Şimdi Ara

Z506 5.1 ses sistemi kurulumu yapamamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kabloları uyumlu renklerle taktım ancak düzgün çalışıp çalışmadığını anlamıyorum benim pc arkasında 3 tane jak girişi var ve ses kartım onboard olmasına rağmen sanırım 7.1 destekliyor msi 1110 hm pro vd kutu içinden bir turun birde siyah uçlu jak çıktı turuncuyu pembeye siyaha maviye takın diyordu bir web sitesinde bende taktım ama emin değilim çünkü realtek ses kontrolü yaptığımda bazı hopörlerden ses gelmiyor bu normal mi resim koyucam lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin + birde kulaklık girişine yine logitech marka kulaklığımı taktığımda bir cızıltı sesi duyuyorum eskiden stereo logitech marka hopörlerime taktığımda böyle bir sorun yoktu ya da ön hopörler girişine kulaklık taktığımda sıkıntı olmuyor yardımlarınız bekliyorum 10 senedir böyle bir ses sisteminin hasretini çekiyordum inşallah sorunum çözülür Z506 5.1 ses sistemi kurulumu yapamamıyorum







  • Ne yaparken ses gelmiyor? MP3 dinliyorsanız müzik sesleri stereo olduğu için ön sağ ve ön sol'dan ses alırsınız sadece. 5.1 film ya da 5.1 destekli bir oyun oynamayı deneyin.
  • Aynı sorun bende de var. X530 var 3 tane jak var nasıl 5.1 ses alabilirim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hoparlör doldurma seçeneğini kapat o özellik sesi bozuyor. Resimdeki hoparlörlere basınca ses gelmiyorsa jackleri yanlış bağlamışsındır deneyerek doğru yerleri bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.