Şimdi Ara

Monster Abra A5 V9.2.3 vs Dell 7577 vs Lenovo Y520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle kusura bakmayın. Yanlış yere konu açıyorsam ya da hata yapıyorsam affedin. Ben kendime hem oyun oynamak hem de üniversite hayatımda beni idare etmesi için bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bölümün önemi olur mu bilmiyorum ama bilgisayar mühendisliği için soruyorum. Bu üç cihaz arasında kaldım.

    Lenovo Y520 --> Lenovo'yu ilk gördüğümde çok beğendim ve fiyatına göre (Uzun süredir indirimli olarak 4000 TL altına alınabiliyor.) çok iyi olduğunu düşündüm. Ancak biraz araştırmadan sonra klavyesinin sorunlu olduğunu öğrendim ve fiyatının bu yüzden düşük olabileceğini düşündüm ve başka model aramaya başladım.

    Dell 7577 --> Bu cihazı çok beğenmiştim. Tasarımı çok hoşuma gitmişti. Parmak izi gibi yeni özellikleri de vardı ve Dell kalitesini biliyorduk. Ancak gerek adaptör sorunu gerekse bataryasının hızlıca kapasite kaybetmesi gerekse de menteşelerinin hassaslığı beni soğuttu.

    Abra A5 V9.2.3 --> Dell'den sonra araştırmalarım da Acer Nitro 5'e de denk geldim ancak onda da ısınma sorunu varmış ve beni zaten çok kendine çekmediği için ekleme gereği duymadım buraya. Acer'ı da geçtikten sonra en son bu Monster ile tanıştım. Gerçekten çok hoşuma gitti ve internette kronik sorununa denk gelmediğim için daha bir yakınlaştım ancak internette yorum da pek bulamadım. Acaba Monster genelinde ve bu cihaz özelinde bilgilerinizi alabilir miyim? İşimi görür mü?

    Yardım eden herkese şimdiden çok teşekkürler. Bu üç cihaz arasında çok sıkıştım. Yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim. İyi forumlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktron -- 1 Nisan 2018; 21:16:7 >







  • Kimse mi yok acaba yardımcı olabilecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.