Şimdi Ara

Fenerbahçeli Cüneyt Çakır Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Cüneyt Çakır hakkında ki "Beşiktaşlı" oluşuna dair verdiğim cevaplar, genel tartışma konusu içerisinde kaybolduğu için buraya kalıcı bir konu açmak istedim.

    1) Cüneyt Çakır, babası Serdar Çakır gibi doğuştan fenerlidir. Ben Kadıköy Moda' lıyım ve onların sahip olduğu fitness merkezine önceki yıllarda iki kere üye de olmuştum. Ara sıra karşılaşıyorduk spor merkezinde... Hiç boşu boşuna Beşiktaş forumuna gelip "Çakır sizi kurtaracak." diye sadece hayal dünyanızda ki gerçek olmayan şeyler ile milleti kışkırtıp durmayın. Bakın burada ben cehaleti de önlüyorum hem. Cüneyt Çakır operasyon hakemidir, yayıncı kuruluş mutlu olsun, iyi kazansın diye ortalıkta sıkışık bir durum var ise bu tip hakemler atanır. Cüneyt Çakır ayrıca takımınızı derbi öncesi yakalar ise inceden doğrar.

    Geçen yıl bir derbi öncesi Cüneyt Çakır maçımıza atanmıştı. Gösterdiği sarı kartlar ile oyuncularımızı cezalı durumu düşürmüştü ki, her Beşiktaşlı Cüneyt' in ne kadar Beşiktaş düşmanı olduğunu bilir.
    Son olarak, dediğim gibi fb' li cücüşü buraya gelipte bilmeden etmeden Beşiktaşlı gibi göstermeyin, komik oluyorsunuz.

    2) Şenol Güneş' in küfür edip ceza almadığını yazan rakip taraftar, kendi takımınızdan bihabersiniz birde utanmadan gelip buraya milleti bu konuda kışkırtıyorsunuz.
    *Volkan Demirel' in kaç kere ana avrat küfür ederken ekran görüntüsü yakalandı. Hiç ceza aldı mı ?...
    *Haftalardır hakemler hakkında basına açıklama yapan Aykut Kocaman' ı düşünün. Onun yaptığı bu açıklamaları Şenol Güneş kaç maç ceza alırdı acaba?
    *Haftalardır Şenol Güneş küfür etti ceza almadıııııı diye ağlaşıyorsunuz. Siz önce kendi takımınıza bakın. Ana avrat küfür eden ve kameraya yakalanan Aykut Kocaman ceza aldı mı?

    Ana avrat küfür edip sahaya ses bombası atan Bursaspor taraftarı ceza aldı mı ? Ölünün arkasından küfür eden fb taraftarı ceza aldı mı ? Bize en az iki yıldır +7 uzatma verilmemişti. Şükür sonunda verildi, bakın bakalım sizin kaç tane +6 kaç tane +7 uzatmanız var ?
    İnsan hakemler Beşiktaşı kolluyor diye yazarken biraz utanır. Tüpçü tam bir Beşiktaş düşmanıdır. Sezon başı aldığımız seyircisiz oynama cezasından ne karakterde olduğunu anlayabilirsiniz.
    Saygılar







  • Türkiye'deki Süper lig hakemlerinin çoğunluğu Fenerli ve Beşiktaşlı. Lig tv'nin sahibi Fenerliydi hakemlerin olmama ihtimali yoktu. Federasyon başkanı da Beşiktaşlı hakemlerin Beşiktaşlı olmama ihtimali var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adama Fenerbahçeli diyorsunuz o da bundan etkilenip ben objektifim diyebilmek için her maç Fenerbahçe'yi doğruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana avrat küfür eden Aykut Kocaman...
    Ana avrat küfür eden Aykut Kocaman...
    Ana avrat küfür eden Aykut Kocaman...
    Ana avrat küfür eden Aykut Kocaman...

    Efendi Beşiktaş'tan sonra dünyanın en komik fıkrası. Şenol Güneş ile karıştırdın herhalde. Adama bak kafasında neler kurmuş. Google'a "Aykut küfür etti." yazınca bile "Şenol Güneş hakeme .. dedi" haberleri çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 25 Şubat 2018; 14:40:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fernandao' nun golü 79 cm ofsayt.
    Quaresma' nın net penaltısı verilmedi.
    Fb' li orta ve yan hakeme rağmen eze eze yendik, hayırlı olsun. ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.