Şimdi Ara

Sandisk ssd plus yazma hızı sorunu (kopyalama yaparken de donmalar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar 2 ay önce aldığım sandisk ssd plus 240 gb. Okuma hızı 520mb üstü görünüyor ama yazma hızı 90-95mb arası. Sorun ne olabilir acaba? İşletim sistemi olarak win 10 pro var
    Sandisk ssd plus yazma hızı sorunu (kopyalama yaparken de donmalar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagriErcan -- 14 Mart 2018; 18:16:30 >



  • Cihazın sata kablosunu çıkartıp tekrar takın. Hatta farklı kablo ile deneyin. Tek program değil farklı programlarda da deneyin.
    Sisteminize Nvme ssd yakışır aslında. Uygun fiyatlı bir şeyler düşünüyorsanız ilanımda 1 adet mevcut. Monitör aldım, biraz masrafımı kapatmaya çalışıyorum. Fiyatta ciddi ikramım olur.
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    Üç adet ssd bench programı ile denedim aynı. 90-130 mb arası değişiyor ki daha yeni bir ssd.
  • CagriErcan kullanıcısına yanıt
    Problem var o cihazda. İmzanızdaki anakart ile o hızlarda çalışması imkansız. Tek çare farklı Sata portunda deneyin. Yine olumsuz sonuç elde ederseniz direk iade edin ürünü. Ürünü online aldıysanız beğenmedi ürünü diyerek iade ediniz. Aksi taktirde teste sokulur çalışınca çalışıyor, müşteri hatası gibi saçma sapan işlere hazır edin kendinizi.
    Edit: Sandiskin türkiye servisini bilmiyorum. Ama Amazondan aldığım Sandisk Ultra II 240GB arızalandı ve değişim yapıldı. Tekrar arızalanınca bu sefer hiç sorun etmeden Sandisk Extreme Pro ile değiştirdiler. Bu konuda baya baya iyiler. Türkiye ile sorun yaşarsanız. Global Rma'ya başvurun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathness666 -- 14 Mart 2018; 18:5:30 >
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    Biraz önce canlı destek birimi ile konuştum. Rapor ve ssd testi istediler tam da benim istediğim gibi düşük çıktı sonuçlar. Bakalım mail ile cevapladım geri dönüşleri nasıl olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.