Şimdi Ara

Geçtiğimiz Hafta Kripto Dunyasında Neler oldu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -- Yapay Zekanın Bu kadar abartılmasına inanmayın , Henüz o noktaya gelemedik --

    Duke professoru Dan Ariely'den bir alıntı yapacağım :Yapay zeka ergen seksi gibidir .

    Herkes hakkında konuşur ama kimse ne olduğunu tam bilmez. Herkes başkasının konu hakkında bir şeyler yaptığını düşünür. Sonuc olarak herkes yaptığını iddaa eder.
    Yapay zeka sistemleri bir oyunu öğrenip şampiyonları yenebilmesine ragmen, İş ortamına uygulanması oldukça zordur. Yapay zekayı entegre etmek çok çılgınca bir olay ve Johnny Depp'in transcendence filmine benzemez.


    -- Tokyo Balinaları 160K+ bitcoin dumplayacak haberleri. / MTGOX bizi avlamak için geri geliyor --

    Büyük bitcoin sahipleri çıkan FUD haberiyle fiyatlar yuksekken satıs yaparak fiyatı aşağı çektiler. Çünkü Satışları dikkatsizce market order üzerinden yaptılar. Bu olay kesinlikle bir saçmalık. Çünkü Böyle başlayan küçük bir kar tanesi daha sonra çığa dönüşüyor ve kontrol edilemiyor.

    Çıkan Regulasyon , vergi haberleri vs ile fiyat sabit kalır mı artar mı , çünkü merkezi olmayan bir para birimi istiyoruz derken bir anda fiyatlar tekrar düştü çünkü balinalar paranın kokusunu aldılar ve treni kaçırmadan binmek istediler.


    -- Bitcoin Balonun Ötesine bak --

    Evet bitcoin hırs ile yönlendiriliyor fakat kripto para manyaklığı paradan daha değerli şeyler oluşturabilir. 100k değerine ulaşana kadar bekleyin

    'Bitcoin Balonu Block chain teknolojisinin asıl amacından çıkmasına neden olabilir' bunu henüz bilmiyoruz fakat biz teknolojinin arkasındayız.

    Çoğunun anlamadığı şey bu. Kimse amerikan hükümetini değiştirmeye çalışmıyor. Bitcoin gerçek bir para birimi amacıyla üretilmedi sözde para olarak üretildi. Biz teknoloji inekleri olarak daha iyi bilmeliyiz ki o bir para birimi değil , ham data transferidir.


    -- Bitcoin Madenciliği artık eskisi kadar karlı değil --

    Aralık ayından bu yana kazanç yarı yarıya düştü. Kıyaslama CryptoCompare sitesiden alınan datalarla hashrate uzerınden hesaplanarak yapıldı. Ayrıca Google'ın ban haberlerini de duymussunuzdur. Sanırım Google ve Facebook bu merkeziyetsizlik yarışından korkmaya başladılar. Steem Onlarla yarısabılecek en güzel orneklerden birisidir. Asıl soru Steem değerinin 100 $ olmasına hazır mısınız ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.