Şimdi Ara

buranın bu hali üzdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • buranın genel olarak sadece ticaret olarak kullanılması üzdü. eskisi gibi tartışmalar, hurafelerin tartışıldığı ne bileyim ilginç anların olduğu paylaşımlar hiç yok.

    oyun ölmüş mü? kesinlikle hayır. en ünlü zamanında oynadığım zamanlardan bile daha fazla aktif şu an nasıl oluyor aklım almıyor. moradonda adım atıcak yer yok. cz ana baba günü. destanda az oynadım, sonra manese geçtim arkadaşlardan ötürü. iki server'da inanılmaz dolu. ve öyle atı alan üsküdarı geçti artık oynanmaz gibi bir durum da kesinlikle yok. 3-5 adam senden güçlü olsun ne olacak? sanki her oyunu oynarken en birinci ben olmalıyım mantığıyla mı oynadınız, kaçında başarılı oldunuz?

    belki de forum kültürü eskisi gibi değildir.

    başlamak isteyen varsa başlasın. yok server öldü zaman bitti tadı kaçtı vs vs kimseyi dinlemeyin. kendiniz görün. he oyunu beğenmezseniz artık sizi sarmıyorsa "eskidenmiş demekki geçti artık" der geçersiniz. ama bunu kendiniz dersiniz, başkasının lafıyla değil. tekrar başladım pişman değilim. ortam cidden baya güzel

    15 sene olmuştur forumdaki zamanım. sayısız sayıda mmorpg oynadım. ister p2p ister f2p olsun. hiç biri uzun soluklu olamadı. yani hayatım sadece knight metin2 gibi oyunlardan ibaret değil. keza bu oyunları aşağılık görenlerin kibirini ben anlamıyorum.

    Hepimiz büyüdük belki de onun etkisi var. Ama yine de tad aynı bence :)







  • herkes öğrendi artık oyunun mekaniğini ben oynarken asasa str veriyordum falan şimdi öyle değil herkes biliyor nasıl oynanacağını ne yapacağını e haliyle eski tartışmalar falanda pek olmuyuyor birde eskiden az buz bilen adam pkda ağlatırdı swyi şimdi öyle değil herkes biliyor
  • Oyunun bir zevki yok. Saçma sapan itemlar, skiller, efectler filan. Oyunun bizim zamanında oynadığımız oyunla tek benzerliği oyunun ismi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke gercek para oyuna bu kadar etki etmesede oynasak eskisi gibi. Iyice suyu cikmiş artik. Milyarlari basip char dizenler oynuyor oyunu artik. Ben Cs Go, Lol oynuyorum 1 lira basmadan gayette zevk aliyorum arkadaslarimla. Knight yeri ayri gonlumuzde. Bdw, chaos pazar falan yapiyorumda ciddi anlamda oynanmiyor oyle laylaylom havasinda sirf eski gunlerin hatrina. Dedigim gibi oyuna gercek para direk etki ediyor. Parayi basan kral.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.