Şimdi Ara

Xdrive Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    2008 üretim yılı olup da ruhsatta 2009 yazan bir x3 alıcam nasipse. ilanda xdrive yazıyor ama genelde bu araçlarda xdrive logosu da oluyor biliyorsunuz.
    Sorunum şu ki bu araçta xdrive yazmıyor. Ruhsatta da xdrive yazmıyor. 2.0d yazıyor sadece. Şimdi bu aracın xdrive olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
    xdrive istenildiği anda açılıp kapatılabilen bir özellik midir? Bana hiç lazım olacağını sanmıyorum dağa taşa çıkmıcam ama bir iki sene sonra satarken bunun önemi olduğunu da biliyorum.



  • Merhaba, E83 kasa kodlu olanlar normal 4 çeker ,F25 kasa kodlu olan ise Xdrive sistemine sahip, xdrive akıllı 4 çeker diye geçer yani gerektiğinde gücü %100 öne veya arkaya verebilir ya da oranları durumuna göre değiştirebilir yani ön %60 arka %40 gibi diğeri ise normal standart 4 çeker.Her ikiside kapatılmaz yani sürekli 4 çeker kullanmak zorundasınız. 2010 öncesi x3'lerde yani e83 kasa kodlularda xdrive yazmaz normal 4 çeker olduğundan dolayı.

    Ruhsatta 4 çeker olduğu yazar oradan anlayabilirsiniz. Ya da anlıyorsanız arabadan ön akslara bakın belli olur https://www.youtube.com/watch?v=hXHgPGeluAE bu videoda olduğu gibi ön tekere motor tarafından şaft gelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 21 Mart 2018; 18:12:28 >




  • 2008 x3 2.0 d sahibiyim. Hepsi sürekli 4 çekerdir. 2 çekere düşme gibi bir durum yoktur. Yol şartlarına göre kendisi gücü dağıtır. Başka Sorumuz varsa cevaplayabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsal deyince teknik sıkıntı anladım. Clickbait olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.