Şimdi Ara

5 Taş Pırlanta Ne Anlam İfade Eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5 Taş Pırlanta Ne Anlam İfade Eder?


    Her yüzüğün bir anlamı olduğu gibi 5 taş pırlanta yüzüklerin de oldukça önemli bir anlamı vardır. Kadınların en sevdiği mücevherlerden bir tanesi olan pırlanta yüzüklerin aslına bakılırsa her biri farklı zamanlarda alınabilen ve farklı anlamları olan yüzüklerdir. Genel olarak yıldönümlerinde, doğum hediyesi olarak yahut evlilik teklifinde de rahatlıkla kullanılabilmektedir. Beş taş olmasında da her taşın bir anlamının olması önemlidir denilebilir. Oldukça gösterişli olan bu pırlanta yüzükler, sevgililer günü, anneler günü gibi özel günlerde de tercih edilebilir. Beş taş yüzükler genel olarak belirtmek gerekirse aşkı, sadakati, huzuru, bereketi ve mutluluğu temsil etmektedir. Özellikle evliliğinizin yahut ilişkinizin beşinci yılında hediye edilebilecek oldukça nezih ve manalı bir hediye seçeneği olabilmektedir. Özel günlerde mutlu eden son derece özel hediyelerden bir tanesi olan beştaş yüzükler arasında farklı karat, ağırlık, dizayn ve biçimlerde seçenekleri değerlendirebilir, hediye alacağınız kişinin zevkine uygun seçimler yapabilirsiniz.

    5 Taş Pırlanta Ne Zaman Alınır?

    5 taş pırlanta yüzüklere sevgililer günü, doğum günü, yıl dönümleri gibi özel günlerde en şık hediyelerden bir tanesidir. Ancak tek taş gibi net bir anlam ifade etmediğinden ötürü eşinizi, aşkınızı mutlu etmeniz için özel günlere gerek kalmadan içinizden geldiği gibi hediye etmeniz de mümkündür denilebilir. Gösterişli, şık ve sade gibi birçok model beştaş yüzüklerde tasarlanmaktadır. Özellikle pırlantanın ihtişamlı görüntüsünü beş katına çıkaran bu beştaş yüzükleri nişan törenlerinde de nişan alyansı olarak tercih etmeniz mümkündür.

    5 Taş Pırlanta Stilleri

    5 taş pırlanta yüzük satın almadan önce daha önce tek taş bir yüzük aldıysanız onun modeline ve segmentine uygun bir montür seçimini yapmanız önerilmektedir. Belirtilen karat ağırlığı beş taşın total ağırlığı olduğu da bilinmelidir. Bu sayede ikisi ile birlikte rahatlıkla gündelik hayatta kullanılabilir. Zevk ve tercihler son derece önemli olduğundan ötürü klasik, modern, minimal, vintage yahut özel tasarım fark etmeksizin birçok seçenek bulunmaktadır. Bu noktada tercih yaparken aşkınızın zevkini ve tarzını iyi analiz etmeniz gerekmektedir. Büyük yahut daha minimal taşları tercih eden kadınlar olabilmektedir. Bu sebepten ötürü sürekli olarak bu pırlantaları takmak istemeyebilirler. Bu sebepten ötürü amaca ve özel güne göre de seçimlerinize yön verebilirsiniz. En şık pırlantalar için robertopirlanta.com adresini ziyaret edebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.