Şimdi Ara

Anakarttan gelen kesik bip sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar bir sorunum var sıfırdan ucuz yollu bir sistem toplayayım dedim. İşlemci anakart rami sıfır aldım dün hdd olmadan bağladım ve görüntü geliyor hdd yada ram hatası veriyor(hdd bağlamadığım için gayet normal dedim) bugün çalışan laptop hddsi bağladığımda ise görüntü gelmiyor sürekli kesik kesik bip sesi geliyor hddyi çıkarıyorum görüntü geri geliyor. Hddnin çalıştığına neredeyse eminim bozulan laptop hddsi. Sizce sorun nerede yardımlarınızı bekliyorum. Anakart msi a68hm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hdd takılı ilen bios'a girebiliyorsanız, hdd'nin bios ortamında gözüküp gözükmediğini bir kontrol edin. Bios ortamında hdd'niz gözüküyorsa, disk sıralamasıdan(boot sırasından) hdd'nizi ilk sıraya getirin. Şimdi bunları yaptıktan sonra o hdd ile zaten direkt windows'a giremezsiniz. Önce diskinizi formatlayıp içine windowsu kurmanız gerekecek.

    Windows dvd'si yada usb'si ile windows kurulum ortamına gelin. Oradan kurulacak olan diski bölümlerini seçip, silin bir bütün hale getirin. Ondan sonra eğer bölümlere ayıracaksanız, ayırın. Ayırdığınız bölümleri de biçimlendirip, son olarak windowsun kurulacağı bölümü seçip ileri diyin ve kuruluma geçin.

    Ha tabi diskiniz bios ortamında gözükmesi sıkıntısı olmadığı anlamına gelmiyor. Ya da mevcut anakartınızın biosu diskinizi tanımıyorda olabilir. Bios güncellemesi yaparak, hdd'nizi göstermeye çalışabilirsiniz. Bütün bunları yapmanıza rağmen aynı sorunlar devam ediyorsa, o zaman başka bir hdd bulup bilgisayara windows kurmayı deneyin o hdd'de sıkıntı yok ise o zaman sizdeki leptopun hdd'sinde bir sıkıntı olduğu kesinleşir.

    Kolay gelsin.




  • Ramdir bip sesi verir kapatır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.