Şimdi Ara

Yaris 1.5 Benzinli Manuel Nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu anda 2004 model 1.0 yarı otomatik yaris kullanıyoruz. Araçla kısa mesafede işe gidiyorum sadece işimi görmek amacıyla yani. 3 ay önce viteslere geçmemeye başladı ve otomatik vitesin robot kolunun ömrü bitti. 1800 civarına değişti ancak geri viteste çoğu zaman hemen geçmeme problemi devam ediyor. Gözüm sürekli ekranda. Bir de 1.0 motor geç tepki veriyor ve ağır kalıyor. Yeni 1.5 benzinlilerine baktım. 112 hp maksimum güç veriyor. E araç da hafif haliyle seri olacağı yönünde ön fikrim var. 6 ileri olması da ekonomi ve son hızda avamtaj. Sizden değerlendirme bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam ben de bu arabadan yok ama neredeyse aynı tork değerlerine sahip motor var. Benim araba 0.9 Sandero Stepway 90 bg, 135 nm torku var motorun arabanın ağırlığı da 1080 kilo, yani bu araba ile neredeyse aynı ağırlıkta hatta 0-100 değerleri bile neredeyse aynı. Kendi arabam için konuşursam arabada 2 kişiden fazla kişi yoksa gayet yeterli performans sağlıyor ama arabada 5 kişi olunca ister istemez araba çekişten biraz düşüyor ama yanlış anlaşılması çok kötü olmuyor. Kısaca söyleyeceğim bu ağırlıkta bir araba için 136 nm tork gayet yeterli performans sağlıyor. 6 ileri vites olması çok iyi tabii, dikkatli kullanımda özellikle uzun yolda az yakacağını düşünüyorum, 1.33 toyota corolla sahibi bir arkadaşım bu havada 5.0 ortalama yakalmış bence gayet iyi. Bu motorum büyük olması belki şehir içinde daha fazla yakmasına sebep olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 1 Mart 2018; 0:21:56 >
  • 1.0 lt ile 1.5 lt çok çok farklı. Hem motor hem şanzıman teknolojisi. Bütçe varsa hiç düşünmeden 1.5 lt otomatiğe geçin derim.Araç hem atak hem daha ekonomik hem de şanzıman sorunsuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.