Şimdi Ara

Ankara Honda Efe ve Bora Bayilerinin Yetersizliği ve Kalitesiz Hizmet Anlayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Forumdaki arkadaşlar bilir. Honda markasına sempatim vardır. Fakat bu, onların yanlışlarını dile getirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Dile getirmediğimizde zaten eleştirdiğimiz insanlardan farkımız kalmıyor.

    Bugün arkadaşıma Honda civic hatchback rs bakmak için Ankara'daki bu iki bayiye gittik. Ciddi alıcıyız, zaten arkadaşlar da takım elbiseyle işten yeni çıkıp gelmişler.

    Birincisi, Honda Türkiye'nin pazarlama kararlarını verenlerdeki mantığı anlamak çok zor. Ciddi ciddi izah etsinler, bekliyorum. "Ürettiğimi satayım" kafası var. Honda jazz ve civic hb test aracı yok bayilerde. Jazz'ın manueli Türkiye'ye gelmiyor falan. Neyin kafası cidden merak ediyorum. Okuyan yetkili varsa bilgilendirsin.

    İkincisi, bu iki bayideki hizmet yerlerde. Araçları bırakmışlar öyle ortaya. Aracın başına geliyoruz. Bakan yok. Zar zor bir satış danışmanı buluyorsun. Tribin bini bir para. İşten anlamayan kadın personelleri bırakmışlar. ( kadınlar anlamaz demiyorum. Kocaeli Öztorun bmw bayisinde bir kadın temsilci vardı. Kataloga baksam o kadar detay okuyamam. Öyle doluydu. ) Direkt işin artistliğindeler. Sanki araç satın almayacağız da bedava bir şey istiyoruz.

    Hadi temsilcilerin kalitesizliğini de görmezden geldik. Bayilerde zaten civic hb yok. Varsa yoksa sedan bırakmışlar. Soruyorsun nerede diye. İkisinde de araç var güya ama nerede olduğu belli değil.

    Bu mantıkla iyi bile satıyorsunuz, yatın kalkın dua edin. 182 hp lik civic ve 130 hp lik jazz getirip de ikisine de sadece otomatik opsiyonu koyup aracı heder etmek de sizin bu mantığınıza yakışıyor zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 5 Nisan 2018; 17:14:15 >



  • Honda sempatizanları yüzünden böyle. Araba kendi kendini satıyor zaten niye satmak için uğraşsınlar ki
  • Aynı durumu/duyguları seat/doğuşta yaşadım. Bir ilgisizlik, bir bizim aracımız her türlü satar tavırları, insanı araçtan soğutuyor.
  • Tamamen haklısınız.Ankara'ya 3.honda bayisi açılmak zorunda.Ankara'daki mevcut bayilerden yeterli hizmeti alamayacağımı düşündüğümden honda markasına artık bakmıyorum bile.
  • Bu ülkede böyleleri tutunuyor maalesef.

    Doğuş yıllarca kuyruğa dizdi bu milleti. Sorun hondaya doğuşta değil, millette. Tepki vermesini bilmiyoruz, gereksiz sahipleniyoruz.
  • Oradaki adam satisci bayiyle davalik olmus is mahkemesine davasi devam ediyormus. 12 saatlik calistirip eline maas uzerinden degilde ssk primi asgari ucretten yatiyormus ve mobbing varmis. Adamda askerlikten yeni terhis olmus is bulamayinca mecburen baba parasi yememek icin oraya girmis ya sabir cekerek calisiyordu.



    Eger ayni adamsa bu dedigim agresif olmasi normal istemeyerek calisiyor, sozlesme geregide isi birakmiyormus tazminat koparma derdinde zorlamislar istifa dilekcesini vermemis is mahkemesini bekliyor. Aksam vaktide bayinin kapanis vaktinde de gitmisseniz adamlar ilgilenmeyip hemen bakip edip gitsinler tribine girmislerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş oto pekte farklı değil.Test sürüşü için arıyosun telefona cevap veren yok sonra biri açıyor.Araç satmaktan telefonlara bakamıyoruz diyor,adam ciddi ciddi bunu dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam madem beğenmiyorsunuz almayın.niye dert ediyorsunuz kendinize. Bakın gidin bir reno bayine veya özellikle Hyundai bayine ilgi görün. O kadar tercih varken yapışmayın tek markaya. Ha şuan f/p aracı Civic ama yapacak bir şey yok şimdi böyle olan satıştan sonra neler yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle bende Efe ye gittim. Böyle rezillik olamaz. Ben o kadar bayiyi gezdim efe bayi kadar berbat bir yer duymadım görmedim. Arabalar kilitli test araçları yok. Girdiğiniz zaman kimse yüzünüze bakmıyor gidip sen sorduğunda hiçbir tanıtma yok resmen sen satıcı onlar alıcı gibi davranıyorlar. Zaten hondadan nefret ederim bu nalet bayi ile nefretim daha da katlandı. İnanın 20 bin ucuz verelim desinler gene yüzlerine bakmam bı daha da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Bursadan almıştım civic hb aracımı gayet ilgiliydiler ,sizin galiba bayiden kaynaklı tatsızlık olmuş, çoğu bayide zaten yok bu araç ben 2-3 kez git gel yaptım test etmek için randevu veriyorlar araç yok. Sonunda yalova yolunda 1 tane vardi beyaz onla test sürüşü yaptık ondada trafik vardı aracı kullanamadık bile. Bazıları youtube üzerinde görüyorum 0-200bile yapılıyor nasıl izin veriliyor sonuçta kendi arabamız değil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuda haklısın bak. Bir honda kullanıcısı olarak söylüyorum reziller.

    Beş para etmez verdikleri hizmet. Gerçi hizmette vermiyorlarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç almıyorsunuz. “ Yatırım “ (tırnak içinde) alıyorsunuz.

    Dolayısıyla araç alım / satım muamelesi beklemek baştan hata.



    Umarım anlatabilmişimdir.



    Bir diğer örneği için, bakınız: vw vb..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 Kasım’da FD6 Civic aldık. Alır almaz otomatik şanzıman yağını değiştirmek istedim araba 60 bine geliyor diye. Efe’yi aradım telefonda 185 TL fiyatımız dediler. Ramdevumu aldım gittim. Kayıt açtırdım yine de sormak istedim ve bana 240 TL dediler. Nasıl diyorum dün görüştük pişkin pişkin yanlışlık olmuştur diyorlar Sonrasında Bora’yı aradım 190 lira dediler. Dedim az önce Efe’de böyle bir şey yaşadım aynısı olmasın ? Hayır efendim olmaz müsaitseniz buyrun gelin dediler o gün götürdüm ve o fiyattan yaptılar. Bora ile alakalı bir sıkıntım olmamıştı. Her ikisine de bir kez gittim sonrası hep Şaşmaz/Bar Honda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat425

    Aynen öyle bende Efe ye gittim. Böyle rezillik olamaz. Ben o kadar bayiyi gezdim efe bayi kadar berbat bir yer duymadım görmedim. Arabalar kilitli test araçları yok. Girdiğiniz zaman kimse yüzünüze bakmıyor gidip sen sorduğunda hiçbir tanıtma yok resmen sen satıcı onlar alıcı gibi davranıyorlar. Zaten hondadan nefret ederim bu nalet bayi ile nefretim daha da katlandı. İnanın 20 bin ucuz verelim desinler gene yüzlerine bakmam bı daha da.
    Bizde de bir iki tane civic kilitliydi. Honda Efe'de içeride Jazz ve CRV yoktu. Zaten tadilattalarmış. Küçücük bir dükkanda araba satıyorlar. Bora'ya gidiyorsun. Orada da araç var ama jazz ve civic hb test aracı yok.

    Benzerini Kocaeli Seat(keleşler) ve kocaeli vw(ark oto) bayilerinde yaşadım. En iyi bayi ise iyiden sıradana doğru sırasıyla öztorun(bmw kocaeli) , kaya( toyota kocaeli) ve haldızlar( honda kocaeli) ydi.

    Firmaların yerinde olsam, rotasyon usülü ile yerini değiştirdiğim bir personel grubuyla sürekli müşteri gibi bayilere gidip ilgi alakaya not verirdim.
  • Geçen ben de termostat değiştirmeye gittim boraya. 2 de randevu vardı işten izin alıp gittim bunu da söylemiştim ama 4 buçukta anca çıkabildim. Çalışırken başkasını işsiz güçsüz aylak insanlar gibi düşünmeden çalışmaları lazım.

    Araçlara da biraz baktım daha önce gittiğimde type R vardı şimdi o da yoktu. Bi crv bi jazz gerisi civic sedan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.