Şimdi Ara

hasarlı vga kablosu ile ilgili fikir istiyorum:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar monitörün kablosu hasarlıydı uzun bir süredir.hala öyle ama bu sefer iyice berbat oldu.şu anda gözlerim çok acıyor.aşağı resim koyucam neye benzediğini bile bilmiyorum ama herhalde yardımcı olacak kadar belli olur.

    ben bu monitörü nereye götüreyim bilgisayarcıya mı elektirikçiye mi yoksa televizyon tamircisine mi?bir de teknik servis ücreti adı altında 30 ytl 5 ytl lik kabloya 20 ytl taksi parası falan derken 70-80 ytl yi aptal bir kabloya ve 3 yıllık montitöre vermek istemiyorum.neden crt lerde kablo kasa içinde yer alıyor ki sinir oluyorum.neyse hikaye kısmı böyle.

    bu kablo monitörün içinde soket gibi bir şeye mi takılı yoksa lehimlenmiş mi ben bunu kendim değiştiremez miyim?bu kabloyu nereden ne kadara temin edebilirim?


     hasarlı vga kablosu ile ilgili fikir istiyorum:((



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 25 Mart 2007; 22:49:12 >







  • üçü içinden bir seçim yapmak gerekirse televizyon tamircisi
  • aynı sıorun bendede var kasayı oynatınca renk değişiyor şu an normal kablo normal görünümde elleşmiyorum ama benim sorun kablonun kasaya giren yerinde sen tamir ettir de haber ver bakalım kaça patlıyor

    kendim değişim dedim ama cesaret edemedim monitoru sökmek lazım ve ordaki bağlantıda ek değildir lehimdir yapamam yani
  • quote:

    bu kablo monitörün içinde soket gibi bir şeye mi takılı yoksa lehimlenmiş mi ben bunu kendim değiştiremez miyim?bu kabloyu nereden ne kadara temin edebilirim?


    kablonun Monitorun icindeki yeri soketli fakat soketli yere ulaşman icin, Metal bi koruma kapak var onu sökmen gerekir.. Kabloyu bilgisayarcilarda bulabilirsin..

    veya kablonun arızalı yerini bulup 15 pinli vga jacklar var onlardan alıp pin uclarını dogru baglarsan o şekilde de yapabilirsin. birazzahmetlidir..

    Karmaşık'ın dediğne katılıyoruym... TV tamircisi rahatlıkla halleder.

    kolay gelsinn...
  • monitörü yaptırdım 40 ytl tuttu.buradaki cevapları yeni gördüm.çünkü kablo tamamen bozulmuştu.yalnız pc kapalıyken monitör bağlı değil diye bir ikaz ikonu çıkıyor ve tazeleme hızı sanki(sanki değil de bayağı) 60 hertz gibi.sanırım samsung un orjinal kablosu gibi değil bazı dataları iletemiyor.şimdi gidip vestelden yeni bir lcd alıcam malesef.(taksit olayları)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.