Şimdi Ara

89 model kartal lastik alacağım hacettepede öğrenciyim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merahaba
    89model kartal sahiniyim aracı gezmek ve ulaşım için aldım ayda 1000km yapıyorum nerden baksanız sehir içi. Uzun yolada çıktığım oluyor buyuzden özelliğini kaybetmiş biten lastiklerimi 10güne uzun yola cıkmadan değiştirmek istiyorum güvenli fren olası durumda sert manevra kabiliyeti kaliteli ama fiyatıda uygun 185 70 14 lastik arıyorum marka model onerebilecek olan varmı binip güvendiği hemen deforme olmayacak kuru ve ıslak zeminde yere güzel tutunabilen yakın tasaruflu bir lastik arıyorum

    Lütfen tofaşdiye çöpe atmayın aracı ağır seviyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 93 model doğan sl aracımda bir çok marka lastik kullandım, ama f/p olarak en çok continentalin alt markası olan "Barum" marka lastikten memnun kalmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petlas, şahsi tecrübeme göre en iyi f/p lastiği ne çöp denecek kadar güzel ne de aşırı pahalı. halihazırda iki farklı araçta 15" ve 16" yazlık PT515 modelini kullanıyorum, kış için de 17" snowmaster kullandım bu yaz daha önce kullandığım goodyear ultragrip 9'a göre çok bir fark yok. pt515 modelini öneririm velhasıl.
  • Şaşmaz sanayide çıkma lastik satan vardı oradaki meslek lisesinin arkasında uygun fiyata az kullanılmış bulabilirsin. Ben 95 doğan slx ile kaza yapmıştım 50 tl ye çıkma lastik almıştım V hatlı yarış lastiği

    Birde kartalın piyasası yok ve zor satılır niye kartal aldın ki ? Yakıt desen tofaşlar çok yakıyor kartala 1 haftada vereceğin yakıt parasını lada samara veya r9 spring e 3 günlük kullanımla harcama yaparsın.
  • Güvenli freni olan, sert manevra kabiliyeti yüksek, hemen deforme olmayacak, kuru ve ıslak zeminde yere iyi tutunabilen, yakıt tasarruflu ve fiyatı uygun lastik aradığını belirtmişsin.

    Cevabını kısa ve net olarak vereyim; öyle bir lastik yok.
  • Aracının fotoğrafına paylaş bende kartal severim lastik olarak Petlas uygun olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.