Şimdi Ara

Altyapı Yapılmış Ancak Kendilerinden Abone Olmam Gerekliliği Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkdaşlar aylar sonra adresime altyapı kuruldu. Kuruldu derken gözle görünür birşey yapmadılar sadece gelip binada heryere, "bu binada türktelekom altyapısı mevcuttur hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz" yazmışlar. Aradım telekomu ilk etapta binadan 1 kişinin kendilerinden aboneliğe başvuru yapması gerektiğini,ondan sonra diğer firmalara da altyapı görünecek diye söylediler bana. Kablo çekmek için bu gerekliymiş.

    Şimdi ben bunlardan abonelik başlatmak istemiyorum, bu konu hakkında tecrübeli arkadaş var mı yardımcı olabilecek?
    Zaten diğer servis sağlayıcılarında hala altyapı görünmüyor.



  • Kablolar önceden çekiliştir. Cihazla sinyal kontrolü yapıp o notu bırakmışlardır. Diğer iss lere doğrudan abone olamamak Türk telekomun işgüzarlığı sadece.

    Taahhütsüz şekilde düşük bir tarifeye abone olun. Eğer bir süre internetsiz kalırım derseniz kısa süreliğine günlük internet tarifesine üye olup birkaç gün interneti kullanıp test edin. Ardından modemi kapatın ve hemen diğer iss lere geçiş işlemi yapın. (https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/hazirnet-paketi.aspx) Bir ay olmadan diğer iss lerin sistemine adresiniz düşer. Daha sonra istediğiniz iss'e geçiş işlemi yapın. 2 gün internet bağlantısı 12 lira + yalın internet sabit ücreti 18 lira + devre hazırlama ücreti 10 lira = toplam 40 liraya mal olur. Aklıma gelen en hesaplı çözüm bu maalesef.

    Ayrıca sisteme giriş yapıldığındahttps://www.milleni.com.tr/fiber-nerede adresinden de tahmini olarak ne kadar hız alabileceğinizi kontrol edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NimbleSoul -- 9 Nisan 2018; 16:21:16 >




  • Arkadaşın dediği gibi milleni.com.tr den altyapı sorgulaması yapın eğer ki herhangi bir hız veriyorsa istediğinz servis sağlayıcı ile görüşün einterneti bağlayabilmeleri lazım.
  • NimbleSoul kullanıcısına yanıt
    Hocam çok net açıklayıcı yardımcı olucu bir cevap çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.