Şimdi Ara

Durmaplay'den Uzak Durun (blokeli kod satışı, Microsoft tarafından doğrulandı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 22 Şubat 2018 tarihinde 47.50 TL karşılığında "Windows 10 Pro" lisansı satın aldım. 2 gün önce ilk defa kullanmayı denediğimde "Geçersiz Ürün Anahtarı" hatası aldım ve canlı desteğe durumu bildirdim. Bana admin@ durma play .com'a mail atmamı söylediler ve konuyla ilgili detaylı bir mail attım. Ertesi gün dönüş sağlanmayınca tekrar durumu öğrenmek için canlı desteğe bağlandığımda "Keyler tek kullanımlıktır. Etkinleştirilmesi uyarısı iki şekilde çıkar, 2. defa kullandığınızda ya da Windows kurulumunun düzgün yapılmaıdğında. bu nedenle 1 ay önce aldığınız keyin kontrolünü sağlayamayız buradan" şeklinde dönüş yapıldı; ancak bu ürün anahtarı tarafımca daha önce kullanılmamıştı.

    Durumla ilgili Microsoft Türkiyeyi aradım(0850 390 27 77). Online yükleme kimliği incelemesi gerçekleştirdiler ve girdiğim ürün anahtarının kullanılmadığını, microsoft tarafından bloke edilip geçersiz kılındığını bildirdiler(sahtecilik sebebiyle zannedersem). Bunun için ürün anahtarımın yenilenmesi amacıyla yeniden satış yapan firmayla görüşmem ve gerekliyse Sahte Yazılım Raporu(şu adrese yönlendirdiler: hhttps://www.microsoft.com/tr-tr/howtotell/cfr/Report.aspx Bu adreste ürün anahtarı, nereden alındığı vb. bilgiler talep edilmekte) göndermem gerektiğini ifade ettiler. (Sahte yazılım satışlarıyla ilgili rapor da gönderdim)

    22 Şubat tarihinde satın aldığım Windows 10 Pro ürün anahtarımın(hiç kullanılmadı) geçersiz olması sebebiyle acilen yeni anahtar temin edilmesini talep ettim ancak hiçbir şekilde admin@ durma play .com mail adresinden tarafıma bir dönüş yapılmadı. Aciliyetten ötürü dün başka bir yerden satın alıp işletim sistemini kurdum.

    Anlayacağınız o ki, hem geçersiz(blokeli, nereden nasıl aldıkları meçhul) kod satıyor hem de hiçbir şekilde dönüş sağlamıyorlar.

    Uzak durun arkadaşlar. Canınız boşuna sıkılmasın. Alacaksanız n11 gibi siteler üzerinden alın ki sıkıntı olduğunda para iadenizi sorunsuz şekilde talep edebilin.

    Ayrıca müşteri desteğindeki kişiler de profesyonellikten ve kurumsal yazışma adabından oldukça uzak. Esnaf ağzını da geçtim taksici ağzıyla sözde "online ticaret" yapıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbak -- 16 Mart 2018; 14:35:14 >







  • Yanlış hatırlıyorsam düzel 10 pro kendi sitesinde 1000 lira. 47.5 kiraya orijinal 10 pro satılıyorsa kesinlikle bir hinlik vardır. Ya çalıntıdır ya da win 7 ve 8.1’den yükseltme ile geçen kişilerin anahtarıdır. Her iki durumda da kullanılması tamamen şans. Bildiriceksin windowsa başlarının çaresine bakacaklar.
    Sonraki satın aldığın yerden kaça aldın?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bu Windows key'lerini anlamıyorum. Microsoftun kendisi 700-800 liraya mı ne satıyor. Bu tip sitelerde 50-150'ye satılıyor. Nerden, nasıl satıyorlar anlamadım. Microsoft kendi ürününü bu kadar ucuza satamazken, bunlar nasıl satıyor? Toplu mu alıyorlar acaba?
  • Kendilerinden uzundur oyun key'i alıp duruyorum. İlginçmiş... Windows için falan bulaşmamak lazım demek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yureklibatur

    Yanlış hatırlıyorsam düzel 10 pro kendi sitesinde 1000 lira. 47.5 kiraya orijinal 10 pro satılıyorsa kesinlikle bir hinlik vardır. Ya çalıntıdır ya da win 7 ve 8.1’den yükseltme ile geçen kişilerin anahtarıdır. Her iki durumda da kullanılması tamamen şans. Bildiriceksin windowsa başlarının çaresine bakacaklar.
    Sonraki satın aldığın yerden kaça aldın?
    35 TL'ye satın aldım, sıkıntısız kurdum hocam.

    Lanet olsun ****e...
  • Daha yarım saat önce witcher 3 goty aldım bahsettiğiniz siteden 1 dakika olmadan teslim edildi.Ne olursa olsun bir tek müşteride mağdur olsa bu mağduriyetin giderilmesi gerekirdi hocam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.