Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (329. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.989
Cevap
85
Favori
1.103.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gokhoank G kullanıcısına yanıt
    Bizim dairede genelde sıkıntı oluyor inşallah biz sıkıntısız alırız 🙏
  • İst 30.hukuk alacaklarda yeni sonuçlanan var mı
  • Sevdakc S kullanıcısına yanıt

    Sevda evet asgariden yatırdığı için tazminatımı asıl maaşımın brütünden almam gerekiyor. Fazla mesai, resm tatil ve daha birçok şey var ve muhasebe personeli olarak çalıştığım için hepsini belge ve şahit ile ispatladım. Ve benim belgelerim ile bir çok kişi hakkını ispatlayıp aldı. canımıda bu sıkıyor zaten ispatlayan belgeleyen benim ben sorun yaşıyorum anlamadım. İnşallah sen sorun yaşamadan alırsın. Bekleyip sona yaklaşıp olumsuzluk ile karşılaşınca kötü oluyor.

  • BURDAKİŞ HERKES ANK 9.HUKUKTAN SANIRIM HİÇ YOKMU 7. HUKUK

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinokyou

    Merhaba ; bir sorum olacak .
    İşsizlik ödeneğini işten ayrıldığınız yılın işsizlik maaşından mı hesaplıyorlar yoksa şuan mevcut olandan mı ?
    (Ben 2017 de ayrıldım ve 3 ay işsiz kaldım )

    SELAM İŞSİZ KALDIHIN 2017 YIL NE KADAR ÜCRET ÖDENİYORSA YİNE O PARAYI ALCAN .BEN BU KONUYU ÇALIŞMA BAKANLIHINA ŞİKEYET ETTİM GERİ DÖNDÜLER BU YASAYI BİZ YAPMADIK VS.

  • Herkese Merhaba,


    2018 Eylül ayında İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 18.Hukuk dairesine giden dosyam, dün itibarı ile karara bağlanmış ve karar ilamı yayınlanmış. Çok şükür kazanmışız ve 1 ay gibi bir süre içerisinde ödemeyi alacağız. Dava 2016 yılından beri devam eden bir davaydı. Fakat ben konuya farklı bir boyut getirmek istiyorum. Kazandığım tazminat ile 2016 yılında sıfır km bir D sınıfı araç alabiliyorken, şimdi faizlerle beraber bile C sınıfı ikinci el araç araç alamıyorum. Yani çok ciddi bir para değer kaybı söz konusu.


    Konuyu çok eski zamandan beridir takip ediyorum ve anlaşılan herkes benim gibi hak ettiği parayı çok uzun süreler sonunda alıyor ve para değer kaybı yaşıyor. Yargılama süresinin uzun sürmesi kaynaklı para değer kaybıyla alakalı ikinci bir dava açılabilir mi ? Ya da bu konuyla ilgili dava açıp sonuç alabilen var mı ? Bu konuda bilgisi olan paylaşabilirse, belki benim gibi burda parası pul olmuş binlerce insana yeni bir ışık doğar.


    Benim davam özel bir bankanın sigorta teminat ödemesini herhangi bir gerekçe olmadan reddetmesinden kaynaklıydı. Her şey çok netti fakat hiç bir gerekçe olmadan biz parayı ödemiyoruz, istediğiniz mahkemeye gidin dava açın dediler. Karşımızda koca bir banka olunca mahkeme haricinde parayı tahsil edemedik. Çok mağdur olduk gerçekten. Gelen paraya değer kaybından dolayı sevinemiyoruz bile...


    Şimdi paranın zamanında ödenmediği için, herhangi bir gerekçe göstermeden reddettiği, beni mahkemeye gitmek zorunda bıraktığı için ve yargılamanın yaklaşık 5 yıl sürmesinden kaynaklı paranın çok büyük oranda değer kaybettiği için tekrar aynı bankaya dava açmayı düşünüyorum. Avukatımla görüşüp herhangi bir sonuç almam durumunda da buraya yazacağım. Belki birine yardımı olur.





  • reddi35 R kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bilgi için
  • Bureva B kullanıcısına yanıt
    Hamd olsun.. Bügün karar yazısını gördüm. Darısı burada bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah.

    İstanbul 30 hukuk 2018/32**

    Karar yazısını alıp işkurdan 3 aylık işsizlik maaşını da alacağım inşallah

    Avukat 1 aya paramızı alırız dedi.

    Sona geldik inşallah
  • Mtnncl M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • SEVGİ ER S kullanıcısına yanıt
    Benzer durumlarımiz bende muhasebese personeliyim belge ve şahit ile ispatladim ama beni birazda mağdur bırakmak için vermek istemediler benden sonra işten çıkan herkesin tazminatını gönüllü olarak verdiler.. inşallah sıkıntı olmaz da alabilirim bende süreç uzatmadan istinafa gitmesi gerçekten işçi açısından kötü bir durum işveren açısından pek sıkıntı yok..
  • Pinokyou kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sizde baya beklediniz darısı bizlere inşallah güle güle harcayin 🙏
  • Pinokyou kullanıcısına yanıt
    Hadi gözünüz aydın :) şu 2019 lara geçseler artık ya bizde sevinsek
  • Pinokyou kullanıcısına yanıt

    Bilgi verirseniz konu çok önemli benimde davam 2016 yılında açıldı ve 3 yıldır istinaf da maalesef paramız çok değer kaybetti bu süreçde haklısınız haklıyız ama sonuç elde edebilirmiyiz bilmiyorum.

  • Pinokyou kullanıcısına yanıt

    Rica ederim... hayırlı olsun diyelim.. darısı bize inşallag..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevdakc S kullanıcısına yanıt

    Merhaba benim dosyamin kararı bugün aciklandi bı sıkıntı yok çok şükür haber vereyim dedim. Sizin de inşallah tez zamanda açıklanır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim Antep 14.hukukta dosyam var evraklara karşı taraf arabulucu ödemesi evrağı eklenmiş bu gelişme olduğuna mı işaret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, uzun süredir okuyorum ama yazmak bugüneymiş. davam sonuçlandı, bir bilgi de ben vereyim:


    Ocak 2019'da açtığım işe iade davam İstanbul 25.hukuk'ta görüldü, mayıs 2019'da karara çıktı. Ağustos 2019'da istinafa giden davam İstanbul 24.hukuk'a düştü. tam 18 ay sonra şubat 2021'de karara çıktı. İstinaf dosya numaram 2019/25**. 24'te dosyası olan arkadaşlarım varsa buradan kendi durumlarını hesap edebilirler. (Gerçi yaptığımız hesaplar hiç tutmadı bugüne kadar ama :) ) Toplamda 2 sene 3 ay gibi bir süreçte sonuçlandı. İki buçuk yılda tamamlanabilen işe iade davasından sonra, başta alacak davası olan arkadaşlarım olmak üzere herkese sabır diliyorum.

  • kıdem tazminatı davamı kazandım karşı taraf kamu uyaptan baktımda mehil vesıkası evrağını gördüm. '' Karar: Borçlu (vekili) tarafından ibraz edilen teminat mektubu İcra Tetkik Mercii'nce teminat olarak kabul edilmiş olduğundan Borçlu (vekiline) bu günden geçerli olmak  üzere  90  gün mehil verilmiş olduğuna dair vesikadır'' şimdi 5 yıl beklediğim yetmedi 90 gün dahamı bekleyeceğim. paranın 5 yıl önceki değeri ile şimdiki değeri ne olacak ?

  • mut-33 M kullanıcısına yanıt

    YAZDIĞINIZDAN ANLADIĞIM DOSYANIZ İSTİNAFA YENİ GİTMİŞ EN AZ 3 YIL DAHA BEKLEYECEKSİNİZ MAALESEF

  • Erkan Emre Çakır E kullanıcısına yanıt

    dosyanız 7. hukukmuydu bir bilginiz varmı ordaki sıra ile ilgili alacak davalarında

  • 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.