Şimdi Ara

IMDB Top 250 İzlenen Kısmı Yanlış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Top 250 sayfasına girince karşımıza çıkan şu kısımdan bahsediyorum arkadaşlar, yıllardır düzeltemedim bu sorunu.
    Tahminimce 250'den sadece oy verdiğim filmleri sayıyor burada, halbuki listede oy vermediklerim de izlenmiş şeklinde gözüküyor. Nasıl çözülebilir bu sorun?
    IMDB Top 250 İzlenen Kısmı Yanlış



  • Bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • Watchlist ile karıştırıyor olabilirsiniz. Sadece filme on üzerinden puanlama yaptığınızda o filmi izlemiş sayılırsınız. Watchlist ise ileride izlemek istediğiniz filmlerin olduğu bir kişisel listedir. En azından konsepti böyledir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AH.C

    Watchlist ile karıştırıyor olabilirsiniz. Sadece filme on üzerinden puanlama yaptığınızda o filmi izlemiş sayılırsınız. Watchlist ise ileride izlemek istediğiniz filmlerin olduğu bir kişisel listedir. En azından konsepti böyledir.

    Hocam haklısınız, ben yıllardır watchlisti takipteki-izlenecek filmler değil de watched list, yani izlenenler gibi düşünüyorum. 10'luk sistemde de puan vermek zor geliyor, ben Criticker'da puanlıyorum filmleri 10 üzerinden verilen puanlar adil olmuyor gibi geliyor, onun için pek puan vermem IMDB'de. Keşke puan vermeden de filmleri izlenen kategorisine alma şansımız olsaymış. Teşekkürler cevap için.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.