Şimdi Ara

Montlar hakkında yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün kardeşler motorsikletten indirimde olan 1 i yazlık 1 i kışlık olmak üzere 2 adet mont ve 1 adet yazlık pantalon aldım.

    Almadan araştırdım fakat kafamda birkaç soru var bunları size danışmak istiyorum.

    Kışlık mont; Revit Defender Gore Tex Monthttp://www.kardeslermotosiklet.shop/urun/revit-defender-gore-tex-mont-kirmizi-gri

    Yazlık mont; Revit GT-R Air monthttp://www.kardeslermotosiklet.shop/Revit-GT-R-Air-Mont-Gri,PR-2579.html

    Yazlık pantalon; Revit Airwave pantalonhttp://www.kardeslermotosiklet.shop/Revit-Airwave-Pantolon,PR-2596.html

    Şimdi kafama taklıan sorular şöyle;

    1) Revit Defender montumun pro versiyonu var ve benim aldığım pro versiyon değil. Proda cep vs farklı olmasının yanında sırt korumalığıda var. Ben bu sırt korumalığını kendi montumada takabillirmiyim ekstradan satılıyor.

    2)Pantalon hafif uzun geldi ne gibi tavsiyeleriniz var ?

    3)Aldığım rakamlar gerçekten uygun mu? 2014 yılında forumda yazılmış 1300 lira civarlarındaymış.

    4)Tekstil almakla hata mı yapmışım?

    5)Bu kombinlere uygun ayakkabı öneriniz varmı?



  • 1-Montların aynı modelde versiyon farklılıkları olur ama temel korumalar değişmez.Sadece görsel özellikler değişiyor.Montlarda kendinden gelen sırt korumalar genelde bir işe yaramaz çünkü sünger gibi.Dışarıdan ayrıca almanız gerekir. Revit seesoft alabilirsiniz,oldukça iyidir.İlla revit almanıza gerek yok başka markalarında var ama kaliteli ve onaylı ürün alın.

    2-Genelde tüm motosiklet pantolonları biraz uzundur.Amacı motosiklete oturduğunuzda bacağınız ayaktaki gibi düz olmadığından pacaları yukarı çekeceği için ayağınızın açılmaması içindir.Buna rağmen uzunsa bir terzide kolayca yaptırabilirsiniz.

    3-Fiyatlar çok oynak,o yüzden yorum yapamam ama mağazalar %50 indirim ile sattığı ürünlerden bile kar ediyor.

    4-Kullandığınız motosiklete göre değişir ama şuan motosiklet ürünlerinin çoğu tekstil ürünler.Kullanılan kumaşlar deri kadar korunaklı ve su geçirmeme,nefes alabilir özellikte.Koruma yönünden şüpheniz olmasın.

    5-Uzun bot bakmanızda yarar var.YDS Diablo 11 en mantık ürün bence uzun botta.Goretex kumaş var içinde,özellikleri ve korumaları iyi.Kısa isterseniz rockwell kısa bot var uygun fiyatlı.Yine YDSnin botları var.İkiside yerli.Yabancılar da zaten seçenek çok.
  • sırt koruması kendin alıp takabilirsin tabii ki. revitten başka markada alabilirsin ama koruma cebine uygun boyutta olması lazım deneyerek al başka marka alacaksan



    fiyat hakkında fikrim yok goretex montlar her zaman pahalıdır. goretex monta ihtiyacın var mı o da ayrı bi soru işareti uzun süre yağmurda sürüş yapmayacaksan bence gereksiz. yapmura yakalanma durumunda bi yağmurluk işini rahat rahat görecektir.



    tekstil - deri konusuna gelince deri montlar daha iyi korur zaten motosiklet yarışlarındada dikkat edersen herkes deri tulum giyer kumaş giyen yarışçı göremezsin. fakat bu demek değil ki tekstil ceketler korumasız. tekstil ceketlerde gayet iş görür ama deri bi tık daha iyidir. lakin deri mont giymek zordur. tekstile göre daha ağır olurlar harelet kabiletini kısıtlarlar ve yazın sıcaktan kendinden geçersin



    ayakkabı için en azından bilekleri tamamen koruyon bi bot al. giyerim diyosan kaval kemiği koruması açısından çizme en iyisi ama kesinlikle spor ayakkabı gibi olan modellerden alma. ben tcx airtech evo goretex modelini kullanıyorum. çizme giyerim diyorsan tavsiye ederim 4 mevsim giyebilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 17 Mart 2018; 18:8:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.