Şimdi Ara

Sompo Japon - kaputtaki çizikler mini onarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün arabamın motor kaputu üstünde sürtme şeklinde birçok kılcal cizikle karşılaştım. Soldan sağa doğru. Sanırım arabamın kaput üstüne yük konulmuş ve ittirerek diğer tarafa gecmisler. Kaputla ön ızgara üstü plastik kısımdada boydan boya çizik de oluşmuş. Neyse bildiğim tüm bedduaları ettim olan olmuş... (araç i20 bu arada)

    Ben bu çizikleri mini onarımla pasta cila seklinde yaptırabiliyormuyum. Birde sompo japon bunu hasar kaydı olarak tramere ekliyormu? Çünkü eski tarihli de olsa şikayetler gördüm? Bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geçmiş olsun ,

    Acentenizin söylemesi gerekirdi hocam poliçeyi yaparken. Sompo mini onarımları tramere yansıtır , bu durum indiriminizi etkilemez.

    Çok kılcal çizikler ise yaptırabilirsiniz .
  • Merhaba hocam,

    Yapılan işlemler hasar dosyası açılmadan yapılıyor ise şayet sanki kendi cebinizden yaptırıyormuş gibi devlete bilgi verilmeyeceğinden dolayı hasar gözükmez.
    Hasar dosyası açılırsa kayıtlara gireceğinden dolayı gözükür doğal olarak.

    Burada hasar dosyası açtırmadan, işlem yaptıran sigorta şirketlerinin özel anlaşmaları vardır( Malum ülkemizde herkez bi yerden yolunu tutturmuş.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 19 Şubat 2018; 11:2:1 >
  • Arkadaşlar bilgi için teşekkürler. Ben sigortam net müşteri hizmetleri vasıtası ile sompo japan tercih etmiştim. Fakat bu konuda uyaran olmamıştı. Autoking corluya araci cumartesi gösterecegim en kotu 50 tl ye kendinizde yaptirtabilirsiniz dedi. Yani hasar dosyasi acilmasi gercekten can sıkıcı bizim halka bunu anlatamam. Bakalim hayirlisi artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Saint_ kullanıcısına yanıt
    Hocam acenteler hariç farklı oluşumları tavsiye etmiyorum hiç bir zaman, şimdi sahış olarak sigortacınız belli mi? değil o anda telefonu çağrı merkezinden kim açarsa onunla muhatap oluyorsunuz. Akşam mesai saatleri dışında bir hasarınız da olabilir o zaman da ulaşıp bilgi alma imkanınız yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.