Şimdi Ara

süperonline fiber nakil ücreti iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Süperonline dan fiber üyesiyim evi taşıdım her yere baktım ve nakil ücretinin 120 lira olduğu istersem 5 taksit şeklinde yapılacağından başka bir şey bulamadım. Dedik madem öyle zaten taşınma da masraflı bir süreç bu da gelsin tam olsun diye. Fakat benden 5 gün sonra babam 10 gün sonra ablam taşındı. Onlarda da süperonline fiber mevcut. Ve ikisi de nakil ücretinin 100 lirasının iade edileceğini söyledi.
    Hemen aradım müşteri hizmetlerini dedim nakil ücretinin iadesini istiyorum diye fakat 1 yılı aşan taahhütüm olduğu için ben iade alamıyormuşum. 1 yıldan az olsaymış taahhüt o zaman vereceklermiş iade. Diyorum daha saçma değil mi ben zaten kullanacağım uzun süre neden bana olmuyor diye ama yok bir türlü olmadı iade alamadım.
    Kıssadan hisse, eğer 1 yıldan az taahhütünüz bulunuyorsa, nakil ettirmişseniz muhakkak arayın müşteri hizmetlerini paranızın büyük bölümünü geri alın.
    Bir de bir yıldan fazla taahhütü olup da para iadesi alabilen varsa yazarsa ona göre bir kaç kez daha arayayım.







  • Taahhüt bitimine az süre kalanlara yeni taahhüt karşılığı iade ediyor, siz onlar için çantada keklik olduğunuz için tenezzül etmiyor
  • Benim de 5 ay kaldı Nisanda taşınacağım.

    Bunu öğrendiğim iyi oldu.
  • benim nakil ücretimi iade için aradığımda önce taahhütüm var diye olmaz dedi, sonra kontrol ediyorum diye bakındı etti, iade etti; yılda 1 kez bu iade olabiliyor dedi.
  • ben ısrarla sormuştum hep aynı cevabı aldım "bir yıldan fazla taahhütünüz var olmaz" dediler. geçen gün süperonline dan aradılar hizmet anketi için 1 le 5 arası felan hemen yapıştırdım bu durumu bildirdim ama bir şey çıkmaz zaten ilk taksiti faturaya da yansıdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.