Şimdi Ara

Turknet Başvuru İptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler.

    Akrabayı Ttnetteyken Turknete taşımak istedik. Başvuruyu 10 gün sonra devreye aldılar ama 1 aydır neti taşıyamadılar. Eksik evrak var diyorlar. Oysa tüm evrakları yolladık. Resmen kaybettiler evrakları. Arayıp şu evrağı istiyoruz da demediler. Taşıma işlemini iptal etmek istiyoruz. Yardımcı olur musunuz



    Nasıl iptal edeceğiz başvuruyu yardımcı olur musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Twitter Türknet Destek hesabına mention atın hocam. Size geri dönüş yaparlar.

    Başvuruyu devam ettirmek istiyorsanız hangi evrakların eksik olduğunu sorun, iptal ettirecekseniz başvurunun iptal edilmesini isteyin.

    Bugün Cumartesi olduğu için 17.00'a kadar çalışıyorlar. Yarın geri dönüş yaparlar büyük ihtimal.
  • geçmiş olsun turknet e geçmenin bedelini ödüyorsunuz forumda çok şikayet var, turknet i iptal ettirmek çok zor muhattap yok iptal dilekçesi göndersen bile kapattırmaman için psikolojik baskı yapacaklar sinirlerine ve kendine hakim olmalısın zor bi süreç
  • Zor iptal ettirmiştim o günden beri soran kimseye önermiyorum turknet adamı rezil eder
  • Akrabanızı turknete taşımaya nasıl cesaret ettiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında başka bir iss'den interneti taşımak en basit ve sorunsuz işlem. Normal şartlarda 2-3 gün içinde internetiniz en fazl 5-10 dakika kesilerek geçişiniz yapılır. Evraklarda eksiklik vardı büyük ihtimal...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xeqona

    Akrabanızı turknete taşımaya nasıl cesaret ettiniz

    Hocam bende taşıma ile geçtim hiç bir sorun ile karşılaşmadım memnun bir şekilde de kullanıyorum. Akrabamızı da geçirelim dedik burnumuzdan getirdiler. 20 günde bi taşıma olmaz mı arkadaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce ac51 modemi ucuza almak için Türknete başvurup, herşey güzelse devam etmek, ama sıkıntı varsa ilk bir ay içinde iptal edip netspeede başvurmak mantıklı mı. Modemi 200e veriyorlar çünkü, başka yerde 280den aşağı görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana yapmadıkları kalmadı imza da konu var ona göre tekrar düşünün

    baba 2 fatura "taktılar" izi de aşağı bırakmazlar rezil olduğunuzla kaldınız
  • ultrahasan U kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı varsa durumunda yaşayacaklarını söyliyeyim. Önce 200 liraya modemi alacaksın ama o modemi unut. Gelmesi zaten haftalar / aylar sürecek bu bir. Destek kaydı acacaksın adamlar sana modem yollanacağından bile haberleri olmayacak modem mi o da nedir diye bir cevap bile alabilirsin. 60 lira sıkıntı varsalı kullanmadığın internete hizmet ödeyeceksin etti mi 260 lira. Tabi bağlantı yapıldıktan sonra sana elektrikçi çağıracaksın bir de ona para vereceksin en iyi ihtimal diyelim 20 lira tutmaz da 20 lira diyelim biz ona etti mi 280 lira. Hadi diyelim elektrikçiye para vermedin modem geldi fatura geldi iptal ettireceksin ettirmek için ona bi masraf ettin derken arkadan gelen fatura iptali için ona bi masraf. Tabi daha 1 ay içinde iptal ettirdiğin için modeme ek masraf çıkarırlar mı o var onu bilmiyorum da olmasa bile orta da olmayan modem sana kafadan zaten 260 lira ya patladı bile.

    Bana pek mantıklı gelmedi.

    Ha sorun yaşamadın kullanmaya devam ettin orası başka bir mevzu.




  • Xeqona X kullanıcısına yanıt
    Kendim yaklaşık bir yıldır Sorunsuz olarak turknet kullanıyorum çok memnunum.



    Geçen hafta iki kardeşimde sayemde turknete geçtiler kullanıyorlar ve memnunlar, yaklaşık on günde sıfırdan kurulumları yapıldı bende turknetin işleyişini çok iyi bildiğimden onlara adeta danışmanlık yaparak Sorunsuz olarak geçişlerini yaptık.



    Sıkıntı çıkmadı mı çıktı ama turknet ten değil, upsten turknetten aldığımız modemi nerdeyse bir haftada teslim ettiler bu sorunun kimden kaynaklandığını bilmezsen turknete saydırırsın halbuki adamlar modemi siparişi alır almaz kargolamışlar.



    Sonra diğer kardeşimde daireye gelen kabloda arıza olduğunu tesbit ettik, 10 megabit hız kaybına sebep oluyordu kabloyu değiştirince turknetin bize söylediği hızı verdiğini gördük, eğer o sorunu tesbit edemeseydik bizde turknet vadettiğin hızı veremiyorsun diye buradan saydıracaktık adamların suçu olmadığı halde.



    Demem o ki çoğu sorunda bence turknetin günahı bile olmayabilir.



    Teşekkürler turknet bu güzel hizmet için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dex morgan -- 4 Mart 2018; 15:34:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sanırım çoğunluk sorun yaşıyor, sıkıntı olmayanlar şanslı kişiler. Evde 30 tl kurulum hizmeti ile birlikte başvuru yapıp şansımı deneyeceğim galiba. En azından netspeed için evdeki bağlantı ve modem hazır olur. Yorumlarınız için teşekkür ederim, umarım şanslı kişilerden olurum. Paramızla rezil olmamak adına dua etmeyi de alışkanlık haline getirdim son zamanlarda, Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrahasan U kullanıcısına yanıt
    Evde kurulum dedikleri jakı modeme takıp gitmek haberin olsun. Sorun çıktığında elektrikçi çağır diyecekler.
    200 modem 60 internet 30'da evde kurulum etti 290. Modemin dışarıdaki parasını zaten geçtin o zaman.

    Ayrıca yapa sistemine geçersen netspeede geçiş yapamıyorsun. Kendin iptal ettireceksin haberin olsun.
  • Yalanlar operatörü turknet onlar yüzünden 1 ay internetsi kaldım başla iss ye başvurunca çok şükür kurtuldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke anlaşmalı kargolarıyla tekrar gönderseydin evrakları.Madem tek sorun bu ise!
    Eğer vdsl vereceklerse bence başka iss ye geçme derim.
  • Merhaba, eğer sorununuz hala devam ediyorsa bana PM üzerinden ulaşın. Sistem üzerinden hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM nuamranıza ve ya müşteri numaranıza ihtiyacım var. Size yardımcı olmaya çalışacağım.
  • HRMNKY kullanıcısına yanıt
    Aynı binanın 2 numarasından 5 numarasına hattı 5 günde tasiyamadilar(1. Günde hat taşındı diye SMS geldi ama ne ankastrede kablo vardı ne de internet taşınmıştı). Daha önce yaşadığım sorunları aylar geçmesine rağmen cozmedikleri için hat taşıma isleminin de aylar süreceğini tahmin ettim ve iptal başvurusunda bulundum . Ertesi gün özel ttnet ekibi yönlendirdiler ve hem hattı taşıdılar hem de gelen ekibe hattı sıfırdan çektirdim. Bunların anlayacağı dil bu. İptal başvurusu yapın. Sorununuz 2-3 gün içinde çözülmezse başka iss ye geçin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.