Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.106
Cevap
162
Favori
1.231.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Bende de hala yedek tel m8 var. Sanirim kasa olarak en saglam telefonlar htc nin. 4 ayri kisi kullandi 10 dan fazla kez dusmustur.

    S9 dusse ekranin kesinlikle kirilacagini dusunuyorum. Cok saglam olmadikca kilif falan da kurtarmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Tema-S9'un yorulması? Ne yorulması, ne yavaşlaması? Neredeyse notebook gücünde bir telefon var. Canınız ne istiyorsa(saçma sapan sorunlu veya ne olduğu belirsiz şeyler vs. hariç) kurabilirsiniz, hiç bir şey olmaz. Ben de goodLock kullanıyorum. Tema rame veya sisteme performans anlamında etki etmez. Hadi özel arka planlı vs. olsun 3-5MB fazla ram tüketir, ruhunuz bile duymaz onu.
  • beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Good lock tek başına birşey değil.

    Good lock uygulamalari yukleyeceksiniz.

    Yuklediginiz uygulamaya gore degisir. Mesela quickstar yuklerseniz kontrol paneli ozellesiyor. Orada blur efektini acarsaniz bir nebze daha pili yiyebilir.

    Yada lock star yuklerseniz multitasking 3d olacak. Bir nebze fazla yiyebilir.

    Fakat bataryaya etkisi toplam kullanimda en fazla %2-3 olur diye dusunuyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam ben performans olarak değil de ram ı yorar mı diye sormuştum. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Yok hocam batarya olarak sormadım. Ram 4gb olduğu için çok fazla ramdan yiyip performansta düşüş yaratır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar s7 edge ten s9 plus a geçiş yaptım. Sormak istediğim bu yüz taramayı sadece bir tane mi yapabiliyoruz. İki ayrı yüz ya da iriş yaratamıyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Hocam koyu dediğiniz de bir bildirim çubuğu bir de menülerin arkası. Kaç dakika oynatacak? Açıp bildirim panelini veya ayarlar ekranını izlemiyorum sonuçta. Youtube'da zaten parlaklığı köklüyor, 1 saat kadar youtube da var ki 1440p ve varsa 60fps olarak açıyorum zaten.

    AOD'yi diyorsanız 1-2 saat fazla gitsin diye kasma olarak AOD'nin benim için şu anda hiç bir anlamı yok. Önümde bilgisayar ekranı açık, masada ayrıca saat var. Telefona gelen bildirimi Telegram, Whatsapp vs. zaten bilgisayarda anında görüyorum. Gözümün önünde saat varken gidip de masanın üstünde duran telefondan saate veya bildirime bakacak halim yok.

    Aydınlık temaları sevmiyorum. Far görmüş tavşan gibi uzun süre kullanınca sonrası pek hoş olmuyor benim açımdan. O yüzden bilgisayarda da tarayıcıda arka planları koyu kullanıyorum. Bütün gün ekrana bakınca gözü, beyni yoruyor. Ben iş için de, eğlence için de, araştırma-haber için de bilgisayar-telefon ekranına bakıyorum; ki iş kısmı tamamen zorunluluktan, kağıda kod yazacak halimiz yok. Enerji tasarrufu ayrı şey, sağlık ayrı şey. Pil konusunda taksam zaten parlaklığı yüksek kullanmam. Önümde iyi bir bilgisayar dururken telefondaki oyunla da pek işim olmuyor. Bilgisayar başında olmadığım zaman da telefondan devam ediyorum.

    Forumlardaki şunu kapattım, güç tasarrufunu açtım deyince ama sen cihazı kullanmıyorsun, pil iyi gitsin diye kasıyorsun yorumları kabak tadı veriyor. Telefonda çok fazla işlemci gücü kullanan bir iş yapmıyorum(kamera hariç), işlemci frekansını %10 kısmamın bana performans olarak hiç bir olumsuz yanı yok ama pil olarak olumlu geri dönüşü var. Ekran çözünürlüğü en yüksekte, parlaklık yüksekte, bütün sync ayarları açık, uygulamaları hiç kapatmıyorum, iki menünün arka planını gri yapınca veya işlemci frekansını %10 kısıtlayınca mı telefonu kullanmanın keyfi kaçıyor? Custom Kernel kurup conservative gibi bir governor kullansam haklısınız diyeyim de beni performans veya kullanım olarak olumsuz etkileyen hiç bir şey yok ortada. AOD açsam hiç kullanmayacağım, bakmayacağım bir şey pili %15-20 götürecek gün içerisinde. Ne gerek var? Derste, yolda vs. iyi oluyor, o zaman açarım ama evdeyken lüzumsuz pil yiyen bir şey. Gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E2A3DE6D -- 26 Ağustos 2018; 1:44:49 >
  • beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Fark edilir bir şey değiştirmez. Bir servis fazla çalışır, kullanımı etkileyecek, fark edilecek derecede bir etkisi olmaz. Bende şu anda 4.3-4.4GB ram tüketimi var. Yani 700MB civarı boş ram kalıyor ki hiç uygulama kapatmıyorum. 40-50MB falan fazla ram tüketimi olur GoodLock ile(tahmini). O da multitasking'i veya performansı etkilemez. Belki çok abanırsanız bir uygulamayı daha erken kapatır o kadar. Hisedilir bir fark olmaz. Canınız istiyorsa kurun, çok takmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E2A3DE6D -- 26 Ağustos 2018; 1:39:38 >
  • 3 gün önce S9 ile aranıza katıldım. Note 5 kullanıyordum daha önce. Cihazı çok beğendim, ekranı olsun kamerası olsun hoparlörü olsun fakat internette dolaşırken ve Spotify müzik dinlerken bile aşırı ısınıyor. Yada bana mı öyle geliyor. Note 5 hiç ısınmazdı işlemci yorumladığı sürece. CPUZ uygulamasıyla ölçüm 42 derece. forum, twitter ve spotify açık sadece. Servise göndermelimiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joyless Brain J kullanıcısına yanıt
    42 derece normal ama başka bir şey ısınıyor olmasın? Ben 30 derece yerde oyun oynarken bile telefon pek ısınmıyor, sizin ısınma nasıl, nerede ve ne kadar? Sağ orta kısmın ısınması SoC'den olur, üst kısımdaki ısınma kamera veya modemden olur, gerisi genellikle pilden olur. Anormal bir durum varsa muhtemelen pil kullanımında da görebilirsiniz.
  • Şu goodlock un linkini atabilecek var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nevergiveup8787 kullanıcısına yanıt
    Bu daha iyi.

    https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/themes/app-t3805967/post76903538#post76903538%3Cbr%20/%3E

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar bu edge ışığı whatsapp ta neden yanmıyor bilgisi olan varmı onun dışın da mesajlarsa müziklerde falan yanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Whatsapp bildirim ayarlarında pop up bildirimler açılınca çalışır. Konuda birçok kez sorunuz cevaplandı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telefonla birlikte kırılmaz ekranda almıştım 1 hafta kadar önce, hemen toz toplamaya başladı birde ben buna 100tl verdim !

    Her ay ya da hafta bunun filmiyle uğraşmamaya karar verdim ve korumasız kullanıcam. Samsung garantili cihazların ekranını 1200tl ye değiştiriyormuş. 2 yıl kadar kesin kullanacağım için çizilsin çizilecekse ya da kırılsın parasını verir değiştiririm ve eminim bu şekilde daha ekonomik olacak

    kaldı ki yere yapışsa bile o ekran koruyucunun cihazı koruyacağını hiç düşünmüyorum. olan parama oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 26 Ağustos 2018; 20:21:45 >
  • hzr34 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama ben yeni geçtim cihaza bildirimlerin de hepsi acik biseyi mi atlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt


    Açılır pencere ayarını acınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hzr34 H kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam ben de sadece ekran kapalıyken şeklinde pop-up lar full acik olmasını mi istiyor illa




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 26 Ağustos 2018; 20:55:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrana yapıştırılan tüm o koruyucu camlar, filmler vs. çizilmeye karşı korursa korur. Darbeye karşı bir mukavvemetleri yok denecek kadar az. Darbeye karşı asıl koruma kılıf ile oluyor.

    S9 165 gram, S9+ 190 gram. Sert zemine ekran gelecek şekilde düştüğünde hele de biraz yüksekse hiç şansı yok neredeyse. Ekranı kıracak kadar kuvvetli bir darbeye ekrana yapıştırılan koruyucu sönümleyemez, aynen veya çok az sönümleyerek ekrana iletir. Koruyucusuz ekranı kıracak kadar kuvvet uygulanıyorsa koruyucu olup olması pek fark etmez. Ama çizilmeye karşı en kötüsü bile bir çözüm, ben sırf çizilmesin diye kullanıyorum ki ekran koruyucu gelene kadar ben de ekran koruyucusuz kullanacağım. Zaten sarıp sarmalayıp kılıfla kullanıyorum. Eskimiş telefon gibi oraya buraya atamıyorum tabi, o yemiyor henüz
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Hocam iki varyantta deneyin..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.