Şimdi Ara

Oneplus 5t hakkında birkaç sorum var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uzun zamandır mi mix 2 6gb ram ile oneplus 5t 8gb ram arasında gidip geliyorum,
    sormak istediklerim;

    Iphone'daki gibi ekran kapalı iken Whatsapp - Mail - Sms geldiğinde kilidi açmadan gösteriyor mu?
    Gösteriyorsa da kilidi açmadan cevap yazabiliyor muyuz?

    En önemlisi telefonun Kronik Problemi var mı acaba?

    Teşekkürler...



  • Sorduğunuz şeyler genel android özellikleri telefona özel bir durum yok.
    Kilit ekranında bildirimleri gösterme android işletim sisteminde şöyle çalışıyor.
    Eğer telefona kilit atamazsanız tüm bildirimler kilit ekranında görünür ve istediğiniz takdirde genişletip okuyabilirsiniz, doğrudan cevap seçeneği uygulamadan uygulamaya değişir.
    Eğer telefona kilit koyduysanız size 3 seçenek sunuluyor, tüm bildirimleri kilit ekranında göster, hassas bildirimlere sahip uygulamaların bildirimlerini gizle ve tüm bildirimleri gizle. Eğer ilk seçeneği seçerseniz tüm bildirimlerinize kilit ekranından ulaşabilirsiniz. İkinci seçenekte ise seçili uygulamaların bildirimleri gizli oluyor, bu uygulamaların bildirimlerin içerikleri kilit ekranında gözükmüyor, son seçenekte ise hiçbir uygulamanın bildirimlerinin içerikleri kilit ekranında gözükmüyor.
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sormak istediğim bir soru daha olacaktı.
    Telefonun Titreşim ve Zil sesi seviyesinin yetersiz olduğunu söylüyorlar acaba doğru mudur?
    Eski telefonum Z3 Compact idi ve bu ses-titreşim yüzünden telefondan soğumuştum.
  • Zil sesi son derece yeterli, içeri oda da olsa rahat duyuyorsunuz.
    Titreşim konusunda ise çok güçlü bir titreşimi yok, o konuda haklılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 28 Şubat 2018; 15:9:20 >
  • kafanıza takacağınız tek sorun sar değeri olsun,
    cihaz diğer konularda üzmez
  • Keyifle kullanacagin bir cihaz. İci rahat olsun. Sistem harika. Kısayollar konusunda başarılı. Kilit ekranında hic uyandirmadan sarki geçebilmekten tut always on display e kadar hersey var. Kullanışlı bir cihaz. Gördüğüm 2 eksik, biri ses kısmak için bildirim alanında trackbar yok. Müzik dinlerken ses kısmak istersen tusa basman gerekiyor.ya da harici widget kuracaksin. Sıkıntılı benim için. Bir de ses profili değiştirmek icin 3 kademeli tus var. Sesli titreşim ve rahatsiz etme modu. Bu modlari arayuzden değiştirecek bi yer yok. İlle i tusu kaydırarak yapacaksın. Yazılımsal 2 sıkıntı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bortecine09

    Keyifle kullanacagin bir cihaz. İci rahat olsun. Sistem harika. Kısayollar konusunda başarılı. Kilit ekranında hic uyandirmadan sarki geçebilmekten tut always on display e kadar hersey var. Kullanışlı bir cihaz. Gördüğüm 2 eksik, biri ses kısmak için bildirim alanında trackbar yok. Müzik dinlerken ses kısmak istersen tusa basman gerekiyor.ya da harici widget kuracaksin. Sıkıntılı benim için. Bir de ses profili değiştirmek icin 3 kademeli tus var. Sesli titreşim ve rahatsiz etme modu. Bu modlari arayuzden değiştirecek bi yer yok. İlle i tusu kaydırarak yapacaksın. Yazılımsal 2 sıkıntı.

    Ses kısma olayı için ben şu uygulamayı kullanıyorum(play store'da bulamadım şu an):

    https://www.dropbox.com/s/fiwl5q1v4hzera7/StatusVolume%20Plus%20%5B2.1%5D.apk?dl=0&m=

    Ses modları da shortcutter uygulaması ile yapılabiliyor.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.leedroid.shortcutter



    İsterseniz bakınız




  • Eyvallah kardeşim sağolasın.simdilik en iyisi bu. Gelişmiş bi uygulama. ama ergonomik anlamda henuz aradığımı bulamadim. Kilit ekranindan erişemiyor olmak da bir baska eksi tarafi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bortecine09

    Eyvallah kardeşim sağolasın.simdilik en iyisi bu. Gelişmiş bi uygulama. ama ergonomik anlamda henuz aradığımı bulamadim. Kilit ekranindan erişemiyor olmak da bir baska eksi tarafi.

    Rica ederim. Kilit ekranından hangisine erişmek istiyorsunuz?

    Ses kısma şeyiyse orada da görünmesi lâzım(tüm bildirim içeriklerini göster seçildiği takdirde) Ses modlarını diyorsanız o ayrı.
  • Dostum ben iphonedan gecmeyi dusunuyorum. .sen ne zamandir kullaniyorsun cihazi ? Saf androide yakin cihazlar one plus 5 ler.Android eko sistemini biliyorum.belli bir sure sora sistem sisiyor.ancak one plusta ve saf android cihazlarda bu olmamasi lazim diye dusunuyorum..senin deneyimin nasil bu konuda ? iosun stabilitesini aratmasin istiyorum.
  • technoB T kullanıcısına yanıt
    iPhone 7 yi sattim da geçtim. Epey bi söylenenler oldu. Gecme etme pisman olursun diye. Telefonu en uç noktalarına kadar kullanan biriyim. Geçiş sebebim şarj ve ekran kalitesi. Stabilite cok iyi desem sığ kalır. Henüz 15 20 gün oldu geceli. Uzun kullanımda ne olur sorusunun cevabi bende yok bu yüzden. Cihazın kamerasını görenin dibi düşüyor. Ekran muazzam. Parlaklığı beyazlığı netliği cok iyi. Ekran kasa orani budur. 7 den geçince biraz büyük mü olur acaba demistim ama iki güne alıştım.

    Taşımak zor mu? 7 ye göre biraz iri ama ağırlığından rahatsız olmadım hic.
    Pil abanaraj kulkandigim halde 1.5 gün garanti. Hücresel mi acsam wifi mi demiyorum. Kafam rahatladı. 7 yi günde ortasinda sarj ediyordum.

    Ses kalitesi beni memnun etti. Aracimda aux üstünden dinliyordum sürekli iPhone da. Ses farkı anında hissedildi. Eşim ses çok güzel geliyor teybe bisi mi yaptin dedi.

    Arayüz saflığı güzel. Gereksiz makyaj vs efekt hiç yok.

    iostaki soldaki widget alaninin benzeri var. Ona çok sevindim. Ekranda widget sevmiyorum. Sonra yukari kayabilen bir yapıda alt alta widget ekleyebiliyorsun.

    Bildirim merkezinde ses kontrolcüsü yok. Ses ac kapat icin tusa basmayı sevmem. iOstaji control center in aynisini uygulama olarak yapmışlar. Onu kullanıyorum isimi çözdü gibi. Kilit ekranında hala yok ses aç kapat. Bir de ses profili degistirme icin soldaki iki kademeli tus vardı iPhone da. Bunda da var aynısı 3kademeli. Sesli - Sessiz- Rahatsız Etme modu olmak üzere.

    Kilit ekraninda büyüktür isareti çiziyorum ekrana sonraki sarkiya geçiyor. Küçüktür isareti çiziyorum öncekine. İki parmak aşağı çekiyorum muzik duruyor. Bunlar sistemin icinde hep.

    Bildirim ışığı var. Bence büyük kolaylık.

    Always On Display denilen kilit ekranında bildirim saat ve göstermek icin olan özellik var.

    Sarj olma süresi muazzam. 1saat 10dk civari doluyor pil. İlk şarj edişimde şaşkınlık icinde resmen pilin doluşunu izledik yok artik diye diye.

    Telefonda ısınma namına zerrece bisi yok.

    Ekrana cift tik ac kapat var. iPhone da olmasini hayli istedigim ama bir türlü gelmeyen özellik.

    Titreşimin zayıflıgindan bahsetmisler bi kac yerde. Zayıf titreşimi severim. Zar zar öttü mü uyuz olurum.

    Telefonun kullanimi sonrası bahsedebileceklerim bunlar kardesim. Aklina takilan baska soru varsa sor. Yardımcı olmaya çalışırım.




  • Son olarak ses için şu uygulamayı kullanıyorum. Kilit ekranından erişim noktasında da müsade ediyor.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphaprods.ios.control.center
  • Cok tesekkur ederim bu kadar detayli bir aciklama yaptigin icin.ben de iphone 6 dan gececegim.aklimda olan bikac soru var.cevaplarsan sevinirim.iphone da titresim siddeti gayet yeterli.aradaki fark ne kadar ? One plusta dusuk diyenler var cunku.bir de iphonr da kulaklikla muzik dinlerken kulaklik tuslariyla sarki degistirebiliosun.cepteyken tel buyuk kolaylik oluor.bunda oyle bir imkan var mi ? son olarak da sarj adaptoru Türkiye uyumlu gelmiyor degil mi ? Donusturucu almak lazim sanirim
  • technoB T kullanıcısına yanıt
    Dönüştürücü geliyor. Sıkıntı etme.

    Kulaklık çıkmıyor telefonun kutusundan. Kulaklığıni kullanabilirsin 3.5mm dir sendeki. Fonksiyonları aynen geçerli. ben gecici bi kulaklik aldim. Tek tuşu var. Çift tıklayinca sonrakine geçiyor. 3tikta onceki yok.

    Titreşim bence gayet yeterli. Hatta bunda da en düşükte. Bu kadar fazla titreşimi ne yapacaklar bilmiyorum. Genelde elde zaten telefon. Ya da masada. Şu an denedim diger titreşim seviyelerini hiç eksikliğini hissetmeyecegin bisi.

    Rica ederim. Hayırlı olsun simdiden :)
  • iyimis vallahi.bunlarin disinda beni tek killandiran ithalatci garantisi.bakalim alicam sanirim ;)
  • technoB T kullanıcısına yanıt
    Garanti konusunda bişi diyemem. Apple o konuda iyi ama pilin ve telefonun içine etmeden önce düşüneceklerdi. Garanti varda ne oldu. Kocaman bi hiç.
  • O islemci hizi dusurme olayini cok sinir oldum.o kadar sogudum ki appledan.bi daha asla apple urunu almam.zaten hizli sarj adaptoru bile yok 6000 binlik telefonlarinda .ayriyetten 300-500 kac tl ise orjinali para veriosun.iphone 7 ler 8 lerin bataryasi tam bi rezalet.kucucuk bataryayi koyuyolar gunde iki defa sarj ediosun.6000 binlik iphone x in on kamerasi tam bir fiyasko.ustune genis aci selfie cekemiosun
  • Şuan 2395 en ucuz dahada düşer mi almalımıyım bu fiyata?Birde aynı fiyata mi mix2 128gb ve 200 lira fazla koyup s8 mi sorusu var kafamda.
  • Bende de s8 soru isareti idi. Hanimda s8 var lansmanla birlikte aldim uzun suredir kullaniyor, memnun (telefondan cok bir beklentisi yok fotograf ceksin int e girsin yeter). one plus 5t de bir aydir falan elimde belkide tam olmadi bir ay. Kamera kesinlikle s8 den iyi. Open beta yuklu. Ekranin tamamini kullanmasi olayina bayildim. Yon tuslari yok. Titresim iphone 8 ile kıyaslar isen 5 de 1 falandir. Ama bana yeterli geldi. Keske s8 alsaydim demedim suana kadar.2500 e hb dan hb saticisindan almistim. Cift hat kullaniyorum bir gunu cikariyor o da ayri bi arti oldu benim icin.

    Oneplus 5t hakkında birkaç sorum var!

    Oneplus 5t hakkında birkaç sorum var!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bortecine09

    iPhone 7 yi sattim da geçtim. Epey bi söylenenler oldu. Gecme etme pisman olursun diye. Telefonu en uç noktalarına kadar kullanan biriyim. Geçiş sebebim şarj ve ekran kalitesi. Stabilite cok iyi desem sığ kalır. Henüz 15 20 gün oldu geceli. Uzun kullanımda ne olur sorusunun cevabi bende yok bu yüzden. Cihazın kamerasını görenin dibi düşüyor. Ekran muazzam. Parlaklığı beyazlığı netliği cok iyi. Ekran kasa orani budur. 7 den geçince biraz büyük mü olur acaba demistim ama iki güne alıştım.

    Taşımak zor mu? 7 ye göre biraz iri ama ağırlığından rahatsız olmadım hic.
    Pil abanaraj kulkandigim halde 1.5 gün garanti. Hücresel mi acsam wifi mi demiyorum. Kafam rahatladı. 7 yi günde ortasinda sarj ediyordum.

    Ses kalitesi beni memnun etti. Aracimda aux üstünden dinliyordum sürekli iPhone da. Ses farkı anında hissedildi. Eşim ses çok güzel geliyor teybe bisi mi yaptin dedi.

    Arayüz saflığı güzel. Gereksiz makyaj vs efekt hiç yok.

    iostaki soldaki widget alaninin benzeri var. Ona çok sevindim. Ekranda widget sevmiyorum. Sonra yukari kayabilen bir yapıda alt alta widget ekleyebiliyorsun.

    Bildirim merkezinde ses kontrolcüsü yok. Ses ac kapat icin tusa basmayı sevmem. iOstaji control center in aynisini uygulama olarak yapmışlar. Onu kullanıyorum isimi çözdü gibi. Kilit ekranında hala yok ses aç kapat. Bir de ses profili degistirme icin soldaki iki kademeli tus vardı iPhone da. Bunda da var aynısı 3kademeli. Sesli - Sessiz- Rahatsız Etme modu olmak üzere.

    Kilit ekraninda büyüktür isareti çiziyorum ekrana sonraki sarkiya geçiyor. Küçüktür isareti çiziyorum öncekine. İki parmak aşağı çekiyorum muzik duruyor. Bunlar sistemin icinde hep.

    Bildirim ışığı var. Bence büyük kolaylık.

    Always On Display denilen kilit ekranında bildirim saat ve göstermek icin olan özellik var.

    Sarj olma süresi muazzam. 1saat 10dk civari doluyor pil. İlk şarj edişimde şaşkınlık icinde resmen pilin doluşunu izledik yok artik diye diye.

    Telefonda ısınma namına zerrece bisi yok.

    Ekrana cift tik ac kapat var. iPhone da olmasini hayli istedigim ama bir türlü gelmeyen özellik.

    Titreşimin zayıflıgindan bahsetmisler bi kac yerde. Zayıf titreşimi severim. Zar zar öttü mü uyuz olurum.

    Telefonun kullanimi sonrası bahsedebileceklerim bunlar kardesim. Aklina takilan baska soru varsa sor. Yardımcı olmaya çalışırım.


    Hocam seçiminiz için tebrik etmek lazım 7’den sonra size oneplus uçak gibi gelmiştir bence. 7’nin ekran kullanıcıları kabul etmesede gerçekten piksel piksel. Büyük fark hissetmişsinizdir.



    Benim merak ettiğim 7 Plus kullanıyorum ve geceleri düşük ışık performansı konusunda üzer mi beni? Sizin deneyimleriniz neler?




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.