Şimdi Ara

Tanix TX92 Android TV Box - 4K. S912. 64Bit .2.0GHz, 3GB / 32GB DDR4 (İNCELEME) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
8.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adnadnan

    Hocam AliExpress den aldım. Evdeki TV de farklı kablolar ile denememde aynı sorunu vermişti. Hatta pembe olunca kabloyu söküp takinca sorun kalmıyordu. Şimdi iş yerinde 3 saat boyunca takılı kaldı. Burada olmadı. TV den olma ihtimali yoktur diye düşünüyordum ama böyle bir durum ile karşılaştım. Şaşkınım. 😁

    Sizin tv de var bir sıkıntı o zaman, neyse ki boxta sorun yok ona sevinmeli:)
  • Eve geldim tekrar taktım yine aynı sorun. Enteresan. TV senelerdir hic sorun olmadan kullandığım bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDMI bağlantısında bir sıkıntı olabilir, laptop veya benzeri bir aygıtla deneme yapmadıysanız sorun yok gibi düşünüyor olabilirsiniz:)
    Ama tabi farklı bir tv box uyumsuzluğu olur mu bilemem, düşük ihtimal de olsa...
  • Tanix tx92 3/32 ddr4 olan modeli aldım. Ancak satıcı UK plug ve dönüştürücü göndermiş. Cihaza elektrik gelmiyor. Bu cihaza uygun adaptör almak istiyorum. Nereden bulabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackmannnnn

    Tanix tx92 3/32 ddr4 olan modeli aldım. Ancak satıcı UK plug ve dönüştürücü göndermiş. Cihaza elektrik gelmiyor. Bu cihaza uygun adaptör almak istiyorum. Nereden bulabilirim?
    bendeki adaptörün fotoğrafı. 5v 2amper
    Tanix TX92 Android TV Box - 4K. S912. 64Bit .2.0GHz, 3GB / 32GB DDR4 (İNCELEME)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani -- 22 Mayıs 2018; 16:9:58 >




  • Sorun adaptöründe değilmiş, cihazın anakart ti arızalıymış. Daha hiç kullanamadık cihazı. Şimdi AliExpressten para iadesi alacağım diye uğraş dur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı cihazı UK plug ile göndermişti. Kardeşim benden habersiz evde olan adaptörlerden birisini kullanmış, kullandığı adaptöre baktım 12V. Anladığım kadarıyla cihaza elektrik gelmemesi 12V adaptörden kaynaklı, yüksek voltajlı elektrik cihazı yakmış olabilir. Bu durumda ne yapabilirim arkadaşlar? Elektronikciler yapabilir mi veya onereceginiz başka birsey var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazın iptv durumu nasıl? takılmalar, donmalar v.s oluyor mu?
  • ben bir sorun yaşamadım. sadece ac3 sesi olan yayınlarda ses sorunu oluyor perfect tv de. mx player codec seçili ip tv (mavi logolu) uygulamada sorun olmuyor. donma vs yok. cihaz oldukça hızlı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackmannnnn

    Satıcı cihazı UK plug ile göndermişti. Kardeşim benden habersiz evde olan adaptörlerden birisini kullanmış, kullandığı adaptöre baktım 12V. Anladığım kadarıyla cihaza elektrik gelmemesi 12V adaptörden kaynaklı, yüksek voltajlı elektrik cihazı yakmış olabilir. Bu durumda ne yapabilirim arkadaşlar? Elektronikciler yapabilir mi veya onereceginiz başka birsey var mı?
    Hocam benzer bir sorun bende de var. İlk gün sorunsuz kullandığım cihaz ikinci gün hiç elektrik gelmemeye başladı. Çözebildin mi sorunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef, hala bilen birilerinden yardım bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: billy brown

    bu cihazın iptv durumu nasıl? takılmalar, donmalar v.s oluyor mu?
    İp tv performansı çok iyi.

    Bir de aldığınız ip tv kaynağı iyi ise sıkıntı yaşamazsınız.

    Benim 1 yılı geçti alalı.Çok memnunum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: granma79

    İp tv performansı çok iyi.

    Bir de aldığınız ip tv kaynağı iyi ise sıkıntı yaşamazsınız.

    Benim 1 yılı geçti alalı.Çok memnunum.

    Alıntıları Göster
    Selamlar, ben şu an x96 kullanıyorum. Neredeyse kaynak kodlarını ezberledim. Son derece kullanışlı ve ucuz bir ürün. Üstelik her şeyde tam performans. Zaten bir şeyi biraz öğrendikten sonra her şeyiyle tam olarak kavrıyorsunuz. Xiamio 'nun Mi Box'unu aldığım gün iade etmek durumunda kaldım. Bi kere o kadar sık bağlantı hatası alıyordum ki, kimisi modemi camdan atın diyor, kimisi bant değiştirin diyor. Halbuki 5'te 1'i fiyata satılan android boxlarda hiçbir sorun yok. Belki Xiamio Box yeni güncellemeleriyle durumu aştıysa tekrar şans verebilirim. TAnix'i arkadaşım sipariş etti. Üstünden yaklaşık 15 güng eçmesine rağmen kargoya verilmeyince siparişi iptal ettirip x96mini satın aldık. Açıkcası benim gözüm hala Xiamio'da, çok temiz bir cihaz ama bağlantı sorunun görünce tırstım. Perfect Player'i optimazsyonu düzgün yapılınca iptv paralı üyeliğimde kanal geçişleri bazen 1-2 saniye gibi hızlı sürelerde açıyor. Xiamio kablosuz bağlantıda bunu verebilecek mi bilmiyorum. Sanırım cihaz stream yapmaya elverişli değil. Her neyse araştırmalarıma devam edeceğim. bakalım mi box'a tekrar dönecek miyim zaman gösterecek. netflix lisansı olmayan cihazların ortak sıkıntısı görüntü 480p ve 720p arasında gidip geliyor. TEk sıkıntısı bu. Bir de google ve netflix lisansları olsa bu cihazlar tadından yenmezdi.




  • Xiaomi Mi Box için USB Ethernet takıyorlar.
  • Yeni aldığım sıfır kutusunda bulunan tanix tx92 3/32 GB ddr4 cihazimi satıyorum. Almak isteynler ulaşabilir. Kapalı kutu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Merhaba,
    Tx92 android güncellemesi yapan var mı? Netflix uygulaması eskide kaldığı için kullanamıyorum. Yenisini yüklemem için android versiyonu yükseltmem gerekiyor. Destek var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluoz -- 22 Mart 2019; 20:10:23 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.