Şimdi Ara

kız meselesi. yardım edin beyler kafayı yicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler geçen yaz stajda bi kız gördüm.hani haginin monacoya attığı golden sonra insanlar ne yapacağını şaşırdı ya yada deividin chelseaya attığı golde gol olduğuna inanmadılar ama kalpleri yerinden çıktı istanbulda dolaştı ya işte onu gördüğüm an bende ne yapacağımı şaşırdım kalbim bütün içanadolunun bozkırlarında dolaştı..kız farklı bir mühendislik okuyor ben başka . sadece yemekhanede görebiliyorum onu yanımdan geçince kısmi kalp krizi geçiriyorum felan ama yaşımızda var ergen aşık değiliz diyorum ben bu kızla evlencem. ortam bi kızı çekip köşeye konuşulcak gibi değil her yer usta postabaşı mühendisler stajyerler felan kaynıyor. stajyerler yeni kimse kimseyi tanımadığından koyun sürüsü gibi beraber yürüyolar felan neyse 20 gün boyunca kızı uzaktan izledim farketti beni ama ikimizde konuşamadık. araya araya buldum bişekilde ismini. stajın son haftası instasına mesaj attım.
    -seninle konuşmam lazım çok önemli
    + buyrun
    -aynı yerde staj yapıyoruz beni görmüşsündür.seni gördüğüm an ismini bulmak için çok uğraştım aslında yanına gelcektim ama ortam pek müsait değil biliyosun . sadece seninle tanışmayı çok istiyorum
    +evet görmüştüm seni. ama tanışmamız pek uygun olmaz diye düşünyorum.
    -neden ?
    +benim hayatımda biri var zaten.
    -şu konuşmanın hayalini kuruyordum hergece ama bana bu hisleri yaşatan biriyle tanışamayacak olmak çok üzdü beni
    +dahada güzel şeyler hissettiren biriyle tanışırsın inşlallah :)
    sonra ben yazdım o yazdı derken baya konuşmuşuz ama benim içim rahat değil kızın sevgilisi var hem bırakmak istyorum hem hayvan gibi aşık oldum kıza anlıcanız iki ucu boklu deynek.
    kıza dedim ki hata yapıyoruz beni engelle lütfen sana mesaj atmayayım yoksa ben senle konuşmadan yapamıyorum.
    engelledi beni gencolar . baroşun kadıköyde direkten dönen topunda olduğu gibi kalbime bişey saplandı aslında onu kendime ben sapladım ya neyse. günler geçti tam 6 ay oldu ama ben bu 6 ayda her saat girip adını yazıyorum instagrama googla twiitera heryere bi hafta önce yine bi instagrama ismini yazarken bi baktım engel kalkmış.semihin hırvatistan maçında son dakkada 90 a çaktıgı goldeki gibi havaya zıpladım .hemen yazdım yine ilk attıgım mesaj ı attım
    - seninle konuşmam lazım çok önemli
    + dinliyorum
    -olmuyor xxxx olmuyor sensiz bir dakikam bile geçmiyor senle kkonuşmadan bi ölüden farkım yok lütfen beni tekrar hayata döndür.
    + seninle konuşursam hayatımdaki kişiye ihanet etmiş gibi hiissetcem(ayrılmamış mk .......)
    -konuşmassanda beni öldürmüş olcaksın.
    +söyleme böyle.
    derken dakikalar dakikaları kovaladı biz yine sabahlara kadar konuştuk ama içimzde kötü bi his var ikimizde biliyoruz bzim aşkımız imkansız .dün mesaj attı çok hata yaptım dedi bende sen bi hata yapmadın ben yaptım dedim . farkına vardık aslında hatamızın ona dedimki hayatını mahvetmeye hakkım yok senden sadece şunu istiyorum kalbinin sesini dinle ve yalnız hissedersen birgün bana mesaj atcaksın bunu yapabilir misin?
    +evet yapabilirim
    -söz ver bana
    +söz yazıcam hakkını helal et
    -helal olsun koklayamadan sarılamadan uzaktan sevdiğim..
    en son phliph lahm ın son dakika golünde böyle yutkunamamıştım..
    şimdi her dakika telefonuma bakıyorum mesaj geldimi diye iyice hayaatım sinan çetinin programı gibi oldu onda açılan kapı bende beklenen mesaj . düşünmekten kafayı yicem siz söyleyin gencolar gelir mi birgün mesaj ?







  • Kızın da gönlü var sanki ayrılırsa eğer olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilisi varken senle böyle konuşan bir kızdan hayır gelmez. Senleyken başkasıyla konuşmayacağı ne malum. Benim eyyorlamam bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu okuyan adamın kendisine saygısı yoktur
  • hocam okudum da bence yapcak bişey yok. kızı başka bi erkekten çalan bi arkadaşım çaldığı kızla 2.5 yıldır sevgililer ,ama şimdi arkadaş baya yakışıklı onun gözlerine at gibi kızlar eriyordu ki arkadaşın sevgilisi ortalama bi tip. başka bi arkadaşım da yaşadı ama bunun tipi ortalama bi tipi var. bi sonuç elde edemedi kız bunu resmen yedek ego düzeltici olarak kullandı. sanırım sizde bu 2.arkadaşın sınıfına giriyorsunuz. bence kızla konuşmayı bırakın yok sana döncem ayakları falan beklediğinize değmez hocam siz radarları başka kızlara açın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bir Dhli bunu okumaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hikaye felan değil bu olayları aynen aktardım ve bundan sonra ne yapmam lazım diye yardım istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.