Şimdi Ara

Sermayesiz Yeni İş Fırsatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sermayesiz Yeni İş Fırsatı


    Ülke olarak tatlı tüketmeye düşkün bir milletiz. Baklava, künefe gibi sevilen tatlıların dışında değişik tatlı çeşitlerine de asla hayır demeyiz. Ülkemizde günlük tüketilen tatlı miktarını düşündüğümüzde bu alanda iş yapma fikri de oldukça akla yatmaktadır. İş fikri deyince tabi ki akıllara ilk başta sermaye gelmektedir. Yeni bir alanda sermayesiz nasıl ilerlenebilir ?

    İşte Paşa Tatlı da sizlere tam bu konuda yardımcı olmaktadır. İlk kez Mustafakemalpaşa ilçesinde üretimi gerçekleştirilen kemalpaşa tatlısını sizlere bilinenin dışında üreterek bu noktada müşterilerinizi mutlu etmenizi ve onları bu değişik tatla şaşırtmanızı amaçlamaktadır. Sermayesiz yeni iş fırsatı-fikri konseptiyle yola çıkan Paşa Tatlı, var olan tatlıcı, market, bakkal, dinlenme tesisi gibi işyerlerinizde müşterilerinize değişik bir tat sunmanızı hedefliyor.

    Kemalpaşa tatlısı normalde çikolatalı ve şerbetli olarak üretimi yapıldığı Mustafakemalpaşa ilçesi dışında pek satılmıyor. Duruma bu yönden baktığınızda da aslında bulunduğunuz yerde bir ilki de gerçekleştirmiş olacaksınız. Toptan kemalpaşa tatlısı satışı ile Türkiye’nin her yerine gönderim imkanı sunan Paşa Tatlı, istikrarı yakalayan satıcılara ise “Gold Satıcı” unvanı vererek, bulunduğunuz ilçede başka herhangi birine satış gerçekleştirmeyecek.

    Tatlı sektöründeki bu yeni bakış açısıyla sizlerde ücretsiz bayilik imkanından yararlanabilirsiniz. Bu fikri beğendiyseniz ilk etapta mini koli siparişi vererek de çalışmalara başlayabilirsiniz. Ülkenin her yerine ücretsiz kargo ve avantajlı fiyatlar sunan Paşa Tatlı yeni satıcılarını bekliyor.

    Site adresi : https://www.pasatatli.com



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.