Şimdi Ara

Aliexpress Siparislerimi Otomatik Kapatiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni uyelik actim, $4/$5 kupon verdi. 3 farkli kartla denedim siparisler hemen closed durumuna gecti. Kupon hala da kullanilabiliyor. Sebebi ne ve nasil bu kopunu kullanabilirim?



  • Bence o kupon olayı hayal ve tahminlerime göre sistemde kayıtlı adresin, kart bilgilerinin ve diğer kritik bilgiler eski hesapla aynı olunca direk siparişi kapatıyor algoritma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni hesap kuponunun ilk ve en önemli şartı yeni cihazdır. O kuponu kullanabilmek ve sonrasında siparişin iptal olmaması için neler gerektiğini kısaca anlatayım. Daha önce hiç AE uygulaması kurulmamış bir cihaz bulacak ve uygulamayı kuracaksın, sonra bu kurduğun uygulama üzerinden yeni bir hesap açacaksın, bu yeni hesabın sahibinin ismi ve adresi daha önce hiçbir AE hesabında veya siparişinde kullanılmamış olacak, sonra bu cihaz ve hesap üzerinden yine daha önce AE üzerindeki herhangi bir siparişte hiç kullanılmamış bir krd kartı ile sipariş verebilirsin. Hepsi bu kadar, gördüğün gibi o kuponu kullanmak bu kadar basit. Bunlardan sadece 1 tanesi bile tutmazsa şu an yaşadığın sonuçla karşılaşıyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 25 Nisan 2018; 16:49:26 >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    dediklerinizin hepsini yaparak sipariş veriyorum. hesap telefon adres isim kredi kartı her şey yeni siparişi kapatıyor. ama kupon kullanmadan verirsem kabul ediyor. kısacası kuponu kullandırmamak için verdiklerini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.