Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.989
Cevap
85
Favori
1.103.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İST 29 DAN Bİ HABER ALAN VAR MI?

  • pelinkovac P kullanıcısına yanıt

    Benim 2014 temmuz açılışı dosya..29 hukuk dairesi den 48.hukuk dairesine geçti ve 6 buçuk sene geçti hiçbir kimirdama yok burada 2 sene geçerse benim de 8 buçuk sene olur... Türkiye'de hep işsizlik sorunu tartışılıyor ama hiç kimse iş davaları 7..8 sene gibi uzun yıllar sürdüğünü tartışmıyor.. haklarımız gasp ediliyor resmen..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevdakc S kullanıcısına yanıt

    Sevda malesef benim hesaplamalarda bir hata görmüşler. Davayı kazanmışım fakat bilirkişi atanıp tekrar hesaplama yapılması istenmiş. O yüzden tekrar dosyam iş mahkemesine gitti. İlk duruşmam 8 Nisana verildi. Fakat avukatım neredeyse 5 yıldır beklediğimize dair adliyeye dilekçe yazmış. bu yüzden 1 ay sonraya gün verildi. Bu duruşmada bilirkişi atanacakmış sonrası Allah kerim bende bilmiyorum. Benden sonra ayrılanlar bile tazminatını aldı bende böyle sürekli aksilik çıkıyor. Birde cimere yazı yazmıştım ya Avukatım ondan dolayı gıcıklık yapmış olabilirler diyor.

  • Cumhurbaşkanı’nın açıklayacağı adalet reformunda umarım istinaf mahkemelerinde yıllarca bekleyen biz madurlur için de bir çözüm yolu bulunur. En azından istinaf mahkemesi de yerel mahkeme ile aynı görüşte ise temyiz ortadan kalkmalı bence. İstinaf mahkesi kararı bozarsa temyiz yolu açık olmalı. Hem yerel mahkemeyi kazan, hem istinaf mahkemesi de yerel mahkemenin kararını onası, yetmedi bir de temyiz yolu açık olsun (değeri 46 bin liradan fazla olan davalarda). Umarım temyizi bu durumda olanlar için kaldırırlar. 2-3 senemiz daha çöpe gitmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 yılı için değer yargıtaya gitmesı için 72 nin altını istinaf kararı nettır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skr3519

    Evet tüm alacaklarla ilgili.Dosya kapandıktan sonraki süreçleri ilerde paylasirsaniz sevinirim

    DOSYA KAPANDIKTAN SONRA İSTİNAF HAKİMİN VERDİĞİ KARAR İLE İLGİLİ AVUKATIMI ARADIM. KARŞI TARAFIN İSTİNAF BAŞVURU PARASINI BENİM ÖDEMEM GEREKİYOR BİRDE DOSYA AÇARKEN YATIRDIHIMIZ PARALARDAN ARTAN VARSA ALMAK GEREKİYOR . GEREKÇELİ KARARDA OGÜN YAZILMIŞ 1 GÜN SONRADA 1.DERECE MAHKEMESİNDE KARAR GÖZÜKTÜ.UYAPTAN İNDİRDİĞİM İLK DERECE MAHKEMeSİ GEREKÇELİ KARARI VE İSTİNAF GEREKÇELİ KARARI İLE İŞ KURA İŞSİZLİK PARASI İÇİN BAŞVURDUM 2 GÜNDE SONUÇLANDI.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddi35 -- 27 Şubat 2021; 13:42:56 >
  • 25hd formda takipte olan arkadaşlar form dışında grup kurup oradan haberleşmek istiyoruz katılacak arkadaşlar mail adresimden bana ulaşabilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HERKESE MERHABALAR ANKARA BAM 7.HUKUKTA HANGİ DOSYA SIRASINDALAR BİLGİSİ OLAN VARMI

  • Ankara bam 5. Hukuk varmı 2 kere öne alım dilekçesi verdim hiç birsekilde gelişme yok dosyamda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 9 hukuka verdim benim talepde red oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANK 7.HUKUK ALACAK DOSYASI OLAN VARMI VE ŞU AN KAÇTA

  • Erkan Emre Çakır E kullanıcısına yanıt
    Benim sizin kadar çok olmadı 2018de açtım davayı 3 yıl oldu benim ilk derece mahkeme şansıma hızlı ilerledi ben istinaf filan bilmiyordum dosya istinafa gitti dediğinde avukat gerçekten çok üzüldüm..1.5 yıldır istinafta bekliyor
  • Gokhoank G kullanıcısına yanıt
    Benim sizden sonra yine bilgi alırsanız benide etiketler misiniz?
  • SEVGİ ER S kullanıcısına yanıt
    Bilirkişi o süreye kadar atanıp incelenmiş olursa bir ay sonraki duruşmada sonuca bağlanır senin inşallah.. tekrar istinaf yok değil mi netleşince alacaksın parayı? Ben sanmıyorum cimere yazmandan dolayı olduğunu çünkü burda cimere yazıp yinede istinaf sonuçlanınca kazananlar vardı seninki tamamen şanssızlık.. bende korkuyorum 9. Hukukta olan dosyalarda böyle sanırım birinin daha dönmüştü senden önce.. tazminatta neden sıkıntı olduğunu zaten mantıken anlayamıyorum tazminat yıpranma payı bunu bize vermek zorundalar yıllarca o işyerine emek veriyoruz
  • Sevdakc S kullanıcısına yanıt

    Sevda ben 3600 güne göre tazminat almaya zaten hak kazanıyorum. ona rağmen alamıyorum. normalde sigorta girişim 1998 ve 3600 den ayrılıyorum sgk dan 3600 kağdımı aldım ayrıldığım zaman noterden gönderdim. Buna rağmen sorun çıkıyor. Ayrıca sanırım bu duruşmada bilirkişi atanacak bir sonraki duruşmada karara bağlanacak ve karardan sonra tekrar istinafa gidecekmiş.

  • Sevdakc S kullanıcısına yanıt

    Tabi burdan haber veririm ins hepimizin sorunsuz bir sekilde bian evvel sonuclanir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İŞ MAHKEMESİNE BAKAN İSTİNAFTA KESİNŞELME ŞERHİ KESİN KARADAN YAKLAŞIK 10 GÜN SONRA YAZILMIŞ .İŞKURDAN PARA ALCAK ARKADAŞLAR KESİN KARADAN SONRA UYAPTAN DOSYAYI İNDİRİP HEM YEREL MAHKEMENİN İLK KARARINI HEM İSTİNAFIN KESİN KARARINI ALIP BAŞVURU YAPABİLİRLER MAHKEMEYE GİTMENİZE VE KESİNLEŞME ŞERHİNİ BEKLEMENİZE GEREK YOK BEN İŞ KURA BÖYLE BAŞVURUDUM BU AYIN 5.DE TOPLU ÖDEME ALCAM.

  • reddi35 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba ; bir sorum olacak .
    İşsizlik ödeneğini işten ayrıldığınız yılın işsizlik maaşından mı hesaplıyorlar yoksa şuan mevcut olandan mı ?
    (Ben 2017 de ayrıldım ve 3 ay işsiz kaldım )
  • Pinokyou kullanıcısına yanıt

    2017 deki işsizlik maaşından hesaplanıyor...ne kadar işsiz kaldıysan o kadar hesaplanıyor ve faiz işlemiyor....


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEVGİ ER S kullanıcısına yanıt
    Senin zaten mahkemelik bu kadar uzayacak birşeyin yok ki o zaman çünkü yasadan ötürü hakkın olan bir ödeme tazminat.. onun dışında başka birşey var mı peki alacağın fazla mesai yıllık izin gibi ödemeler?
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.