakat o dönemden sonra Peugeot markasi kendini ciddi anlamda ilerletti. Şahsen ben 2001 model 106 quiksilver ile peugeot dünyasına girdim. O aracı 5 yıl en ufak sorunu olmadan kullandım. Aracı sattiktan sonra 1 yıl içerisinde tabiri caizse aracın içine etmişlerdi. Aracı zorlayip bakmazsan isterse en sağlam araç olsun ortada kalırsın. Ondan sonra 2013 başında 308 aldım ve halen kullanmaktayım. Allaha Şükür bir sıkıntım yok ama 3 çocuğum olduğu için 5008 arıyorum. Sizce sorunlu bir marka olsa yaklaşık 20 yıldır bu markanın peşinden koşar miydim? Etrafta pejo alınmaz diyenlere tek sorunuz aracı kullandın mi olmalı. Yüzde 90i yok kullanmiyorum , öyle diyorlar der emin olun. İnternette 308, 3008, 5008 modellerini aratin hiçbirinde sorun bulamazsınız. Tabii ki aralarında ufak tefek sorunlar çıkartan kullanıcılar olabilir. Her araçta olduğu gibi. Wv çok ovulur ama Dsg sorunları alıp başını gidiyor. Pejoda otomatik vitesle alakali sorun duyamazsiniz. Şu anda sizin de dediğiniz gibi piyasada o dolulukta ve uygun rakam da başka bir marka yok, net. Şu an ki 3008 ve 5008 yeni bir seri siz yinede araştırın ama bir sorunla karsilasacaginizi sanmıyorum.
    Selamlar ; cevap icin cok tesekkurler bende esime alacaktim ondan sormustum ; evimizde biraz genis arac eksik.

    Zaten almis olduk hayirlisiyla pazartesi teslim alacagiz.




  • cuoresportivo kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.