Şimdi Ara

WD My cloud Gigabit Ethernet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Evde kurduğum ağ bağlantısı ile ilgili birkaç sorum olacak.
    Modemim salonda duruyor ve superonline ın verdiği Huawei HG658 v2 Modeme kablo ile bağlı western digital my cloud HDD cihazım var. Wd gigabit etherneti destekliyor ancak modemde bu port olmadığı için bir işe yaramıyor. İlk sorum wd cihazımı nasıl gigabit ethernet ile ağa bağlayabilirim?
    Ayrıca diğer başka bir odada Ps4 var ve modeme Wifi olarak bağlantı sorunu yaşadığım için o odaya zyxel wre2205 v2 Marka Wifi genişletici aldım ve onun üzerinden bağlanabiliyorum. Ancak arada bağlantı kopuyor ve özellikle online oyunlarda bağlantı yavaşlaması oluyor.
    Bu durumları ek olarak alabileceğim hangi F/P aletlerle çözebilirim? Açıkçası ev için kullanacağım için çok para harcama taraftarı değilim. Teşekkürler. WD My cloud Gigabit EthernetWD My cloud Gigabit Ethernet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Eğer diğer cihazlar kablo ile bağlanıyorsa, uygun fiyatlı 5-8 port gigabit switch alıp bağlayabilirsin.

    WD ne için kullanılıyor, film ise TV ile WD’yi kablo ile bağlarsan çok iyi çalışırlar.

    Eğer kablo yok ise tüm eve hizmet edecek bir Access Point alıp onu ev içi ana dağıtım sistemi olarak kullanman gerekecek. Kağıt üzerinde Ac1900 ve üzeri cihazlar akıcı çalışır diyor ama odaların konumu, evin yapısı, diğer komşulardan ve sokaktaki baz istasyonlarından vs genel etkileşim ile tam performans alınamayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meke kullanıcısına yanıt
    Western digital my cloud HDD, sadece yedekleme amacı ile kullandığım bir cihaz. Amacı telefonda çekilen fotoları akşam ev ağına bağlandığında kendi uygulaması ile HDD içine yedeklemek. Film vs amacı ile kullanmıyorum.
    Gigabit switch hakkında bir bilgim yok. Evde VDSL var. Telefon kablosunu normalde modeme takılı. Gigabit switch alırsam telefon girişini buna takıp sonra modeme mi çıkış alacağım?
    PS4 için en mantıklısı elektrik üzerinden iletim yapan cihazlar sanırım. Tam bilgim bu konuda da yok malesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece yedekleme yapmak için evdeki wireless ağın yeterli olur kanaatimce. Gigabit switch'i kablolu bağlantılar için önermiştim, şu anda senin ihtiyacına uygun değil.
    Bilgin az ise, çok detaylı ayarlar vs gerekecek işlere pek girmemeni öneririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.