Şimdi Ara

Harici HDD Açılmıyor. Hiç bir çözüm işe yaramadı ( çözene yemek ısmarlıyorum )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, elimde 2TB wd elements harici hdd var. HDD yaklaşık 60cm yükseklikten yere düşmüş ( uyurken kedim masadan yere atmış ) Cihazda bipleme yok, kafa atma yok, disk sürtünmesi yok. Tüm aksamı duyduğum kadarıyla düzgün çalışıyor. Ne yaptıysam cihazın içindeki verilerime ulaşamadım. İçerisinde gerçekten çok önemli iş dosyalarım var. Ürünü cmd veya çalıştır komutlarıyla onaramıyorum direk donuyor veya parametre hatası veriyor. Cihazı pc görüyor ancak cihaza girilmiyor, özelliklerine bile giremiyorum.

    HDD varsın çöp olsun ama içindeki belgeleri bir şekilde kurtarmam lazım. Cihazı mediamarkt dan aldım ve garanti ötesi denen bir garanti yapmıştım. Şuan yollarsam sıfır cihaz yollayacaklarını ancak verilerimi kesinlikle kurtaramayacaklarını söylediler. ( cihaza bakmadılar bile )

    Daha öncede böyle bir durumu başka HDD de yaşamıştım ve sadece hdd kutusunu değiştirmemle işim çözülmüştü. Garantiyi bozmak istemiyorum var mı bana yardımcı olabilecek ? Çözen arkadaşa güzel bir akşam yemeği ısmarlayacağım ( yemeksepeti )


    Harici HDD Açılmıyor. Hiç bir çözüm işe yaramadı ( çözene yemek ısmarlıyorum )

    dipnot: hdd içeriğine girmek istediğimde girer gibi yukarıdaki bar yeşil olarak ilerliyor ama bir süre sonra donuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • USB bellek veya DVD'den herhangi bir linux sürümü ile sistemi açıp bir de öyle deneyin...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HDD veri kurtarma yazılımlarını denemeniz gerek. Genelde hepsi pahalı programlar ve bir garantisi yok. Size tavsiyem verileriniz çok kıymetliyse profesyonel yardım almanız. Düşme sonucu ne tür bir arıza verdiğini pek tahmin edemedim. En iyi ihtimal diskin takılı olduğu sata to usb dönüştürücü parça kırılmış zarar görmüştür. Bir kontrol edin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.