Şimdi Ara

Fotomaç'ın TARAFSIZLIĞI !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BeinSports'taki yorumcuların çoğu Beşiktaşlı. Trtspor'daki yorumculardan Serkan Rençber ve Kaya Çilingiroğlu Beşiktaşlı. Tff'deki yöneticilerin çoğu Beşiktaşlı. Gazete müdürlerinin çoğu Beşiktaşlı. Ama sorsan bunlar hep mağdur! Bu kadar medya ve sportif gücü olan başka takım var mı? Devlet desteğini de alıyorlar. Oooh. Bu da Beşiktaş'ın nasıl kollandığının en güzel özeti. Algınızı seveyim.

    Fotomaç'ın TARAFSIZLIĞI !



  • Konyasporun 2net %100 penaltısı verilmedi bir tanede şüpheli pozisyonu var penaltı verilebilecek daha net bir açı lazım.
    Ve adamlar yine mağdur oldular yahu çok yazık gerçekten.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotomaç'ın başlığı doğru, Alper Ulusoy 2. yarı sanki devre arasında talimat almış gibi maçı katletti.
  • ligde 4.yüz başka kapıya.
  • Hakem 2 tarafı katletti, fakat maç sonu sadece Beşiktaş mağdur oldu. Yanlış maç mı izledim ben diye düşünüyorum, tek taraflı hatalar olmadı, iki taraf içinde saçma kararlar oldu.

    Diğer yandan Şenol Güneş'in maç sonunda Mehmet Özdilek'i hakeme doğru itmesi tarif edilecek bir konu değil, adam Şenol Güneş'ten daha fazla Beşiktaş için emek vermiş yıllarını vermiş ve yapılan harekete bak ? Birde maç sonunda sorulunca atarlanıyor, yok hakeme doğru itmemiş oyuncularını topla diye itmiş...Sen kimsin ya ? Çocuk mu itiyorsun ?
  • İşte buna algı operasyonu deniyor basın elindeyse kamuoyu oluşturur mağduru oynarsın
  • yuh 1 lira olmuş gazete
  • Gören de kırmızı çıkardı ve maçı Beşiktaş aleyhine katletti sanır. Hakemin hatası haftaya olan maçı etkileyecek Beşiktaş aleyhine.



    Ama dünkü maçta aldığı bir puanı Beşiktaş tamamiyle hakeme borçlu. Elle kolla bile şampiyon olamayacaksiniz siz şerefli camia. Fenerbahçe ya da Galatasaray şampiyon olacak. Umarım Ali Koç seçilir de bundan sonra bir Fener bir Galatasaray şampiyon olur. Hem mağdur edip hem mağdur olan başka bir camia tanımadım ben ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen seneki basliklar icin ne diyeceksin peki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem iki tarafı da katletti. Ancak gazeteye; Konya, Alper Ulusoy'un kurbanı oldu yazmalarını beklemiyorsunuz herhalde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    Sen hala ilk yarıdaki 3-0 kazandığımız ama neredeyse 10-0 bitecek maçta kalmışsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Fotomaç'ın başlığı doğru, Alper Ulusoy 2. yarı sanki devre arasında talimat almış gibi maçı katletti.

    yav

    he

    he

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fb gs taraftarindan algilar devam ediyor. Korunan bjk oyuncusu 6 mac ceza almis kendi hocalari oyuncularinin kufurlerine ceza verilmemis; yan hakemin kafasina madde atmislar 5 mac seyircisiz oynama cezasi almasi gerekirken gostermelik belli tribune giris cezasi almislar rakip kalecinin kafasina su sisesi atip kaleciye zarar verip yine tribun kapama cezasiyla kurtarmislar ama sorarsan magdurlar. Kendi oyuncularina sezon basindan beri gosterilmeyen kartlar alehte verilmeyen penaltilar da cabasi. Dunku macta konya alehine hakemin tek hatasi yok. Tolgayin pozisyon ele gelmiyor lensin pozisyona penalti diyende zaten futbol ozurludur. Baska aciklamasi yok. Bunun disinda taliscaya gosterilen sk da faul ve sk ali turan olmaliydi 2. Saridan atilmaliydi 52. Dk da. Taliscanin gole giderken dusuruldugu pozisyon bariz kk avantaji kaybedince gostermesi lazimdi. Lensin pozisyonda bariz penalti ve kk. Sorarsan konya magdur. yayinci kurulusta calisabilecek seviyede gs ve fb li yorumcu yoksa da o bu takimlarin sorunu. Futbolculuklari kollanarak gectigi icin futbol sonrasi hrpsi basarisiz insanlar. Yorumculukta da teknik adamlikda da basarili olan tek fb ve gs eski futbolcu eskisi yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derledi tff hakemlere talimat veriyor bu sene şampiyon gs veya fb olacak gülüp geçerdim öyle şey olmaz diye ama dün artık inandım hafta sonu menemen Afyon maçı hakemi abdullah yılmaz ın bunu kabul etmeyip istifa etmesi ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Sen hala ilk yarıdaki 3-0 kazandığımız ama neredeyse 10-0 bitecek maçta kalmışsın

    Adam, bizden 6 ve 9 yemişliğin var neyin tatavasını yapıyorsun dese susup kalacaksın.. Bitecek edecekle olmuyor o işler kardeş, bitir ondan sonra konuş. Kaleyi boş bıraktık, ona bile zorla 3 tane attınız o kadar işte sizin yapacağınız iş. Sene sonu biz şampiyon olduğumuzda 3 0 Östendurs muhabbetleri çok yapacaksınız, şimdiden harcamayın kredinizi.
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Yedeklerle çıktığımız maçlarda bile sizin kadar ezilmemişizdir sahada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: froce1903

    Fb gs taraftarindan algilar devam ediyor. Korunan bjk oyuncusu 6 mac ceza almis kendi hocalari oyuncularinin kufurlerine ceza verilmemis; yan hakemin kafasina madde atmislar 5 mac seyircisiz oynama cezasi almasi gerekirken gostermelik belli tribune giris cezasi almislar rakip kalecinin kafasina su sisesi atip kaleciye zarar verip yine tribun kapama cezasiyla kurtarmislar ama sorarsan magdurlar. Kendi oyuncularina sezon basindan beri gosterilmeyen kartlar alehte verilmeyen penaltilar da cabasi. Dunku macta konya alehine hakemin tek hatasi yok. Tolgayin pozisyon ele gelmiyor lensin pozisyona penalti diyende zaten futbol ozurludur. Baska aciklamasi yok. Bunun disinda taliscaya gosterilen sk da faul ve sk ali turan olmaliydi 2. Saridan atilmaliydi 52. Dk da. Taliscanin gole giderken dusuruldugu pozisyon bariz kk avantaji kaybedince gostermesi lazimdi. Lensin pozisyonda bariz penalti ve kk. Sorarsan konya magdur. yayinci kurulusta calisabilecek seviyede gs ve fb li yorumcu yoksa da o bu takimlarin sorunu. Futbolculuklari kollanarak gectigi icin futbol sonrasi hrpsi basarisiz insanlar. Yorumculukta da teknik adamlikda da basarili olan tek fb ve gs eski futbolcu eskisi yok.

    fb ve gsye en az 10 puan fark atacağız diyordun noldu o iş
  • Olm bu Beşiktaş küçük takım diyincede üzülüyorlar bir takım 3 0 lık galibiyetini niye 3 ay konuşur la hahahaha


    Bu arada mete kalkavanın kartal pençeli efsane haberinden sonra bana Böyle şeyler tırt geliyor kalite farkı burdan belli kıps

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaya Çilingiroğlu dün sinirinden sunucuyla kavga etti. Bu kadar gücü ellerine aldıktan sonra düşüşlerini görmek güzel olacak.
  • Dun hakem maci duzgun yonetseydi konya en az 5 tane sallardi besiktasa.



    Neyse konyanin hakkini yemek kolay bakalim bayern ile fenerden hakem satin almadan nasil kurtulacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.