Şimdi Ara

Knightı hala oynayanlar için. Boşuna sızlanmayın bence.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar 2004-2009 Knight Online maceramdan sonra Aion Online oynamaya başladım. Ama bir kaç formu günlük takip etmeyi hiç bırakamadım. İnsan knighttan kopamıyor çünkü. Aion knighta grafik yönünden m, mekanik yönden, pvp yönününden 10 basar. İlk başta 18 T.L aylık ücret vardı. O zamanlar çok harikaydı. 2011 den itibaren ücretsiz oldu. Ama ücretsiz iken bütün yapabildiklerin yarıya düşüyor. Mesala 4 def zindana girenler 2 defa giriyor. Yada günlük zindanlar 48 saat sonra girilebiliyor Gold Packet yani knightın premiumu oluyor. Gold paket olmadan trade atamıyorsun. Tezgah kuramıyorsun. Brokera item atıp alamıyorsun. Anlıyacağınız bütün online oyunlar para üzerine kuruludur. Aion knightın üzerinde bir oyun. Yılda 2 defa güncellenen bir oyun. Bir iteme 3 bin T.L para verir alırsın. 2 ay sonra o item çöp olur.
    Knight benzeri koxp orada da var. 2 ay önce bot farmı bitti. İtemleri zindanlardan farmlıyorsunuz.Yarım el gibi no animation muahbbeti var. Anlıyacağınız ya online oyun oynarsınız ya da bu diyardan gidersiniz. Oyunun a b c ismi ile anılması önemli değil.Her oyunun artısı eksisi var. Hala oynayabiliyorsanız zevkini çıkarın bence.



  • Aion knighta pkda 10 mu basar :D
    Aion pk da hangi oyundan daha iyi de knighttan iyi olsun.
    2012-13 arası aion oynadım pvpsi berbattı.
    Grafikleri süperdi zindanları da güzeldi ama pvpsi berbattı.
    Rift yapıyordum 3 5 kez adam kesince ağır çekimde hareket etmeğe başlıyordum. Ve rifte girdiğim karakter 30lvl mi neydi.
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben aionu savunmaya gelmedim. Dediğinin aksine pvpsi harika. Stun , taunt, Hold up, knock down, fear, gostone vb bir çok etken oyunda mevcut. Ve bunların içinden sadece blind (kör etme asasta), Taunt ve stun ( çekme ve bayıltma ) daha dün knighta kurianla geldi. Derdim o oyunun pvpsi iy bu kötü ya da o oyun iyi bu kötü demek istemedim. Demek istediğim her oyun para üzerine kurulu, her oyunun bugları, hilesi hurdası vardır. Ben 2009 dan sonra Aiona geçtim ve o oyunun bile binlerce sıkıntısı var. Oyun 2 yılda 2 patch görüyor 1 player 5 bin T.L ik charla 2 ay kral oluyor. Sonrasında itemleri çöp oluyor. Knight bir çoğumuzun hayatına ilk online oyun olarak girdi ve yeri ap ayrı. Ama aiondan sonra grafik yönünden ve yukardaki saydıklarım yüzünden dönemiyorum. Ve arkadaşlara diyorumki oynayabiliyorsanız devam edin güncel oyunlar bile sıkıntı dedim. Hatam varsa affola :9
  • omer3415 O kullanıcısına yanıt
    Stun taunt ile pknın kalitesinin bi alakası yok ki.
    Knight'ı koxp yüzünden bırakmıştım, şimdi de var sanırım ve dediğin gibi grafiklere alışamıyor insan artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.