Şimdi Ara

Kulakiçi kulaklık tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En fazla 100 tl'ye kadar mikrofonlu bir kulakiçi kulaklık almak istiyorum.Genellikle müzik dinliyorum ve rock müzik dinliyorum.(kulaklık seçiminde ne kadar etken bilmiyorum.)Jbl'nin ürünlerinin f/p olduğunu söylüyorlar ama bilemedim araştırdıkça kafam karıştı.Benim için önemli olan bir diğer konu ise arkadaki bass gitarı duyabilmek.Önerilerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Dostum xiaomi mi pro hd bence tatmin eder seni. Burda incelemesi var zaten. Bende mi hybrid vardı ve iki sürücüye sahip olması söylediğin gibi bass gitarı duymana yardımcı oluyordu. Hybrid daha çok tiz ses veriyordu bu kulaklıkta nasıldır bilmiyorum. Ayrıca telefonun veya bilgisayarın ses sürücüsü de önemli. Aynı telefonda hybrid ve piston 3 arasında fazla bi fark yoktu hybrid'in farklı tonlardaki sesleri daha güzel vermesi dışında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o kulaklık biraz aşıyor bütçemi sanırım.
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-mdr-ex110ap-mikrofonlu-kulak-i%C3%A7i-kulakl%C4%B1k-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-1117164.html
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_phılıps-she4305-mikrofonlu-kulak-içi-kulaklık-beyaz-1177772.html
    İkisinden birini seçseniz hangisini seçerdiniz.Philipsin frekans aralığı daha az ama sürücüleri 12.5 mm diye okudum.Sonyde frekans aralığı yüksek ama sürücüleri 9mm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.