Şimdi Ara

Sega dreamcast megadrive master system fabrikasi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • pspsexer kullanıcısına yanıt

    Bir yandan hak veriyorum ama avrupaya brezilya daki fiyatıyla gelse yaygınlaşırdı . Konuyla alakası yok ama pspsexer mega drive için ucuz klon virtua racing nerde bulurum sence?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu klon olarak bulmak mucizeyle ayni oranda kartus un kendine özel farklı gelismis bir cipi vardi
    Sega dreamcast megadrive master system fabrikasi
    Evinde deneyen biri geliştirme kartusunu baz alıp bunu yapmış.yani maliyet olayı.kolay değil.


    Tec toy un ürettiği standart altı kartuş ta her mega drive da calismiyor

    Ancak yeni versiyon everdrive x7 nin performansı iyi gibi sanırım başarmışlar.







    Bir de mega SD var ki o CD oyunlari bile çalıştırıyor ama fiyatı akil disi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 20 Ekim 2020; 2:50:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://m.tr.aliexpress.com/item/4001094400765.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spm=a2g10.12057483.0.0.6311737fIM3cIA Ali de dolaşırken bunu gördüm listesinde virtua racing de var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çipleri klonlamak cinliler için sorun değil asil olay fiyat ve performans olayı.denemek lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp deneyeceğim

  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    PS2 için ayrı bir oyunu vardı. Bu oyunu da dvd ye basarım. Ama mega drive sürümünü de yinede deneyeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yoksa retroluğu ve eski güzelliği kalmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Retro dediğin bir tüplü TV ye bakar.

    https://www.youtube.com/results?search_query=Atari+salonu&app=desktop



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 22 Ekim 2020; 1:46:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman 16bit grafiği ve 16 bit 3d oyun oyun olmasından alırım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93B72EA89 -- 22 Ekim 2020; 13:31:56 >
  • Her şeyden önce bir trinitron şart. FV310, FX66, CS60, serileri alınmalı mümkünse 72 ekran. Hdmı lı hd ready tüplüler de var ama onları bulmak samanlıkta iğne aramak gibi.

    İşin üstadı sayılmam elimden çok tüplü tv geçtiği için tecrübelerimi aktarmak isterim. Horizental transistörü ben tamir ettikçe inatla bozulan vestel zeta senide unutmadık...

    Yerli markalarda RGB desteği olmayabiliyor maliyeti kırpmak adına. Toshiba Sony ve Philipsten şaşmayın. Almışken bulabildiğinizin en kalitelisini alın ki günlerce tutulan ağrıyan kollarınıza değsin. 72 tavsiye 52 çok küçük 37 zaten bir karış ekranı var.

    Bahsettiğim arasından en iyisi zamanının 2500 dolarlık efsane FV310 serisi. Komponent desteğiyle diğerlerinden ayrılıyor. Malzeme kalitesi ses kalitesiyle sony nin ustalık eseridir. Bulması imkansıza yakındır. Trabzonli hocam bulmuştu bitane naptı bilmiyorum pm ile konuşmuştuk. Bu bölümde kullanan varsa benim bildiğim o dur.

    Bir diğer tv KV FX66 serisi. Bu da sony nin kalfalık eseridir Sony nin özenerek yaptığı son tüplülerdendir. Ses kalitesi muhteşemdir.Dahili 2 adet 10w hoparlör bir adet 15w subwoofer bulunur. Daha sonra çıkan CS60 ta kırpılmış hissiyatını hissediyoruz(bunu altta anlatıcam). Bunu bizzat kullandım kullanıyorum. Rgb görüntü kalitesi muhteşem üstüne kitap yazsam anlatmaya yetmez. Telefonun amoled ekranı ve 4k tv soluk geliyor öyle diyeyim. Tabi çözünürlük 320x240.3 tane scart portu var yalnızca 2 si RGB verebiliyor. Aux, analog tuneri mevcut. Sağ tarafında tv nin yanında önlerine doğru açılır kapak var. Orada da s video, rca kompozit ve kulaklık desteği var. Picture in picture özelliği var ekranı ortadan ikiye bölüp aynı anda iki farklı cihazla oyun veya başka birşey yapabilirsiniz.

    CS60 ta görüntü kalitesi aynıdır. Fakat malzeme kalitesi, picture in picture gibi özellikler kırpılmıştır. Buna karşın 2x 10w 1x15w ses sistemi yerine 2x20w 2x10w ses sistemi vardır. Sesi daha güçlüdür. 2 tane scart vardır,sadece kompozit veren scart kaldırılmıştır. Yandan açılan kapak kırpılmış, daha dandik bir malzeme kullanılmıştır. Aux, analog tuner vb mevcut. Geometri gibi sorunları olabilir dikkat etmek şart. FX66 ile aynı tv sayılır sadece bazı özelliklerden kısılıp ses kalitesi arttırılmıştır. Sony nin son tüplüsü daha sonra sony tüplü üretimini durdurmuştur.

    Yerli markalardan uzak durun. Şimdiki tv lerini bilemem ama tüplüleri çöp. Arçelik Beko Vestel Şaplorenz hepsini kullandım. Çöp çöp çöp gördüğünüz yerde kaçın. Hatta gördüğünüz yerde tekme tokat girin öyle bir tv başkasının eline geçip boşuna dünyanın elektriğini tüketmesin.

    Tüpleri Lg gibi firmalardan alınsa da tüpü süren entegre , ses kalitesi, malzeme kalitesi 5 para etmez. Çabuk bozulurlar. Hele bazıları flat değilde bombeli oluyor onlara böle tesla bobini hazırlayıp tüpünün anot ve katot kısmından verecen 5bin voltu tüpünü patlatıcaksın.

    Ben dayanamadım bi tanda aldım tabi kollarım haşat oldu Bu seferki CS60 önceki FX66 idi. Aynı evde 2 tüplü manyakmısın diceksiniz. Galiba öyleyim

    Sega dreamcast megadrive master system fabrikasi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 22 Ekim 2020; 15:54:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bilmeyene bak..Sony TV nin önünde secdeye varan senmisin ekrana yansımış.

    Hd crt ler bile var ama bize iri pikseller lazim.biraz da titreyecek.eskiden öyle net görüntü falan yoktu.
    Sega dreamcast megadrive master system fabrikasi
    Sega dreamcast megadrive master system fabrikasi
    Sega dreamcast megadrive master system fabrikasi

    Fiyatlara bakmayın abi sunu al götür yol paranı da vereyim diye ağlayan bile çıkar en alttaki 100 hz bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 22 Ekim 2020; 17:47:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben öyle frikik vermem ben değilim oSega dreamcast megadrive master system fabrikasi 


    Letgodaki ilanın fotosunu koydum foto çekmeye üşendim

  • benim tüplü televizyonum vardı. Markası regal di sonra tüpü bitti bende attım hurdacıya. Yeni tüplü tv alırsam sony den başka hangi markalar iyi bu tüplü tv de?Sega dreamcast megadrive master system fabrikasi 

  • Sony philips ve toshiba. Neden mi?

    Malum markalara göre daha kaliteli ses ve görüntü. Kolay kolay bozulmaz. Benim elimde 1 arçelik 1 vestel öldü 10 yıllık bile değillerdi. Öyle yok tüpü çatladı hadi tüpü şoklayalım olmaz. Besleme arızası falan nadiren olur yıllarca canavar gibi çalışır. Yerli tvler stereo bile desteklemezken 2+1 dahili ses sistemi barındıran sony ler mevcut.Sony nin Aperture grille (trinitron) teknolojisi kendini belli ediyor resmen shadow maska sen kimsin yaw diyip 40 yıl piyasaya hükmediyor.

    Tüpü süren entegre daha kaliteli. Maliyeti az olsun diye kısılmamıştır. Tv scart ve av girişleriyle doludur bir sürü cihaz bağlayabilirsiniz. Yerli tv lerde 1 tane falan vardır scart anca. Oda rgb değil.


    Sony ve Philips ülkemizde daha yaygın. Flat (düz) ekran olmasına dikkat edin bombeli olanlara bulaşmayın. Yer ve adam sıkıntısı yoksa 72 ekran tavsiye. Zamanında tüplüden lcd ye geçiş döneminde Sony KV-CS60 serisi ölü fiyatına satıldığı için kapış kapış gitti,ülkemizde en kolay bulunan Sonylerdendir. 100hz olmasına dikkat edin. CS60 Fv310 FX66 Ls60e Fs17 serileri 100hz dir. Fv310 ve fs17 de komponent var. Komponent anca 6. Ve 7. Nesil konsollarda iş yapar. Önceki ve sonraki nesilde komponent desteği yoktur


    Adam derken 72 alıcaksan en az 2 kişi gideceksin bide özel araban olacak. Yoksa taşıyamazsın. 82 ekran falan da var onlar zaten yetişkin adam ağırlığında allah kolaylık versin şimdiden. Özel araba sedansa allah rahmet eylesin bagaja sığmaz tv. Hatchback bir araç veya kamyonet Sega dreamcast megadrive master system fabrikasi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Donanim haber yeni tüplü televizyon uzmanı karsinizda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az daha uzmanlaşınca Crt den lpg çıkarma operasyonuna başlıycam

    Bu arada vestel onyx flat 87 ekran tüplü var yerlilerin arasında sony kalitesine en yaklaşanı budur. Tüpü lg ve philips ten alınma. Dolby virtual surround 2+1 ses sistemi tvye dahil. Bu tv ye özenmişler ama gene bir sony değildir.
    https://www.chip.com.tr/haber/vestel-en-buyuk-tv-yi-uretti_800.html

    Sony Fv310 da aperture grille yi geliştirerek tüplünün padişahı haline gelmiştir. Pikselleri arasındaki boşluğu azaltıp piksel yoğunluğunu 4 kat arttırıp bide üstüne komponent desteği yapıştırıp mimar sinan selimiye camii gibi ustalık eserini yapmıştır. Baş yapıttır efsanedir. Panasonic in de efsane crt tv leri var tau serisi gibi ama tr te gelmedi onlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.